Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

aš norėčiau prisijungti 10 daigų Sonata, jei galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2015 01 13, 21:07)
aš norėčiau prisijungti 10 daigų Sonata, jei galima smile.gif

bent aš kol kas stabdau rinkimą, noriu susidėliot kiek kas ir ko iki šiol norėjo. Laukiu dar Ventos apsisprendimo, tada matysiu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 13, 22:31)
bent aš kol kas stabdau rinkimą, noriu susidėliot kiek kas ir ko iki šiol norėjo. Laukiu dar Ventos apsisprendimo, tada matysiu.

Jau parasiau i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 14 sausio 2015 - 10:35
Apie mano situacija-su zeme problemas baigiam isspresti,nes is draugu,kaimynu ir pan gaunam pasiulymu nuomuotis ilgam laikui zeme(aisku ieskom pries tai buvusi dirbta),skaiciau,kad jeigu buvo pries tai bulves irgi braskem labai nepatinka,kiek zeme turi ilsetis po bulviu?
Kaip suprantu ispudziai apie frigo ivairus:)
p.s.-Del komentaro nasarum-negaliu,net gincytis,nes ideja gime neseniai is to didelio noro tesiog gyventi Lietuvoj,o cia reikia turet papildoma pajamu saltini..
Atsakyti
Sveikos,

susidėjau visus pliusus ir minusus apie frigo daigus.

Tai šiandien užsisakiau dėžę smile.gif

Kaip sakoma, savo kailiu išbandysiu ir tada jau parašysiu atsiliepimus kaip sekėsi. Sodinsiu į agrotekstilę Rumba veislę.

Jei kas norite užsakinėti, tai sakė jau reikėtų skambinti, nes daigus perka ne vien lietuviai ir populiariausių veislių gali nelikti.
Man taip nutiko pernai pavasarį - norėjau pirkti, bet nebeturėjo.

Atsakyti
Laba diena, pavasariui galiu pasiulyti braskiu daigu. Galima rezervuoti. Veisles:

RUMBA. Tai ankstyva veislė išvesta Olandijoje, sukryžminus Clery ir Elsanta, konkuruojnti su Honeoye. Uogos labai skanios. Braškės gražios raudonos spalvos, blizgia odele, transportabilios, neprarandančios prekinės išvaizdos. Kereliai vešlūs ir tvirti. Veislė atspari iššalimui, lapų ir pašaknio ligoms.

DARSELECT. Vidutinio ankstyvumo, derlinga Prancūzų veislė. Uogos labai didelės,blizgios, šviesiai raudonos spalvos, pakankamai tvirtos. Braškės saldžios, sultingos bei aromatingos, transportabilios. Kereliai stipraus augimo. Tinka auginti po priedangomis. Veislė imli vandeniui.

Veiksmas vyksta Siauliu, Joniskio rajonuose. Perkant didesni kieki galime ir pristatyti. Kainos apie 60ct/17euro ct. uz vieneta. Perkant didesni kieki susitarsime ir del nuolaideles. Geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(Braskininkas Arminas @ 2015 01 16, 00:10)
Laba diena, pavasariui galiu pasiulyti braskiu daigu. Galima rezervuoti. Veisles:

RUMBA. Tai ankstyva veislė išvesta Olandijoje, sukryžminus Clery ir Elsanta, konkuruojnti su Honeoye. Uogos labai skanios. Braškės gražios raudonos spalvos, blizgia odele, transportabilios, neprarandančios prekinės išvaizdos. Kereliai vešlūs ir tvirti. Veislė atspari iššalimui, lapų ir pašaknio ligoms.
DARSELECT. Vidutinio ankstyvumo, derlinga Prancūzų veislė. Uogos labai didelės,blizgios, šviesiai raudonos spalvos, pakankamai tvirtos. Braškės saldžios, sultingos bei aromatingos, transportabilios. Kereliai stipraus augimo. Tinka auginti po priedangomis. Veislė imli vandeniui.
Veiksmas vyksta Siauliu, Joniskio rajonuose. Perkant didesni kieki galime ir pristatyti. Kainos apie 60ct/17euro ct. uz vieneta. Perkant didesni kieki susitarsime ir del nuolaideles. Geros dienos.

Čia kalba eina apie šaldytus daigus ar vazonėliuose ar kaip? Jei turit Rumba A+ kokia kaina perkant apie 10 000 ? kokios garantijos kad gera veislė? Koks numatomas derlius iš daigo?
Atsakyti
QUOTE(Alyra @ 2015 01 16, 00:12)
Čia kalba eina apie šaldytus daigus ar vazonėliuose ar kaip?

manau, kad tokia kaina negali būti nei už frigo, nei už vazonėlius.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 16, 09:05)
manau, kad tokia kaina negali būti nei už frigo, nei už vazonėlius.

Laba.

Mes gavom iš vokiečių sąskaita už "frigo" daigus. Rumba paskaičiuota po 0,25 euro centus. A+ kategorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristulee: 16 sausio 2015 - 09:35

Mes gavom iš vokiečių sąskaita už "frigo" daigus. Rumba paskaičiuota po 0,25 euro centus. A+ kategorija.

Čia turbūt kalba eina apie dielius kiekius?

Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2015 01 16, 09:34)

tai iš vokiečių. Ir vistiek tai ne 0,17 euro ct. Dar transportavimas kainą kilstels.
O kas parduoda čia, tai dar ir už tarpininkavimą, atvežimą prideda.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 16, 09:43)
.... Dar transportavimas kainą kilstels.
O kas parduoda čia, tai dar ir už tarpininkavimą, atvežimą prideda.

pritariu, visi gi tarpininkai is to ir gyvena, kad sau pasiima dar pinigeliu uz tarpininkavima... ir nuo kiekio priklauso: kuo daugiau tuo pigiau
Atsakyti