QUOTE(cole1 @ 2014 08 04, 01:34)
Sveikos, padėkit man, blondinei Noriu pirkti šiuos batukus ir rašo, kad FREE shipingas nuo 35 $, tai čia reikia suprasti, kad man kainuos bet kokiu atveju ne 30,22 , o 35 $ ? Dėkui P.s. reikia 10 US dydžio juodų.
http://www.amazon.co...ds=bearpaw kids
http://www.amazon.co...ds=bearpaw kids
ten dar yra du juodu pasirinkimai. black II yra mazesne kaina, man rodo uz black II kaina 30.22 ir prime ship, reiskias shipas greitas ir nemokamas iki manes.
QUOTE(linamog @ 2014 08 04, 01:37)
Reiskia, kad si preke bus siunciama nemokamai, jei bendras pirkimo krepselis bus virs 35$. Jiems dar galioja 20% kodas, matosi zemiau. Siaip kaina nestebuklinga, moteriskus Bearpaw pirkom po 15-20$.
mes ir kokybe nusivylem. Vaikai prase daugiau nepirkti, ir nepirksiu. Mazoji niekad neklisina batu, o sie baisu kokie buvo po vienos ziemos. Ugg gali dvi ziemas atnesiot jei neisauga ir dar puseserei perleidziam.
QUOTE(Melodi @ 2014 08 04, 01:56)
Nu aciu dievui istverem
Gal kas esat pirke taip vadinamus "lunch bag" vaikams, priespiecius i mokykla nesiotis, gal ka rekomenduotumet?
Gal kas esat pirke taip vadinamus "lunch bag" vaikams, priespiecius i mokykla nesiotis, gal ka rekomenduotumet?
As perku kasmet po 2vnt. Ir kaip tik reikia nauju. Landsend labai geri, ir buteliukai metaliniai vandeniui irgi geri. Jei bus kokiu sale, verta pasidairyt.
Uzakar uzejau i LLbean parduotuve gyvai, apciupinejau kuprines ju, nu fainos labai Gal nupirksiu mazajai jei prades zyst, kad pernykstes nebenori nesioti. Vyresnelei nupirkau Jansport kuprine. Visai nebrangia gavom, o kokybe super. Nugarele pakietinta, petnesos minkstos, bet svarbiausia lengvumas kuprines, kas mano vyresnelei labai svarbu dabar, kai daug nesiotis reik. Kas domites kuprinem, rekomenduoju atkreipti demesi i si branda. Tik atidziai skaitykit aprasymus del dydziu, nes ju tiek modeliu daug yra, kad lengva nusipirkti ne tai ko reikia. Man gyvai perkant galva susisuko
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2014 08 04, 02:23)
Gal CP parinktumet?
galiu paimti, bus krikstas
Junkites prie RalphLauren.com
Papildyta:
dedu Macys.com