Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Senga Sengana

Cupid(nauja)

Florence

Malwina

Kada sias velyvasias veisles mazdaug pradedate valgyti?? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 18, 08:02)
Senga Sengana 

Cupid(nauja)       

Florence                 

Malwina                             

Kada sias velyvasias veisles mazdaug pradedate valgyti??  g.gif  g.gif

senga sengana turiu, tai nėr jos vėlyvos, birželį tikrai valgom
pernai Švedijoj viešėjau, tai malwinom vaišino liepos antroj pusėj, maždaug apie 20 baiginėjosi. man jos pasirodė labai skanios, stambios, tai sėklai vieną parsivežiau, bet dar nesėjau šiemet
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turi Kaune parduoti vid.vėlyvumo ir vėlyvų braškių daigų. Temos neseku, todėl rašykite į AŽ.
Atsakyti
user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Laba, braskiu augintojos :-)

Ruosiuosi soditi braskes ant pleveles iriskilo klausimas. Ar praleidzia vandeni polietilenine plevele kazkiek? Jei ne tai kaip vanduo patenka i dirva? Nebuna braskei per sausa vasara kazin? Ar tokia plevele isvis tinkama megejams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneda @ 2015 04 22, 11:20)

Ruosiuosi soditi braskes ant pleveles iriskilo klausimas. Ar praleidzia vandeni polietilenine plevele kazkiek? Jei ne tai kaip vanduo patenka i dirva? Nebuna braskei per sausa vasara kazin? Ar tokia plevele isvis tinkama megejams?  4u.gif

Plėvelė tam netinkama, vandens nepraleidžia. Braškių auginimui naudojama geotekstilė (dar vadinama agrotekstile), ji laidi vandeniui ir orui. Atrodo taip: http://www.mazeikius...le/details.html mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agneda @ 2015 04 22, 11:20)

Ruosiuosi soditi braskes ant pleveles iriskilo klausimas. Ar praleidzia vandeni polietilenine plevele kazkiek? Jei ne tai kaip vanduo patenka i dirva? Nebuna braskei per sausa vasara kazin? Ar tokia plevele isvis tinkama megejams?  4u.gif

yra braškėms ir polietileninė. Tokia dvipusė - apačioj juoda, viršuj balta. Man tokią kažkada Senukuose įpiršo ir ji man labai nepatiko schmoll.gif Plyšo ji žiauriai, tik atsistoji - ir skylė. Be to, varputis kiaurai ją augo. Vasaros gale nuplėšiau ir išmečiau.
Pas mane juoda agro paklota, storesnė tokia. Va šita man gerai smile.gif Geotekstilė turbut dar geriau, tik ji brangesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 04 18, 10:18)
senga sengana turiu, tai nėr jos vėlyvos, birželį tikrai valgom
pernai Švedijoj viešėjau, tai malwinom vaišino liepos antroj pusėj, maždaug apie 20 baiginėjosi. man jos pasirodė labai skanios, stambios, tai sėklai vieną parsivežiau, bet dar nesėjau šiemet

Malwina tai nuo liepos antros pusės iki rugpjūčio pradžios pas mane.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 22, 14:05)
yra braškėms ir polietileninė. Tokia dvipusė - apačioj juoda, viršuj balta. Man tokią kažkada Senukuose įpiršo ir ji man labai nepatiko  schmoll.gif  Plyšo ji žiauriai, tik atsistoji - ir skylė. Be to, varputis kiaurai ją augo. Vasaros gale nuplėšiau ir išmečiau.
Pas mane juoda agro paklota, storesnė tokia. Va šita man gerai  smile.gif Geotekstilė turbut dar geriau, tik ji brangesnė  smile.gif

Aš pernai sodinau irgi į agro storesnę,viskas būtų gerai,bet kaimynu katinai per žiemą išdraskė,maža jiems daržo šaikiot,tai ant agro labiau patiko doh.gif nes radau ne vieną krūvelę.O kur neišdraskyta,tai normaliai laikosi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 22, 16:05)
yra braškėms ir polietileninė. Tokia dvipusė - apačioj juoda, viršuj balta. Man tokią kažkada Senukuose įpiršo ir ji man labai nepatiko  schmoll.gif  Plyšo ji žiauriai, tik atsistoji - ir skylė. Be to, varputis kiaurai ją augo. Vasaros gale nuplėšiau ir išmečiau.
Pas mane juoda agro paklota, storesnė tokia. Va šita man gerai  smile.gif Geotekstilė turbut dar geriau, tik ji brangesnė  smile.gif

As irgi seniuose pirkau, tik nezinau ar ji dvipuse, neispakavau dar, bet dabar kazkaip pradejau abejot del polietilenines, gal visgi agroplevele tiesiu....
Atsakyti
Negaliu atsidžiaugt savo braškynu,nesenai atrodo buvo plynas laukas,o pasiskaičiau,kažkuri mergaitė čia paraše,kad neiminėt šalin agro,nebelendu ir tik stebiu kai agro auga :-) įkišu nosį pasidžiaugt naujais gražiais,sveikais lapais :-) iki birželio laikysiu,nedengsiu šalin,lai šildos,džiaugias :-) ačiū paprotinusiai :-)
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2015 04 22, 22:00)
iki birželio laikysiu,nedengsiu šalin,lai šildos,džiaugias  :-)

kai pradės žydėt, nuimkit smile.gif Geriau apsidulkins žiedeliai.
Atsakyti