Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Sveikos braskes. As ir siemet noreciau normaliai savo skaniu braskiu turet. Maciau tas svajoniu ukio laidas apie braskes. Jei ka ir as koperuociausi i tuos frigo daigu pirkimus ivairesniu rusiu. Man tinka Alytus, Kaunas gal ir is Vilniaus kas parvestu. Bet reikia irgi kad pardavejai neisdurtu. Nes teko girdet kad nusivyle buvo tais frigo daigais. Na kas ka uzgirs ar pamatys viesinam cia.
Bet as bandysiu po juoda agro auginti. Nes prilaistyt man ju neiseis jeigu bus po celofanine plevele.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 12, 14:35)
aš kitur užklausus buvau  smile.gif  Vilniuj aš. O dėl sodinimo tai nieko nežinau. Aš taip suprantu, kad dabar reik užsakinėti ir veš juos iš Olandijos. Užklausiau tik dėl kainų. Maniau, čia forume mergės baisiai gudrios, viską žinos ir papasakos  smile.gif

O aukštesnėj nuorodoj irgi randu, kad minimalus kiekis - dėžė, o
mažesnius kiekius(minimun 100vnt.) galima bus įsigyti nuo Gegužės 1 dienos.

http://www.elitiniai.../kontaktai.html cia raso, kad galima ir 50 daigų imti.

QUOTE(saintlina @ 2015 01 12, 22:07)
Jūs miestą savo prirašykit, gal kas norės prisijungt  mirksiukas.gif
Aš irgi su kokia vilniete apsijungčiau, bet kol kas visos ima šimtais  biggrin.gif

Aš iš Vilniaus, nepamirškit ir manęs. Bet man vienos veislės tik 10 daigučių užtenka, ne abžiora aš. blush2.gif Labiausiai norėčiau vidutinio vėlyvumo arba vėlyvų. Nes paskutiniais metais nepasiteisino ankstyos. Neaišku kaip šiemet bus. Bet jei niekas kitaip neims, tiks ir Rumba... Bent jau išbandymui.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 12, 23:46)
http://www.elitiniai.../kontaktai.html cia raso, kad galima ir 50 daigų imti.
Aš iš Vilniaus, nepamirškit ir manęs. Bet man vienos veislės tik 10 daigučių užtenka, ne abžiora aš.  blush2.gif  Labiausiai norėčiau vidutinio vėlyvumo arba vėlyvų. Nes paskutiniais metais nepasiteisino ankstyos. Neaišku kaip šiemet bus. Bet jei niekas kitaip neims, tiks ir Rumba... Bent jau išbandymui.

kitoj vietoj (irgi jų puslapy) rašo, kad mažiausias kiekis dėžė smile.gif Gerai, išsiaiškinsim. Jei galima ir po 50, tai aš irgi dar kitokio vėlyvumo paimčiau. O ką nusižiūrėjai? Aš pirmiausia į atsparumą šalčiui žiūriu, tada į skonį, paskui į derlingumą ir ligas smile.gif Tai pagal šiuos kriterijus tarp Sonatos ir Cupid rinkčiausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 sausio 2015 - 08:48
as imciau 10 Sonata, 10 Cupid daigu, esu is Kauno, jei kam tiktu koperuotis butu labia dziugu, lauksiu zinutes az 4u.gif
Atsakyti
jungiuosi: Aš irgi iš iš Vilniaus (justiniškės), man vienos veislės 10-20 daigų užtenka. Vėlyvumas nesvarbu - visoks tinka, tiks ir Rumba ar kitos veislės atsparios ligoms, šalčiui.
Atsakyti
Laba;) darysiu ir as braskyna siemet.kur perkate ta geotekstile spec braskem. As siaip kuo klojate nuo piktzoliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 13, 08:40)
Tai pagal šiuos kriterijus tarp Sonatos ir Cupid rinkčiausi.

Sonatą turiu ,pernai pirkau.Tik nešaldytas.Gražios vuogos,stambios,nesutęžta.Nenušalo per tuos nenormalius pavasario šalčius.O ko tu tų Rumbų taip užsimanei g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 13, 14:35)
O ko tu tų Rumbų taip užsimanei  g.gif ?

o ką aš žinau biggrin.gif Užsimaniau, ir viskas. Nu supranti, - žiūriu, kad ir šalčiams labai atsparios (baisiai aktualu), ir ligoms (mažiau aktualu), ir derlingos, ir skanios. Kaip nenorėt?
Papildyta:
QUOTE(vivita @ 2015 01 13, 14:31)
kur perkate ta geotekstile spec braskem.

turi Senukai, Žaliasis centras.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 13, 15:29)
o ką aš žinau  biggrin.gif  Užsimaniau, ir viskas. Nu supranti, - žiūriu, kad ir šalčiams labai atsparios (baisiai aktualu), ir ligoms (mažiau aktualu), ir derlingos, ir skanios. Kaip nenorėt?

Glesterėjau-ankstyvos,reiškias tikrai nenoriu schmoll.gif Neturiu tiek kaldrų . Man užtenka iš ankstyvų Kama.Nuo 50 krūmų kaži ar 50 uogų pernai nuskyniau.Nušaldė ir uždengtas,šiaudais mulčiuotas.Pumpurų stadijoj.Jau geriau vėliau,bet užtikrintai.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 13, 15:46)
Glesterėjau-ankstyvos,reiškias tikrai nenoriu  schmoll.gif Neturiu tiek kaldrų . Man užtenka iš ankstyvų Kama.Nuo 50 krūmų kaži ar 50 uogų pernai nuskyniau.Nušaldė ir uždengtas,šiaudais mulčiuotas.Pumpurų stadijoj.Jau geriau vėliau,bet užtikrintai.

ir pas mane pernai nušaldė. Ale pirmąkart taip. Taip kad vistiek noriu. Mažu nebus tokių durnų šalnų bent kelis metus.
Atsakyti
Laba,

Užsisakiau 300 Rumbos ir 300 Florencia.

Šiaip norėjom kitaip, bet ėmiau A+ kategorijos, o ten dėžėse po 300 vnt. Kas aplink šiaulius galėsiu po keletą daigelių pasidalint.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 13, 09:40)
kitoj vietoj (irgi jų puslapy) rašo, kad mažiausias kiekis dėžė  smile.gif  Gerai, išsiaiškinsim. Jei galima ir po 50, tai aš irgi dar kitokio vėlyvumo paimčiau. O ką nusižiūrėjai? Aš pirmiausia į atsparumą šalčiui žiūriu, tada į skonį, paskui į derlingumą ir ligas smile.gif Tai pagal šiuos kriterijus tarp Sonatos ir Cupid rinkčiausi.

Aš tai į tą pati žiūriu. Pirmiausiai, kad nenušaltų ir būtų skanios. Na, dar ligos. Šiaip aš Sonatą nusižiūrėjau. Iki neįmanomumo reikia doh.gif lotuliukas.gif Jei eitų paimti abejas veisles, imčiau po 10vnt abiejų.

QUOTE(adija5 @ 2015 01 13, 16:46)
Nušaldė ir uždengtas,šiaudais mulčiuotas.Pumpurų stadijoj.Jau geriau vėliau,bet užtikrintai.

Vat ir man svarbiau užtikrintai. ax.gif Kita vertus, tas vidutines ankstyvas pavasarį agro uždengi ir būna kartu su ankstyvom. O va, ankstyvų nepaankstinsi uždengdama. Ima ir nušala. Tai geriau vidut ankstyvumo ir uždengus pasiankstinti. smile.gif
Atsakyti