Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(extra* @ 2014 11 28, 16:25)
Ar toki rasciuka megztu broliukas, nes irase mezga su singeriu

Tokį raštą ir ne tik tokį tikrai mezga broliukas, tik korta turėtų kitaip atrodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 11 28, 19:50)
Tokį raštą ir ne tik tokį tikrai mezga broliukas, tik korta turėtų kitaip atrodyt  biggrin.gif

O kokia 4u.gif , nes vis sugriztu prie sito rasciuko
Atsakyti
taip, cia yra paprasta koriuko variacija. gal tokia korta turi?
user posted image
Atsakyti
Aciu uz korta, as tik pradedanti kaupti lobynus, daugiau esu prisirasiusi, negu ismeginusi ir dar daug ko nesuprantu, nei kur ko ieskoti, kas kaip vadinasi. verysad.gif
Atsakyti
Megztinukas mazajai dublikatas manojo. Abi dabar vaiktom vienodais lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Mama biski apgavo vaika. Sakiau ateik rankinuka, kuri dare is popieriaus nufotkinsiu. Kazkodel sunku priprasyt pozuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 29 lapkričio 2014 - 20:17
iškilo klausimas kas kiek eilių reikia mažinti šonines akis, jei suknelės apačiai užsidėjau 200 akių. noriu gražiai krintančios suknelės apačios.
Aš pradėjau daryti taip: nuo 40 eilės kas 6 eiles iš abiejų šonų mažinu po 1 akį, bet bijau, kad vėl teks ardyti.
jei kas supratot ką norėjau parašyti, atsakykit kaip jūs darot. Ačiū už atsakymą
Atsakyti
laba vakarelis

Kokios yra dar mezginio apdailos be stulpeliu be icordu....
Papildyta:
user posted image

Kadangi Darbeja pamokino kaip ikelt foto smile.gif tai rodau bliuzoniuka ax.gif
Atsakyti
niu super bliuzoniukas. man tai labai patinka wub.gif

Irinejus, as tai taip darau:
apacios akiu skaicius 200
iki kiek tau reikia sumazinti " ?"

200-"?"= tarkim 140akiu
megzti i virsu turi tarkim nuo apacios iki tos vietos 100eiliu
sumazinti reikia ant 60a. Po 30akiu is kiekvienos puses

100/30=3.33

tai vadinasi reikia sumazinti po viena aky kas 3eiles / arba tarkim po 2akis kas 6eiles.

na tikiuosi supratai matematiskai eiga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2014 11 30, 21:55)
i rodau bliuzoniuka   ax.gif

Juokiuk, vertėjo pamokint biggrin.gif Tikrai geras vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif, o jei dar nebūtų nugriuvęs. bigsmile.gif ..... Turėtų būt mylimas rūbelis kažkam 4u.gif

Kvartetas, gražus megztukas tavo panelei 4u.gif 4u.gif

Na va, pasipylė vaizdeliai biggrin.gif Arna, labai mielos kepurytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 30 lapkričio 2014 - 23:07
Kvartete, gražus dukružės megztuko margumas ir rankinukas liuks biggrin.gif
Juokiuk, šauni apdaila. Taip ir knieti kažką panašaus sukurpt. biggrin.gif
Pasirodau ir aš savo kepuriukus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ačiū, Darbėja. Aš šiemet planuoju kepuriukų Kalėdas blush2.gif
Atsakyti
Šaunūs mezginukai thumbup.gif , ypatingai bliuzoniukas wub.gif , mielai savo vaikinuką juo aprengčiau į mokyklėlę. Ir toks stiliovas
Irinejus, jei mezgi per visą mašinos plotį ir stipriai siaurinsi, bus labai nutysę kampai. Jei nori gražaus kritimo, megzk iš keturių dalių (dvi priekiui, dvi nugarai).
Atsakyti