Sveikos, kaip sakiau pries atostogas, darbo pradzios data gali but veliau pakoreguota. Siandien nusprendem atideti iki Rugpjucio 4d. Kita savaite man nusimato daug ivykiu, tikrai nesugebesiu kokybiskai dirbti, todel, kad nebutu nesusipratimu, prasitesiam atostogas dar savaitei
QUOTE(Taurė @ 2014 07 25, 17:44)
Sveikos, kaip sakiau pries atostogas, darbo pradzios data gali but veliau pakoreguota. Siandien nusprendem atideti iki Rugpjucio 4d. Kita savaite man nusimato daug ivykiu, tikrai nesugebesiu kokybiskai dirbti, todel, kad nebutu nesusipratimu, prasitesiam atostogas dar savaitei
sadistė
p.s. klausimas ateičiai-jei man reiks trijų daiktų iš amazon , skirtingų pardavėjų- siųst tris laiškus užsakymus ar vienam sudėt? kaip jums patogiau? man jau žemas startas, labai reik
QUOTE(Gafsa @ 2014 07 25, 10:48)
sadistė
p.s. klausimas ateičiai-jei man reiks trijų daiktų iš amazon , skirtingų pardavėjų- siųst tris laiškus užsakymus ar vienam sudėt? kaip jums patogiau? man jau žemas startas, labai reik
viska viename amazon.
Ne sadiste, taupau nervus visu. Kita savaite busiu namie normaliai tik pora dienu, tai koks ten darbas. Mb irgi nespeja uzbaigti darbu kieme, irgi negales normaliai dirbti kol stovi kiemas iskastas. Uzsibaigsim viska, tada galesim ramiai skirti laika darbui
Labas vakaras. Ar darote uzsakymus is toysrus.com? Aciu
QUOTE(katikai @ 2014 07 25, 11:40)
Labas vakaras. Ar darote uzsakymus is toysrus.com? Aciu
taip, bet tik po atostogu
Liko laisvu gymbuku, i e-meil rasykite kas norite
Gal galite kuri padeti su dydziu siu batu,cia nesioju 38, busiu labai dekinga
https://m.hautelook....roduct/18217732
https://m.hautelook....roduct/18217732
QUOTE(gerdulka @ 2014 07 26, 10:13)
Liko laisvu gymbuku, i e-meil rasykite kas norite
Ar bus dar norinciu? siandien paskutine diena
QUOTE(Taurė @ 2014 07 25, 17:53)
viska viename amazon.
Ne sadiste, taupau nervus visu. Kita savaite busiu namie normaliai tik pora dienu, tai koks ten darbas. Mb irgi nespeja uzbaigti darbu kieme, irgi negales normaliai dirbti kol stovi kiemas iskastas. Uzsibaigsim viska, tada galesim ramiai skirti laika darbui
ai ups nepažiūrėjau į datą
laukiam 08 04, baisiai reikia laikrodžio
Laba mamos, gal kas galėtų patarti kurioje parduotuvėje ieškoti plus size polo marškinėlių mokyklinių?
Sveiki,
o iš buynail.com būdavo daromi užsakymai? Ar galima pasiplanuot po atostogų?
QUOTE(shine @ 2014 07 29, 01:15)
Sveiki,
nesiunčia taurė lakų