Pas mane puikiai dulkinasi ir po agro, nes nera taip aklinai uzkamsyta Jei siltesne dienike, nuiimu, kad ir tiesiogine saulela motula pasidziaugtu
Pradedam zydeti, faina
ne, aš tai nenoriu, kad mane jau pradėtų žydėt Dar tiek ir tiek šalnų prieš akis, tegu dar palaukia.
Žiedeliams dar toli atrodo,kolkas lai būna iki kol obelus sužydės,bais bijau,kad vel nuvirins man viska :-( atidenginėsiu kai naktim labai šilta pranešinės,nes buna pamirštu uždengt žioplas daiktas...
As tik pernai rudeni pirmakart braskiu pasisodinau. Agro pleveleje. Jos taip letai suka po 1 kita nauja lapeli... Ar reikia ka nors darysti su jomis siuo metu? Gal patresti? Jei taip, tai kokia trasa pasiulytumet? Zinoma, domina kuo "sveikesne"
QUOTE(uogauogele @ 2015 04 23, 15:40)
As tik pernai rudeni pirmakart braskiu pasisodinau. Agro pleveleje. Jos taip letai suka po 1 kita nauja lapeli... Ar reikia ka nors darysti su jomis siuo metu? Gal patresti? Jei taip, tai kokia trasa pasiulytumet? Zinoma, domina kuo "sveikesne"
Uždenkit su agro,kaip mat prades augt :-)
skubiai ieškau mergiotės Neries. Gal kas radot? Neturiu kitų kontaktų. Atvyksta frigo daigai ir sakė, reik netempt su sodinimu. Jei neatsilieps, pati sodinsiuos ir tuos
QUOTE(saintlina @ 2015 04 23, 20:32)
skubiai ieškau mergiotės Neries. Gal kas radot? Neturiu kitų kontaktų. Atvyksta frigo daigai ir sakė, reik netempt su sodinimu. Jei neatsilieps, pati sodinsiuos ir tuos
ei, ei ar is elitiniai atvyksta? as irgi uzsisakiusi, bet dar negavau jokios info apie atvykima.
Gal ir jus is cia http://www.elitiniai.../kontaktai.html ?
QUOTE(uogauogele @ 2015 04 23, 15:40)
o sodinant nieko nedėjot? Lėtai dabar ir pas mane auga. Šalta naktim.
Yra neblogos trąšos braškėms, skirtos ekologiniams ūkiams, Vilmorin, Senukai prekiauja. DCM uogoms neblogos. Tik kad plėvelėj augančioms sunku paduot birių trąšų. Aš pirkau kokias nors laistomas. Pernai Seasoliu/Powerfeedu laisčiau, dabar Schultz pirkau.
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 23, 19:37)
ei, ei ar is elitiniai atvyksta? as irgi uzsisakiusi, bet dar negavau jokios info apie atvykima.
taip, šitie. Sakė, tik šiandien gavo. Ryt į Vilnių veš, o į jūsų pusę turbūt kitą dieną.
Kaip visada kai darželis nedirba
Netiketai, nelauktai ir į kaimą atvežė frigiukų "Kuodžių braškės", pabandysim Šaldė patys.
10vnt maišelyje jo kaina 3,20 Euruko https://www.youtube....h?v=HL9nXm0idLc
10vnt maišelyje jo kaina 3,20 Euruko https://www.youtube....h?v=HL9nXm0idLc
oho, kokie dideli. Kiek čia daigų maišelyje? Kuri klasė? Nes aš kol kas nelabai įsivaizduoju, ko laukti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 24, 09:08)
oho, kokie dideli. Kiek čia daigų maišelyje? Kuri klasė? Nes aš kol kas nelabai įsivaizduoju, ko laukti
Nebuvo klasiu, visos per bendra Polka, senga sengana, darselekt ir dar kazkuri veisle, kita penktadieni tures sake ir rumbos