Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 01, 10:41)
Skaiciau kad pandora nori geru kaimyniu:) pries pandoras sodinau florencija, kazin pades?  4u.gif  Kas pandoroms tinka i komapnija, ? bet ale kokios isrankios, kas butu pagalvoje  g.gif  biggrin.gif

kodėl išrankios? Auga pas man Pandora, viskas gerai su ja. Tiesa, Florenciją irgi turiu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 01, 11:47)
kodėl išrankios? Auga pas man Pandora, viskas gerai su ja. Tiesa, Florenciją irgi turiu.

man pirmi metai siu, tai idomu kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 01, 11:41)
Skaiciau kad pandora nori geru kaimyniu:) pries pandoras sodinau florencija, kazin pades?  4u.gif  Kas pandoroms tinka i komapnija, ?

Man patarė Taga prie tų išrankiųjų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 01, 11:47)

Ar skanios? bigsmile.gif
Atsakyti
Pasizvalgymui 4u.gif

https://www.youtube....h?v=Y9_M5tFNtJY

https://www.youtube....h?v=fP28Z1ziYs4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 01 balandžio 2015 - 14:42
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 01, 14:33)

oho kiek braskiu rusiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 04 01, 15:39)
oho kiek braskiu rusiu bigsmile.gif

vienintelis mano matytas braskynas su zolemis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 01, 14:43)
vienintelis mano matytas braskynas su zolemis  thumbup.gif

kazkur skaiciau, kad braskes zymiai geriau dera jeigu yra nenuravetos biggrin.gif gal ir yra tiesos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 01, 14:17)
Ar skanios? bigsmile.gif

skanios smile.gif Nežinau tik, katros ten pas mane tos florencijos, bo sodinau n veislių ir sužymėjimų seniai nebėr. Bet visos skanios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 04 01, 17:04)
skanios  smile.gif  Nežinau tik, katros ten pas mane tos florencijos, bo sodinau n veislių ir sužymėjimų seniai nebėr. Bet visos skanios  biggrin.gif

Florencija vienintelė veislė, kurią paragavus atskiriu nuo kitų pas mane augančių veislių. Uoga labai tvirta, kieta, su interesnu prieskoniuku, kai nepilnai sunokus tas prieskoniukas juntamas stipriau - lyg toks lengvas karstelėjimas, pilnai sunokusios saldžios ir tas karstelėjimo poskonis beveik nebejuntamas. Man jos labai patinka, valgydama pirmiausia jas renkuosi biggrin.gif
Atsakyti

Kazin ar frigo butu iamnoma joje rast ? 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 03 balandžio 2015 - 14:22
Merginos, o jei braškės mulčiuotos, kaip su senais lapais daryt: ar nuimt, nuvalyt ar juos palikti. Kaip elgetės, patarkit?
Atsakyti