QUOTE(jautiena @ 2014 06 23, 13:09)
o bandei juo kada mezgini susiuvinet? as irgi turiu paprasta overlock'a, bet prie savo mezginiu su juo dar nesu prilindus...
Bandžiau. Man patiko. Tik labai storo tai nepasiūčiau su savu. Bet gi labai storo ir nenumegsi su mašina. Nu ir, žinoma, pasitreniruot reikia kol tuos visus reguliavimus prisitaikai ir kol išmoksti susiūt ten kur reikia, o ne ten kur mašina važiuoja

QUOTE(juokiukas @ 2014 06 23, 13:20)
hmmmm sudominai su tuo peilio nuleidiimu pas mane yra jaguar 055 D kazin ir pas mane nuseidzia, cia suprantu kad nepjautu mezginio o tik apmetytu

Taip. Nusileidžia ir pas tave. Ten kairėj pusėj kai atidarai tai tokį storą... varžtą?... ant kurio tas peilis pamautas paspaudi į save ir pasuki kol peilis nusileidžia žemyn - instrukcijoj pažiūrėk.
Močiutte, man tai viskas labai gražu, niekokių kliurkų neregiu - tada ir kiti nematys.

O tos jūsų kortos tai man kosmosas. Galvoju apie jas, bet dar finansai neleidžia.
Kiek skaičiau čia kažką, tai jos kažkaip susiję su skaičium 24. Čia kiek suprantu, tai reiškia kad tas vadinamas "raportas" maksimum 24 akys. O jei mažiau? Gali būti pvz 10 akių? Ar būtinai raštas kartojasi kas 2, 3, 4, 6, 8 ar 12 akių?