Aciu
[quote=Kikker,2014 09 11, 06:01]
Papildyta:
Na kaitlente EGS6648NOX bus labai reikalaujanti priežiūros
Yra dar ant pilko stiklo Electrolux EGT46342NX
Orkaitė EOC5851AOX šaunus pasirinkimas...
Papildyta:
Labai ačiū už patarimus. Savaitgalį apžiūrėjau minėtas ir kitas parduotuvėje buvusias dujines vyrykles, nu man negražu . Ir rankenėles labai prastai atrodo . Nejaugi visi tokias vienodas gamina?
Gal dar kokių pasiūlymų būtų. Norėtųsi, kad puodų laikikliai būtų nevientisam rėme, nes labai sudėtinga prižiūrėti, o rankenėles arba, bent jau kokybiškiau sudėtos arba delikatesnes, dabar kaip senu magnetafonų, nors susikištų kai nenaudiji, tarpas nuo pagrindo toks didelis ir kai rankenėle pilka, o tarpinė juoda, labai krenta į akis.
Esu liūdesį, noriu indukcinės, ale mūsų elektros galia nepatrauks tiek.
Papildyta:
Papildyta:
Labai ačiū už patarimus. Savaitgalį apžiūrėjau minėtas ir kitas parduotuvėje buvusias dujines vyrykles, nu man negražu . Ir rankenėles labai prastai atrodo . Nejaugi visi tokias vienodas gamina?
Gal dar kokių pasiūlymų būtų. Norėtųsi, kad puodų laikikliai būtų nevientisam rėme, nes labai sudėtinga prižiūrėti, o rankenėles arba, bent jau kokybiškiau sudėtos arba delikatesnes, dabar kaip senu magnetafonų, nors susikištų kai nenaudiji, tarpas nuo pagrindo toks didelis ir kai rankenėle pilka, o tarpinė juoda, labai krenta į akis.
Labai prašau patarimo, kuri orkaitė būtų geresnė: gorenje BO7500AX ar Bosch HBA43S462E? Žinau, kad abu gamintojai gana patikimi, bet man gorenje kažkodėl atrodo rimčiau, ar aš klystu? Bosch pagaminta Ispanijoje, gal geriau būtų rasti vokišką bosch'ą? ar tai neturi didelio skirtumo?
QUOTE(airoosia @ 2014 09 17, 00:13)
Labai prašau patarimo, kuri orkaitė būtų geresnė: gorenje BO7500AX ar Bosch HBA43S462E? Žinau, kad abu gamintojai gana patikimi, bet man gorenje kažkodėl atrodo rimčiau, ar aš klystu? Bosch pagaminta Ispanijoje, gal geriau būtų rasti vokišką bosch'ą? ar tai neturi didelio skirtumo?
O kodėl viena metalo o kita juoda
QUOTE(speedy @ 2014 09 11, 10:34)
O si su ispaudziamais mygtukais ar ne? Nerandu informacijos tokios
[quote=anila,2014 09 16, 21:35]
Papildyta:
Papildyta:
[/quote]
Bijau kad nelabai pagamino tokios kaitlentės kad rankenėlės ant kaitlentės susikištų kai nenaudoji
Gal patiks ši BOSCH PPP616B21E
Papildyta:
Ne
Papildyta:
Modeliukas Gorenje BO7500AX -Slovėnija
Funkcijų skaičius: 11 (Tradicinis kaitinimas, Karštas oras, Atšildymas, Apatinis kaitinimas ir ventiliatorius, Apatinis kaitinimas su karštu oru (Picos funkcija), Greitas įkaitinimas, Kepintuvas, Didelis kepintuvas, Kepintuvas su ventiliatoriumi, AquaClean)
Ekranas su jutikliniu valdymu
Mėsos kepimo termometras
GentleClose - Švelnus durelių uždarymas
Modeliukas BOSCH HBA43S462E-Ispanija
3D Plus karšto oro funkcija
2-jų lygių teleskopiniai bėgeliai
