Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(adija5 @ 2015 01 12, 17:47)
Nežinau kaip pas tave,bet pas mane, tai po kokių trijų metų lieka tik dvi veislės-skanios,kurias dauginu ir nevertos dėmesio.Tada iš naujo perku veislines,smeigiu žymekliukus,a paskui ...vėl viskas iš pradžių  ax.gif

pas mane skanios ir Pandora lotuliukas.gif Pandorą išvis atskirai sodinau, tai tiksliai žinau biggrin.gif
Bet vistiek užsimaniau tų šaldytų, vis tas cekavumas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 sausio 2015 - 19:10
QUOTE(saintlina @ 2015 01 12, 18:50)
pas mane  skanios ir Pandora  lotuliukas.gif  Pandorą išvis atskirai sodinau, tai tiksliai žinau  biggrin.gif
Bet vistiek užsimaniau tų šaldytų, vis tas cekavumas  doh.gif

Pas mani pernai pirktos šešios veislės,tai dar su cedaliukais ir iš jų padaugintos. O kitos tik skanios liko.

Bandyk,papasakosi.Aš tai šiemet jau nieko nepirksiu.Ir taip vežimais vešiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 12, 19:28)
Ir taip vežimais vešiu  biggrin.gif

ką veši? Braškes? bigsmile.gif
Atsakyti
Ar tik šalia auginamos skirtingos veislės nesusikryžmina?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 12, 20:11)
ką veši? Braškes?  bigsmile.gif

Viską biggrin.gif Ir braškes tam tarpe.Tik nežinau,kas man viską apeis,apmulčiuos ir aptvarkys g.gif
Šiemet jau tikrai nieko nepirksiu.Tik šermukšnių ax.gif
QUOTE(solo2 @ 2015 01 12, 20:32)

Man veravera sakė,kad ne.Aš tikiu ir nekvaršinu sau galvos. O su žemuogėm, tai sakė,kad kryžminasi ax.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,

Matau kad ne tik mane užvedė šaldytos braškės. Šiandien skambinau pasicekavyt smile.gif . Žodžiu mažus kiekius jie jungia prie didelių, tarkim mūsų užsakymą jungtų prie didesnius kiekius užsisakančių ūkininkų. Kainos svyruoja pagal klasę. Labiausiai atsiperka aukščiausios klasės daigai. Žemę reikia labai gerai įsidirbti ir žiūrėti rūgštingumą, be to, sakė kai kurios veislės nemėgsta šalnų ir griežtai reikia dangstyti.
Nu žodžiu pasižiūrėjau, paskaičiavau, nu visvien imsiu 400. Tik dabar reikia apsispręst dėl veislių. O atsiunčia tada, kai dauguma ūkininkų vieningai nusprendžia, kad laikas pradėt žemės darbus.
Atsakyti
Jei po 1 lt tos auksciausios kategorijos, tai tikrai nebrangu. As pirkdavau Babtuose indeliuose po 1,5lt ir pirmmais metais uogu nekazikas, o paskutini kart isvis apmove neaisku ka ikiso, uogos ir pirmais metais ir veliau buvo mazesnes uz mano zemuoges. Atsisakiau ju paslaugu, bet ir is muges neka geriau. Pirkciau tu frigo, jei kas pasidalintu, nes 200 ojoj kaip daug.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 01 12, 20:58)
Jei po 1 lt tos auksciausios kategorijos, tai tikrai nebrangu. As pirkdavau Babtuose indeliuose po 1,5lt ir pirmmais metais uogu nekazikas,..Pirkciau tu frigo, jei kas pasidalintu, nes 200 ojoj kaip daug.

Jūs miestą savo prirašykit, gal kas norės prisijungt mirksiukas.gif
Aš irgi su kokia vilniete apsijungčiau, bet kol kas visos ima šimtais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 12, 22:07)
Jūs miestą savo prirašykit, gal kas norės prisijungt  mirksiukas.gif
Aš irgi su kokia vilniete apsijungčiau, bet kol kas visos ima šimtais  biggrin.gif

Miestas tai Kaunas, bet man yra galimybe ir Vilniuje paimt(Yra kas paimtu ir parveztu) jeigu ka.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 01 12, 21:15)
Miestas tai Kaunas, bet man yra galimybe ir Vilniuje paimt(Yra kas paimtu ir parveztu) jeigu ka.

galim jungtis, bet vistiek po šimtą daigų gausis. Ne per daug? Nors ne, matau, kad pas šituos A+++ dėžėj 150-175 vnt. Ar Rumba tiktų, ar kokias kitas nusižiūrėjot?

Papildyta:
QUOTE(solo2 @ 2015 01 12, 20:32)

ne, braškės nesusikryžmina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 sausio 2015 - 21:32
Tiktu, tiktu, kaip tau geriau taip ir pasidalintume, jei man butu biski perdaug rasciau kam perleisti.
Tik nesu pasiruosus lysves, kai tik biski atsils reikes lekt ir darbuotis.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 01 12, 21:38)
Tiktu, tiktu...

tada einam į pogrindį. Aš kai ką nors sužinosiu, parašysiu į až mirksiukas.gif
Atsakyti