QUOTE(saulyte525 @ 2015 03 07, 21:36)
na va, nusipirkau
Nasturtų, nes irgi sužinojau, kad nuo amarų ant serbentų padeda. taip kaip dabar kažin daryti - sodinti po krūmais ar ne
pas mane pernai nasturtos buvo vieni amarai,po lapais juodut juoduteliai kruvom,tai irgi masciau gal darze laset,kad braskiu nepultu,bet va jos kaiptik pritraukia,tai uzpuls darza,galvoju sesiu jas toliau,palei gyvatvore ir po medziais,kad nuviliotu viska i kita gala,o darze serencius tik ir medetkas,kad nugintu nuo jo
man tai atrode logiskiausia,bet nusimanantys gal patars ka protingo ir mane paprotins...
Papildyta:
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2015 03 07, 21:56)
pas mane pernai nasturtos buvo vieni amarai,po lapais juodut juoduteliai kruvom,tai irgi masciau gal darze laset,kad braskiu nepultu,bet va jos kaiptik pritraukia,tai uzpuls darza,galvoju sesiu jas toliau,palei gyvatvore ir po medziais,kad nuviliotu viska i kita gala,o darze serencius tik ir medetkas,kad nugintu nuo jo
man tai atrode logiskiausia,bet nusimanantys gal patars ka protingo ir mane paprotins...
anamet kiek zinau visi tragiskai kariavo su visais amarais ir velniais,tragiskai daug buvo,braskes man uzpuole,kiekviena diena traiskydavau jau,nes uogas mezge,bandziau ir su pelenu ir ukisku muilo skiedalais purkst,ne velnio nepadejo,tai kol nesibaige braskes,tik traiskiau,o paskui su deciu purskiau grynai visa soda,tai isnaikinau visus :-)