Gal kas esate sejusios sias? Ka gero? Ka blogo? Sesiu ir as
vera.vera grizkite i seima
QUOTE(saintlina @ 2015 04 16, 09:03)
mano manymu, tiesiai iš ūkininko pirkti daigus geriau nei iš turgaus. Geri ūkininko daigai vistiek bus brangūs, o greičiausiai dar brangesni, nes parduodami tarpininkų. O bile kokių iš bobučių tai bent man nesinorėtų pirkt.
Sodinant braškes po apačia plėvelės tikrai nereik. Prieš sodindama gerai perkaskit žemę ir išrinkit visas lervas. Tada klokit plėvelę ir į ją sodinkit. Pas mane taip auga, nedžiūna ir negraužia jų.
Sodinant braškes po apačia plėvelės tikrai nereik. Prieš sodindama gerai perkaskit žemę ir išrinkit visas lervas. Tada klokit plėvelę ir į ją sodinkit. Pas mane taip auga, nedžiūna ir negraužia jų.
Aciu uz patarima.Tai pirksiu is beta.lt,nes iki ukininko tikrai nenuvaziuosiu.
Del grambuoliu lervu bergzdzias reikalas.Visa zeme molis,ant virsaus dirbama zeme musu suvezta.Visada sodinant ispurenu,iskasioju.Bet...jos veisiasi giliai molyje.Keista,bet net kai kasam duobes medziams-randame ju pusmetrio gylyje ir giliau.O rasoma jog molyje nesiveisiaVeisiasi ir dar kaip.Zodziu molio po dirbama zeme tikrai neiskasiosiu .Is 10geltonu zemuogiu liko tik 3.Braskiu sakyciau 50procentu nugrauzia,o gal net daugiau.
Ta ddsoda turim tik keli metai,pries tai niekada niekas jame nieko nedare,buvo zole virs galvos-tai gal del to ir veisesi visi parazitai.
QUOTE(Liutukeee @ 2015 04 16, 17:04)
Is 10geltonu zemuogiu liko tik 3.Braskiu sakyciau 50procentu nugrauzia,o gal net daugiau.
Ta ddsoda turim tik keli metai,pries tai niekada niekas jame nieko nedare,buvo zole virs galvos-tai gal del to ir veisesi visi parazitai.
ooo, kaip gaila.. Pas mane smėlis, tai kultivatorium praeinam kokius penkiskart, išrenkam.
Taip, jos ir sėdi daugiausia ten, kur pieva buvus. Ten, kur daug metų dirbamas daržas, nėkart jų neradau.
O kokia plevele braskems tiesiat? Ta austine geotekstile ar storesne agroplevele juoda?
QUOTE(*barbora* @ 2015 04 16, 19:46)
O kokia plevele braskems tiesiat? Ta austine geotekstile ar storesne agroplevele juoda?
Vyras nuo statybu kazkokia turi,tai ja planuoju po apacia tiest,nezinau kaip vadinasi,jis mano jog puikiai tiks .Tai isbandysiu.
Sako va kazkas tokio:
http://www.serfas.lt...ex-net-100.html
Na kitiems nerekomenduoju,bus matyt kas gausis
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 04 16, 18:44)
ooo, kaip gaila.. Pas mane smėlis, tai kultivatorium praeinam kokius penkiskart, išrenkam.
Taip, jos ir sėdi daugiausia ten, kur pieva buvus. Ten, kur daug metų dirbamas daržas, nėkart jų neradau.
Pasiilgstu smelio.Kaime budavo smelinga dirva.
O statybine nesuirs nuo saules?
QUOTE(*barbora* @ 2015 04 16, 21:07)
O statybine nesuirs nuo saules?
Nezinau,gal po apacia nesuirs greit.Suirs-tai suirs,nors metus grambuoliu lervos nepuls.Tikiuosi.
Nors vyras sake jog ta kur jis turi labai tvirta.
QUOTE(*barbora* @ 2015 04 16, 18:46)
aš dedu storesnę agro juodą. Man ji ketverius metus atlaiko. O po tiek laiko vis tiek braškyno vietą reik keist.
QUOTE(saintlina @ 2015 04 16, 22:31)
aš dedu storesnę agro juodą. Man ji ketverius metus atlaiko. O po tiek laiko vis tiek braškyno vietą reik keist.
Reiks ir man pabandyt taip sodint.
QUOTE(*barbora* @ 2015 04 17, 19:09)
Reiks ir man pabandyt taip sodint.
Tik pirkit dangą iš ritinių karpomą,kad but storesnė o tos supakuotos iš pc būna plonesnės ir po metų sutrūkiėja.
Ketinate užsiveisti braškyną? Tuomet būtina žinoti šias gudrybes
O ar galima braskes sodint prie remontantiniu zemuogiu?Ar susmulkeja braskes?