Kada reikia apdengti braskes? Kad kai Prades zydeti nenusaltu. Nes pasitaiko visada salnu.
QUOTE(svieske @ 2015 03 11, 21:13)
Patarkit kuom galeciau uzdengti braskiu tarplysvius, kad nereiktu raveti... Pacios braskes isodintos i plevele lysvese. O tarplysvius jau atsibodo ravet, kazkaip greitai jie apzelia. Pernai mulciavau pjauta zole, bet jos neuztenka. Sakau gal galeciau kazkuo pastovesniu uzkloti.
šiaudais...
QUOTE(svieske @ 2015 03 11, 21:13)
Pernai mulciavau pjauta zole, bet jos neuztenka. Sakau gal galeciau kazkuo pastovesniu uzkloti.
Šiaudais arba šienu:
QUOTE(Gustukas000 @ 2015 03 11, 18:23)
Kada reikia apdengti braskes? Kad kai Prades zydeti nenusaltu. Nes pasitaiko visada salnu.
Mano jau apdengtos
Praeita meta dengiau kovo 8d irgi derliaus turejau anksciau
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 03 12, 08:44)
nu nieko sau, tai kada pas jus išdžiuvo, kad jau ir po žiemos sutvarkėt, ir apdengėt?
Galvoju ar gerai jau butu sutvarkyt braskes ? nes to nepadariau rudeni . Noreciau nuskabyt senus lapus isgreblioti zoles visokias , bet dvejoju , gal joms ten silciau apkulotoms. Rytais pas mus salna buna .
arba dengt ant virsaus agro ...hm..
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 12, 11:26)
Galvoju ar gerai jau butu sutvarkyt braskes ? nes to nepadariau rudeni . Noreciau nuskabyt senus lapus isgreblioti zoles visokias , bet dvejoju , gal joms ten silciau apkulotoms. Rytais pas mus salna buna .
Aš jau susitvarkiau savaitgalį.
pas mane zeme puri,sutvarkiau persodinau,ar reikia ta agro atidengineti? Ir kas kiek laiko?ar palikti uzdengtas visada?
QUOTE(svieske @ 2015 03 11, 20:13)
Patarkit kuom galeciau uzdengti braskiu tarplysvius, kad nereiktu raveti... Pacios braskes isodintos i plevele lysvese. O tarplysvius jau atsibodo ravet, kazkaip greitai jie apzelia. Pernai mulciavau pjauta zole, bet jos neuztenka. Sakau gal galeciau kazkuo pastovesniu uzkloti.
Aš pernai buvau išklojusi juoda agro tarplysvius,visai patiko,ir vaikščioti patogu,ir braskes švarios.Rudeni susiviniojau,šiemet vėl paklosiu.
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2015 03 12, 14:11)
pas mane zeme puri,sutvarkiau persodinau,ar reikia ta agro atidengineti? Ir kas kiek laiko?ar palikti uzdengtas visada?
as duodavau pasidziaugti tiesiogine saule, kai budavo grazios dienos, o atidengiau jau su visam gana velokai
Dabar kokias 2 savaites tikrai neduosiu, tegu dziaugiasi agro
QUOTE(aurute66 @ 2015 03 12, 14:18)
Aš pernai buvau išklojusi juoda agro tarplysvius,visai patiko,ir vaikščioti patogu,ir braskes švarios.Rudeni susiviniojau,šiemet vėl paklosiu.
Pas mane takuose priauge mazu daigeliu - gaila raut , gal palikt.