Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 11

Sveiki, kuo skiriasi sios virykles? AEG 47095VD-MN ir AEG 47995VD-MN 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2014 09 08, 15:44)
Sveiki, kuo skiriasi sios virykles? AEG 47095VD-MN ir AEG 47995VD-MN  4u.gif

AEG 47995VD-MN bus įspaudžiamos valdymo rankenėlės (PIPO) 4u.gif
Atsakyti
Labas, kuo skririas sie du modeliukai?

1. 1
2. pigesnis Nr. 2

Ziurejau filmukus, mane gasdina, kad pirolizes metu man reiks istraukt visus tuos begelius, tuos metaliukus,ant kuriu isistato skardeles ir buna orkaiteje. Ar jas galima palikti. Straipsnyje apie pirolize supratau, kad viska viska reikia istraukti is orkaites pries pirolize. O tuos begelius,kurie matos 27 filmuko sekunde juos irgi reikia istraukti is orkaites ar jie stacionarus? filmukas

Noriu kuo paprastesnio valymo ir kuo maziau tarnauti orkaitei. O jei reiks man tuos metaliukus valyti, tai as "uzsiknisiu". doh.gif

Orkaiteje nr. 1yra ventiliatorius su karstu oru, pvz. norint padziovinti grybus?

P.S. Sitam filmuke rodo apie ta pigesni varianta Nr. 2. filmukas (kitas) Cia 1 min. 24 sekunde istraukia tokius pagaliukus, ant kuriu paskui deda skarda, tai ar situos pagaliukus, reiktu istraukti is orkaites pirolizes metu ar cia jau stacionarus tie slankiojantys begeliai? Gasdina mane ju valymas. Orkaiteje nr. 1 nera tu pagaliuku, tokiu istraukiamu begeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 09 rugsėjo 2014 - 08:14
Sveiki,
turiu dilema ka pasirinkti ju kainos tokios panasios:
BS931440NM ar HB78G1590S
HK693320FG ar EH651FN17E
Atsakyti
Sveiki, ieškau elektrinės viryklės. Svarbu energijos sąnaudos ir aišku norėtusi, kad atliekamos funkcijos nebūtų minimalios. Iš anksto ačiū už patarimus. 4u.gif
Atsakyti
laba mamytes 4u.gif aš naujokė tose kaitlentėse blush2.gif koks skirtumas su rėmeliu ir be? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jautuke30 @ 2014 09 09, 11:56)
laba mamytes 4u.gif  aš naujokė tose kaitlentėse blush2.gif  koks skirtumas  su rėmeliu ir be? g.gif

Be remelio graziau. Bet kitos mamos sako, kad su remeliu saugiau.
Atsakyti
QUOTE(adikdzanas @ 2014 09 09, 08:01)
Sveiki,
turiu dilema ka pasirinkti ju kainos tokios panasios:
BS931440NM ar HB78G1590S
HK693320FG ar EH651FN17E

Tai dvi skirtingos orkaitės
Modeliukas BS931440NM bus iš baldininkų asortimento
Čia jau Garinė Maxiklasse orkaitė, (73 ltr. talpa, ThermiC°Air karščio paskirstymo sistema, MaxiTray ypač didelės skardos), jutiklinis valdymas "NaviSight" su 25 kalbomis, įsmeigiamas termometras, 24 kaitinimo režimai (30-230 °C), greitas įkaitinimas, temperatūros pasiūlymas ir elektroninis jos palaikymas, 100 automatinių programų, 20 mėgstamiausių programų atmintis, funkcija "Set&GO", kepimas žemoje temperatūroje, 2 apšvietimo lemputės, durelių užraktas, funkcijų užraktas, švelnus durelių uždarymas "SoftMotion™", vėsios durelės su 4 stiklais (tik 30 laipsnių daugiau nei aplinkos temperatūra), energijos efektyvumas A-20%

Orkaitė HB78G1590S
Nepriklausoma elektrinė orkaitė SiemensPlus,energijos sąnaudų klasė: A-30%
Eco 3D karšto oro funkcija, hydroBaking, talpa 65 l,cookControl -68 automatinės kepimo programos,„activeClean“ savaiminis išsivalymas - Pirolizė softClose - švelnus durelių uždarymas,TFT - spalvotas tekstinis ekranėlis

