mergaites, atsiprasau ne i tema, bet gal as nori kooperuotis Bamboo antklodei:
http://www.dormeo.lt...oo-dvigule.html
QUOTE(Katiniena @ 2014 06 29, 10:53)
Va,va sitas is kur as ta sanex istraukiau nezinau o tas vaseline petroleum jelly blogesnis?
Cukraliges neturi lyg tikiuos ir netures...
Dab, kol merginos atostogauja, nupirksiu gehwol tepala ir dar medum nakciai kojas liepsiu tept...
Cukraliges neturi lyg tikiuos ir netures...
Dab, kol merginos atostogauja, nupirksiu gehwol tepala ir dar medum nakciai kojas liepsiu tept...
Vaseline petroleum jelly yra grynas vaselinas be priedų. Jo labai mažo kiekio reikia, bet man jis super. O kadangi mažai reikia, tai labai taupus
QUOTE(Carlin @ 2014 06 27, 20:05)
Ačiū komandai už siuntinuką
šį kart ne gausiai, bet laaabai gerai
Ačiū Gafsai, kad prirodė ir palatos kaimynėms ačiū, kurios prisijungė prie pirkimo
na ir ilgai ieškotos kelnės-sijonas tenisui liuks
šį kart ne gausiai, bet laaabai gerai
Ačiū Gafsai, kad prirodė ir palatos kaimynėms ačiū, kurios prisijungė prie pirkimo
na ir ilgai ieškotos kelnės-sijonas tenisui liuks
O kur pirkote kelnes-sijona?
QUOTE(ozka15 @ 2014 06 29, 15:20)
O kur pirkote kelnes-sijona?
ideeli buvo FILA įmetę už 14,99
yra vienas FILA ir tenniswearhouse, ten ale capri, bet pagal inseam man gautųsi pilno ilgio kelnės bet kaina 54,99
Taure, ar jau baigtos 0628 sąskaitos?
QUOTE(Cargo @ 2014 06 29, 18:57)
Taure, ar jau baigtos 0628 sąskaitos?
manau, kad dar net neįpusėtos
Oj laukiam laukiam saskaiteliu laukiam
O kol mergaites atostogauja jau pradedu dairytis apmastytu velesniu pirkiniu noriu didelio laikrodzio juoda apyranke ir alia geltonu ciferblatu, zinau kad Fossil ir Invicta labai megstate, bet tarp ju neradau man patinkancio gal ka gero apie Anne Klein galite pasakyti?
O kol mergaites atostogauja jau pradedu dairytis apmastytu velesniu pirkiniu noriu didelio laikrodzio juoda apyranke ir alia geltonu ciferblatu, zinau kad Fossil ir Invicta labai megstate, bet tarp ju neradau man patinkancio gal ka gero apie Anne Klein galite pasakyti?
QUOTE(Irreelle @ 2014 06 29, 20:37)
Oj laukiam laukiam saskaiteliu laukiam
http://www.overstock...mp;searchidx=74
QUOTE(Gafsa @ 2014 06 29, 21:49)
ooo, gerulis
Aciu
as tai kazka panasaus turejau omeny, siek tiek kuklesnis
Kas liecia laikrodzius, buvau maloniai nustebus, kai nunesiau 4 USA pirktus baterijas pakeist, meistre isgyre, kad visi kokybiski, su sveicariskais arba japoniskais mechanizmais, vienas net su rubinais (!) viduje.
QUOTE(linamog @ 2014 06 30, 08:46)
Kas liecia laikrodzius, buvau maloniai nustebus, kai nunesiau 4 USA pirktus baterijas pakeist, meistre isgyre, kad visi kokybiski, su sveicariskais arba japoniskais mechanizmais, vienas net su rubinais (!) viduje.
parodykka...