Išsivalanti galinė sienelė "EcoClean"
Funkcijų skaičius 8
Bijau kad nėra didelio skirtumo kur gamintos orkaitės
Papildyta:
Papildyta:
[/quote]
Bijau kad nelabai pagamino tokios kaitlentės kad rankenėlės ant kaitlentės susikištų kai nenaudoji
Gal patiks ši BOSCH PPP616B21E
Papildyta:
QUOTE(geggle @ 2014 09 17, 09:44)
O si su ispaudziamais mygtukais ar ne? Nerandu informacijos tokios
Ne
Papildyta:
QUOTE(airoosia @ 2014 09 16, 22:13)
Modeliukas Gorenje BO7500AX -Slovėnija
Funkcijų skaičius: 11 (Tradicinis kaitinimas, Karštas oras, Atšildymas, Apatinis kaitinimas ir ventiliatorius, Apatinis kaitinimas su karštu oru (Picos funkcija), Greitas įkaitinimas, Kepintuvas, Didelis kepintuvas, Kepintuvas su ventiliatoriumi, AquaClean)
Ekranas su jutikliniu valdymu
Mėsos kepimo termometras
GentleClose - Švelnus durelių uždarymas
Modeliukas BOSCH HBA43S462E-Ispanija
3D Plus karšto oro funkcija
2-jų lygių teleskopiniai bėgeliai
Išsivalanti galinė sienelė "EcoClean"
Funkcijų skaičius 8
Bijau kad nėra didelio skirtumo kur gamintos orkaitės
QUOTE(speedy @ 2014 09 17, 06:37)
O kodėl viena metalo o kita juoda
Šiaip dizainas man jų abiejų tiktų ir patiktų, tik nenusprendžiu kurį gamintoją rinktis, ar nebus taip, kad ispaniško Bosch'o medžiagos prastesnės už vokiško Bosch'o? Orkaitės gana panašios, tačiau turi tiek viena, tiek kita tam tikrų + atskirai... Kurią patartumėt rinktis, speedy?
Sveikos mamos,
norėjau paklausti Jūsų nuomonės apie kaitlentę Electrolux EHH6340FXK ir orkaitę Electrolux EOC5851AOX. Ar už panašią kainą geriau rinktis kitas prekes?
Taip pat dėl mikrobangų krosnelės, ar užtenka orkaitės funkcijos pasišildyti maistą ar geriau rekomenduotumėt įsigyti mikrobangų krosnelę atskirai?
Ačiū už patarimus
norėjau paklausti Jūsų nuomonės apie kaitlentę Electrolux EHH6340FXK ir orkaitę Electrolux EOC5851AOX. Ar už panašią kainą geriau rinktis kitas prekes?
Taip pat dėl mikrobangų krosnelės, ar užtenka orkaitės funkcijos pasišildyti maistą ar geriau rekomenduotumėt įsigyti mikrobangų krosnelę atskirai?
Ačiū už patarimus
QUOTE(airoosia @ 2014 09 17, 11:34)
Šiaip dizainas man jų abiejų tiktų ir patiktų, tik nenusprendžiu kurį gamintoją rinktis, ar nebus taip, kad ispaniško Bosch'o medžiagos prastesnės už vokiško Bosch'o? Orkaitės gana panašios, tačiau turi tiek viena, tiek kita tam tikrų + atskirai... Kurią patartumėt rinktis, speedy?
As rinkciausi vokiska.
QUOTE(Pievu gelyte @ 2014 09 17, 13:24)
Sveikos mamos,
Ačiū už patarimus
Ačiū už patarimus
Kaitente visgi siūlyčiau Electrolux EHH46540FK
Daug patogesnis valdymas
http://www.electrolu...97s/EHH46540FK/
http://www.youtube.c...h?v=sOP4pS_WcTs
Orkaitė EOC5851AOX
10 maisto gaminimo režimų
Sensorinis valdymas Vision Cooking (lietuvių kalba)
Pirolizė (išsivalymas aukšta temperatūra)
Mėsos termometras
Teleskopiniai bėgeliai TR1LV
Švelnus durelių uždarymas VelvetClosing ®