Tokia pati situacija su kaitlentėmis
Kaitlentė EH651FN17E su nuožulniai šlifuotais krašteliais U-Facette design
Sensorinis valdymas touchSlider - leidžia nustatyti reikalingą kaitinimo lygį vienu prisilietimu arba briaukiant vienu pirštu
Visos 4 kaitvietės su powerBoost funkcija - iki 50 % daugiau galios, greitesnis kaitinimas
powerManagement funkcija - leidžia reguliuoti didžiausią prietaiso veikimo galią
4 indukcinės kaitvietės su puodo atpažinimo sensoriais
1 Flexinduction zona 40x21 cm
shortClean funkcija - valdymo panelės sustabdymas 30 sekundžių saugiam valymui
reStart funkcija - netyčia išjungus kaitlentę, nereikės visko nustatinėti iš naujo, jei įjungsite pakartotinai per 4s.

Kaitlentė AEG HK693320FG
3 indukcinės kaitvietės su padidintos galios funkcija,"Bridge" funkcija leidžia apjungti dvi kairės pusės kaitvietes ir reguliuoti kaip vieną,Elektroninis valdymas „Direct-touch“
Kaitlentė nėra grynai juoda daugiau tamsiai pilka
Atsakyti
[quote=Kikker,2014 09 09, 12:49]
Tai dvi skirtingos orkaitės
Modeliukas BS931440NM bus iš baldininkų asortimento

O ka reiskia is baldininku asortimento? negera?
Atsakyti
QUOTE(adikdzanas @ 2014 09 09, 12:00)
O ka reiskia is baldininku asortimento? negera?

Baldininkų tai reiškia kad paprastoje parduotuvėje tokios niekas nepasiūlys jas rasite tik baldus gaminančios firmos kurios turi savo baldų saloną. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 09 09, 08:59)
Labas, kuo skririas sie du modeliukai?

1. 1
2. pigesnis Nr. 2
Ziurejau filmukus, mane gasdina, kad pirolizes metu man reiks istraukt visus tuos begelius, tuos metaliukus,ant kuriu isistato skardeles ir buna orkaiteje. Ar jas galima palikti. Straipsnyje apie pirolize supratau, kad viska viska reikia istraukti is orkaites pries pirolize. O tuos begelius,kurie matos 27 filmuko sekunde juos irgi reikia istraukti is orkaites ar jie stacionarus? filmukas

Noriu kuo paprastesnio valymo ir kuo maziau tarnauti orkaitei. O jei reiks man tuos metaliukus valyti, tai as "uzsiknisiu".  doh.gif

Orkaiteje nr. 1yra ventiliatorius su karstu oru, pvz. norint padziovinti grybus?

P.S. Sitam filmuke rodo apie ta pigesni varianta Nr. 2. filmukas (kitas) Cia 1 min. 24 sekunde istraukia tokius pagaliukus, ant kuriu paskui deda skarda, tai ar situos pagaliukus, reiktu istraukti is orkaites pirolizes metu ar cia jau stacionarus tie slankiojantys begeliai? Gasdina mane ju valymas. Orkaiteje nr. 1 nera tu pagaliuku, tokiu istraukiamu begeliu.

Prasau kas galit atsakyti i mano klausimukus. Dekui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 09 09, 15:08)
Prasau  kas galit atsakyti i mano klausimukus. Dekui.  4u.gif

Pagrindinis skirtumas
Modeliukas HB63AS521
Pirolizė - „activeClean“ savaiminis išsivalymas
Dviejų lygių teleskopiniai bėgeliai skardoms

Modeliukas HB63AB512S
Eco 3D karšto oro funkcija
Pirolizė - „activeClean“ savaiminis išsivalymas

Prieš naudojant savaiminio išsivalymo funkcija orkaitė privalo būti tuščia.Visą kita reikės valyti apsiginklavus spec.chemija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 09 rugsėjo 2014 - 15:57