Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Infinity_ @ 2015 04 10, 11:18)
Taip, jau galite, jei braškytės nuvalytos, t.y. nuimti seni lapai. Bent jau aš taip darau, gal kiti taip nedaro (nenuima lapų), nuomonių yra įvairių  4u.gif

Dekui 4u.gif o lapus niimt butina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas Alytuje pardavinejate braskiu daigus? ir kokias rusis?
Atsakyti
Kaip manot, jei kompostines zemes uzpyliau ant braskyno rudeni, ar dar reiktu patresti trasomis?
Atsakyti
Idomu kokios braskes Siskaip, nieko nerandu apie jas
Atsakyti
Visdėlto prinoko mano braškės ant palangės smile.gif
user posted image
Su pavasariu visus 4u.gif
Atsakyti
Cia jau siemet?
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 04 14, 16:57)
Cia jau siemet?

o taip, šiemet rolleyes.gif
parsinešiau vazoną namo apie vasario vidurį, kovo vidury pražydo ir štai vakar buvo paragauta pirma uogytė smile.gif Tiek ten jų ir tebus turbūt, po kelias uogas nuo krūmelio, bet kai vaikas taip laukia braškių sezono.... dabar už tas kelias uogas galiu išsiprašyt ko noriu - net žaislus tvarkyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
SOS 4u.gif Kas turite Rumbos daigeliu parduoti? 4u.gif
Atsakyti
Grazu, Salduspauksciai, ar saldi kazin tokia braske bus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 15, 15:51)
SOS 4u.gif  Kas turite Rumbos daigeliu parduoti?  4u.gif

Gal jau auginai Rumba ir patiko?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 04 15, 17:21)
Grazu, Salduspauksciai, ar saldi kazin tokia braske bus bigsmile.gif
Papildyta:

Gal jau auginai Rumba ir patiko?

Noriu pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Labutis,
Ieskau info-ar galima braskes sodint prie remontantiniu zemuogiu?Vienur raso jog tada braskes susmulkeja,kitur ,kad jokios itakos neturi.Bet pas mane braskes tikrai smulkios,auga prie zemuogiu.Bet noriu nusipirkt nauju daigu-tai norisi kuo geresnes salygas jiems suteikt.Pirkciau is beta.lt.(braskes is Rito Kvietkaus ukio).Gal kas pirkot?Kokiu atsiliepimu butu?Nezinau ir kainu,gal per brangu? g.gif Gal turguose pigiau(nebuvo progos apsilankyt).
Pas mane labai grambuoliu lervos naikina braskiu saknis,galvoju gal plevele po apacia det?O ant virsaus juoda agroplevele.Ar kas auginat taip?Ar neperdzius man josGalimybes laistyt nelabai bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 15 balandžio 2015 - 20:24
QUOTE(Liutukeee @ 2015 04 15, 20:23)
Gal turguose pigiau(nebuvo progos apsilankyt).
Pas mane labai grambuoliu lervos naikina braskiu saknis,galvoju gal plevele po apacia det?O ant virsaus juoda agroplevele.Ar kas auginat taip?Ar neperdzius man josGalimybes laistyt nelabai bus.

mano manymu, tiesiai iš ūkininko pirkti daigus geriau nei iš turgaus. Geri ūkininko daigai vistiek bus brangūs, o greičiausiai dar brangesni, nes parduodami tarpininkų. O bile kokių iš bobučių tai bent man nesinorėtų pirkt.
Sodinant braškes po apačia plėvelės tikrai nereik. Prieš sodindama gerai perkaskit žemę ir išrinkit visas lervas. Tada klokit plėvelę ir į ją sodinkit. Pas mane taip auga, nedžiūna ir negraužia jų.
Atsakyti