Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 11

QUOTE(InDovi @ 2014 06 25, 08:31)
reikia naujos viryklės - elektrinės. išmatavimai 85-60-60. Kaina iki 2000lt. Svarsčiau apie indukcinę, bet ar tikrai verta ją įsigyti? Ar jinai lenkia kitas įprastas taupumu? Naudojama būtų daugiabutyje, ar reik ten spec pajungimo?

Jai gyvenate bendrabutyje ir jame yra jau dujos kuriomis Jūs naudojatės tokiu atveju nepakas pajungti taip paprastai...visgi tokiom viryklėm reikalingas gana didelis galingumas.Bet kokiu atveju siūlau visgi pasikambinti į Lesto ir paklausti ar jūs turite galimybe naudotis elektrinėmis viryklėmis.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 06 25, 13:58)
Jai gyvenate bendrabutyje ir jame yra jau dujos kuriomis Jūs naudojatės tokiu atveju nepakas pajungti taip paprastai...visgi tokiom viryklėm reikalingas gana didelis galingumas.Bet kokiu atveju siūlau visgi pasikambinti į Lesto ir paklausti ar jūs turite galimybe naudotis elektrinėmis viryklėmis.

Daugiabutyje doh.gif ir apie jokias dujas nerašiau. Pas mane elektrinė dabar, noriu naujos.

Speedy, ačiū už rekomendaciją. Idealiai tiktų pagal išmatavimus. Tik klausimas - ar jos tikrai patikimos?smile.gif pas mus gorenje dabar, veikia jau kokių 10 m. kaip minimum. Net radau nete, kad ir dabar jų kaina vis dar 2t.
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2014 06 25, 16:11)
Daugiabutyje doh.gif ir apie jokias dujas nerašiau. Pas mane elektrinė dabar, noriu naujos.

Speedy, ačiū už rekomendaciją. Idealiai tiktų pagal išmatavimus. Tik klausimas - ar jos tikrai patikimos?smile.gif pas mus gorenje dabar, veikia jau kokių 10 m. kaip minimum.  Net radau nete, kad ir dabar jų kaina vis dar 2t.

Na daugiabutyje yra bendros virtuvės kuriose naudojai dujomis...jai naudojates elektrine tai galėsite naudotis ir indukcine....
Šiai dienai ar Electrolux EKI6450AOX ar AEG 47036IU-MN parduodamos maždaug apie +/- 1999 Lt bet bet kokiu atveju sutaupysite elektros sąnaudas...bus lengvesnė priežiūra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 25 birželio 2014 - 16:31
QUOTE(Kikker @ 2014 06 25, 17:24)
Na daugiabutyje yra bendros virtuvės kuriose naudojai dujomis...jai naudojates elektrine tai galėsite naudotis ir indukcine....
Šiai dienai ar Electrolux EKI6450AOX ar AEG 47036IU-MN parduodamos maždaug apie +/- 1999 Lt  bet bet kokiu atveju sutaupysite elektros sąnaudas...bus lengvesnė priežiūra...

eikit, daugiabutis yra normalus namas su daug butų, ne bendrabutis gi. nu kaip pavadinsit įprastą blokinį 9 aukštų ar 5 aukštų namą? smile.gif
aš dėl tos elektros klausiu, nes kažkur skaičiau, kad ten laidelių daugiau, elektros nepertraukiamos reikia, kad nesvyruotų ir pan. tai dėl to tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2014 06 25, 16:35)
eikit, daugiabutis yra normalus namas su daug butų, ne bendrabutis gi. nu kaip pavadinsit įprastą blokinį 9 aukštų ar 5 aukštų namą? smile.gif
aš dėl tos elektros klausiu, nes kažkur skaičiau, kad ten laidelių daugiau, elektros nepertraukiamos reikia, kad nesvyruotų ir pan. tai dėl to tik smile.gif

Svarbiausia aišku kad Jums tik ..koks skirtumas koks tas namas mirksiukas.gif laideliu tiek pat kiek Jūsų Gorenje....
Atsakyti
Klausimelis del dujines kaitlentes. Ar yra koks nors variantas su pilkos spalvos stiklo baze? Kiel ziurejau gyvai, tai maciau balto arba juodo stiklo
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2014 06 25, 17:49)
Klausimelis del dujines kaitlentes. Ar yra koks nors variantas su pilkos spalvos stiklo baze? Kiel ziurejau gyvai,  tai maciau balto arba juodo stiklo

Paziurekite modeliuka EGT46342NX Electrolux
Atsakyti
Kikker, o gal galetumet paargumentuoti kaitlentes siulyma? ar mineta whirpool prasta?
visgi žiūrėčiau Electrolux EHI6540FOK
http://www.electrolu...
Atsakyti
O ar tiesa kad yra pavojaus galimybe kad ismus skaitliukus nes atseit elektrines orkaites ima labai jau daug elektros?
Atsakyti
QUOTE(auxxele @ 2014 06 25, 21:29)
Kikker, o gal galetumet paargumentuoti kaitlentes siulyma? ar mineta whirpool prasta?

Nebus tikrai prasta tiesiog man daugiau patinka kad Electrolux EHI6540FOK
nes bus funkcionalesnė.
Atsakyti
o jus drasiai perkat buitine technika is e-parduotuviu? as vis gundausi uzsisakyti, bet nedristu, nes man atrodo kad pristatys su broku..
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2014 06 26, 08:43)
o jus drasiai perkat buitine technika is e-parduotuviu? as vis gundausi uzsisakyti, bet nedristu, nes man atrodo kad pristatys su broku..

As irgi vis pamastau apue tai... Bet garantija juk vis tiek duoda taip pat kaip ir parduotuvese. Tik va, bet kuri int parduotuve turi daugiau sansu " uzsilenkti" ir dingti is eterio. O gal klystu....
Atsakyti