QUOTE(saintlina @ 2015 03 24, 14:11)
bet tai jei žiedynai buvo formuojami pernai, kiek tikslinga tręšti dabar?
Tai būtent formuojasi žieynai... o augs jie kada? abar duodate maisto daigeliams atsigauti iš po alinančios žiemos
Papildyta:
QUOTE(Anna Bergman @ 2015 03 24, 14:18)
jūs viduramžiais gyvenat, nes XXI a. Europoj 60 metų dar net ne pensijinis amžius
panašiai ...
man kai abi močiutės apie 60- metų numirė, tai ir pasakiau taip. Mano mamai 61 metai, na man ji neatrodo labai jauna... juk nepasakiau senas ar pan... be to - juk čia paminėta buvo tik tarp kitko
net nemąsčiau apie tai, kaip pavadinti šalia 60 m. esantį žodį- vyresnio amžiaus moteris, močiutė, senutė, ar mergina.. .Kai sakom mergina 60-ties, niekam neskamba kaip įžeidimas, kai sakai senutė kažkodėl turi skambėti kaip įžeidimas.
Komentuodama stengiuosi koncentruotis į esmę... apie braškes, o ne į papildomus, vaizdinius žodelius
Jei ką įžeidžiau - atsiprašau...
bet kai 40-metė tampa močiute, manau nepyksta, kai ją taip pavadini.. .deja ir 60-mečių yra visokių. Gerbiu ir žaviuosi tomis, kurios sportuoja, prisižiūri ir atrodo minimum 10-čia metų jaunesnės.
Matau kad man nėra ką šitam skyrely veikti. Sorry, kad užsukau, bet tikrai neturiu laiko, kada aiškintis ir gaišti laiką toms, kurios kabinėjasi prie žodžių.. .
ir kaip sakiau - atsiprašau, jei ką įžeidžiau palygindama
Neturėjau blogų kėslų