Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2014 06 29, 16:04)
cia tuck wink.gif as kaip tik "tuckinu" vaikiska pleduka tokiais rombukais.
Ristina: liux! cia vyresnei moteriskei kaip suprantu.

Aha, man kaip vyresnei moteriškei biggrin.gif
user posted image

O mintis kilo, panaudoti rūbui bemezgant pleduką biggrin.gif
QUOTE(jautiena @ 2014 06 29, 17:11)
i-cord arba idiot-cord kaip suprantu wink.gif

Taip, čia tuck'as ir i-cord'as mirksiukas.gif

Korta:
user posted image

nežinia ar gerai matysis, bet aš tik tokios kokybės paveiksliuką turiu biggrin.gif prisikišus prie kompo kaliau kortą.
Atsakyti
Nusipirkau naują žaisliuką - robotuką smile.gif . Kuri dar su juo žaidžiat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2014 06 29, 18:30)
Aha, man kaip vyresnei moteriškei  biggrin.gif
<...>
oj sorry, man taip pasirode, kad rankoves iki alkuniu bus - vyresnei moteriai, tai pagal tai ir spejau. o dabar ziuriu, kad bene 3/4 bus ir ant jaunos moters suknele taip pat atjaunejo. grazu!

kokius jus cia zaislus perkaliojat? linkerius?
Atsakyti
Kas tas linkeris blush2.gif , ot neišmanėlė esu g.gif
nusipirkau robotą - karietą , kur pats mezga vėžlio žingsniu smile.gif
Atsakyti
Ant makenenų rūbai kartais atrodo visai ne taip kaip ant "gyvų" moterų biggrin.gif

Aš svajoju apie kitliavimo mašiną rolleyes.gif bet manau, kad tai dar nėra man labai būtinas daiktas. Dar ne visos galimybės mezgimo mašinoje išbandytos.
Papildyta:
QUOTE(močiuttė @ 2014 06 29, 20:56)
Kas tas linkeris  blush2.gif

Kitliavimo mašina mirksiukas.gif pvz. - https://www.youtube....h?v=veF6gIX1gow
Atsakyti
Skiriasi i-cord ir idiot-cord. Ar cia vienas ir tas pats? As tai nieko nenusimanau apie robota. Esu keleta filmuku paziurejus ir psio.

O as jau pirmaji rubeli linkeriavau. Geris mmm, nerealiai viskas greit.

Na pastaruosius men, pasipildziau keletu priedu. Jau vien karetele kuri nuo riberio perkelia ant pagrindines. Irgi dziaugsmas. Bruks ir yra. wub.gif

Nzn kaip su gyvu ir manekenu. Bet kai rodoma ant pakabos tai tikrai puse grozio nesimato. Tysalas. Ant manekeno bent forma ir t.t. matosi. Noreciau tos neguvos moters, bet ec visiems norams nevalia issipildyt.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2014 06 29, 20:30)
Aha, man kaip vyresnei moteriškei  biggrin.gif

Labai gražiai atrodot, visai kitas vaizdas ant žmogaus thumbup.gif , kažkaip niekad neįsivaizdavau suknelės tokiu raštu, o rezultatas labai fainas biggrin.gif

O iš priedų aišku norėčiau ir kitliavimo mašinos, ir robotuko, ir ''negyvos moters", bet pradžiai svajoju apie '' garter bar''... turit , naudojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 29 birželio 2014 - 21:49
QUOTE(kvartetas @ 2014 06 29, 21:36)
Skiriasi i-cord ir idiot-cord. Ar cia vienas ir tas pats?

Tas pats mirksiukas.gif
QUOTE(vince0405 @ 2014 06 29, 21:43)
Labai gražiai atrodot, visai kitas vaizdas ant žmogaus  thumbup.gif , kažkaip niekad neįsivaizdavau suknelės tokiu raštu, o rezultatas labai fainas  biggrin.gif

Ačiū aciuks.gif

tai va, mezgiau pleduką ir sumislijau nusimegzt suknelę biggrin.gif o svarbiausia, pasiteisino thumbup.gif
Atsakyti
Garter bar, cia tas kuris akis nusistumi. Apsuki mezgini. Gali isgaut ale ripsa? Arba akis pridet mezginio viduri.

Jei gerai supratau tai turint ta roboruka gali ripsa ismegzt jo graziai paprasius. Nereikia ne pirsto pajudint.

Gal kuri nors noretu prisijungti prie sio megztuko mezgimo. Na kaip ir onlain ale. http://club.osinka.r...997?&start=1455
Va butu proga ismegint plasmasiukus, kurie neleidzia rasto megzti kur nwnori. Ir siaip idomus ir grazus reglaniukas. Gal net rasta kita koky naudot. Nes man regis nebus kortos butent su tokiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 29 birželio 2014 - 22:04
Kokio grozio sukne. Seile nutyso iki zemes http://club.osinka.r...7371?p=14899610 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2014 06 29, 22:59)
Garter bar, cia tas kuris akis nusistumi. Apsuki mezgini. Gali isgaut ale ripsa? Arba akis pridet mezginio viduri.

Jei gerai supratau tai turint ta roboruka gali ripsa ismegzt jo graziai paprasius. Nereikia ne pirsto pajudint.

Gal kuri nors noretu prisijungti prie sio megztuko mezgimo. Na kaip ir onlain ale. http://club.osinka.r...997?&start=1455
Va butu proga ismegint plasmasiukus, kurie neleidzia rasto megzti kur nwnori. Ir siaip idomus ir grazus reglaniukas. Gal net rasta kita koky naudot. Nes man regis nebus kortos butent su tokiu.

Taip tas daikčiukas, su juo galima dar lengvai ir siaurint , platint viduryje mezginio ir taip visko prigalvot dar... čia mano kukli norų pradžia blush2.gif Buvau užsidegus su kitliavimo mašina, kad jos man reik, bet įsigijau siuvimo mašiną kol kas...
Va, radau kaip apsieiti be kitliavimo mašinos: http://www.livemaste...azalnoj-mashine

O reglaniukas tas, tai sudetingas paskaičiuot mano akimis, nes nuotraukose, tai rodos , kad tempia per jį, nepatogus gal nešiot g.gif , bet šiaip modeliukas tikrai įdomus...

Nu tikrai, kad labai graži suknelė, aukštasis pilotažas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 29 birželio 2014 - 22:35
QUOTE(kvartetas @ 2014 06 29, 22:36)
Jau vien karetele kuri nuo riberio perkelia ant pagrindines. Irgi dziaugsmas. Bruks ir yra.  wub.gif

Turiu ir nenaudoju,gal adatų gaila, sunkiai ji man eina. Reik išsitraukt pasibandyt dar, jei taip sakot.
o kitliavimo mašina, tai svajonėse tik.
Garder bar buvau užsimanius, nugesau, kai pasakė kainą virš 300.
Robotukas vaikšto smagiai, mezga ripsą ir visus raštus gerų blogų akių. Gražiai gaunas kiek pasibandžiau, tik jau lėtumas smile.gif
Atsakyti