Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(vijoleta20 @ 2015 01 11, 10:39)
daug interesanciu randasi  biggrin.gif  jamsiu ir as  4u.gif

A tu dar savo nuo palangių nevalgai biggrin.gif ?
Nu,man dar vienas neaiškumas su tom šaldytom g.gif ?Tai,norint,kad derlius būtų vėlyvesnis,reik kas metai pirkt ir sodint kuo vėliau?Bo kitais metais bus derlius tokiu pat laiku ,kaip ir visų nešaldytų tos pačios veislės braškių ?Ar kaip g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 11, 17:06)
A tu dar savo nuo palangių nevalgai  biggrin.gif ?
Nu,man dar vienas neaiškumas su tom šaldytom  g.gif ?Tai,norint,kad derlius būtų vėlyvesnis,reik kas metai pirkt ir sodint kuo vėliau?Bo kitais metais bus derlius tokiu pat laiku ,kaip ir visų nešaldytų tos pačios veislės braškių ?Ar kaip  g.gif ?

Sveikos, o kur jūs randate tų šaldytų braškių daigų, ir man visai norėtųsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2015 01 11, 21:28)
Sveikos, o kur jūs randate tų šaldytų braškių daigų, ir man visai norėtųsi blush2.gif

įsiveskit į google 'frigo daigai' ir rasit. Tik jas dėžėm reik užsisakinėt, po dešimt daigų nesigaus.
Atsakyti
Sveikos,

bandysiu ir aš šiemet frigo sodintis. Iš karto dėsiu plėvelę ir sodinsiu.
Užsakinėti jau galima kovo mėnesį, labiau laukti nereikėtų, nes pernai gegužį jau nebeturėjo kai kurių veislių.

Kaina pernai buvo 1Lt už vienetą, daugoka sad.gif man reikia 200vnt. nemažai susidaro. Bet bandysiu, vienas ūkininkas taip daro, tik aišku nesako, kiek ten trąšų priberia, bet daigai gražūs ir uogos gražios:)
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2015 01 11, 22:28)

vienas is pvz:
http://www.skelbiu.l...#adCommentsArea
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2015 01 12, 07:57)
Sveikos,

bandysiu ir aš šiemet frigo sodintis.
Kaina pernai buvo 1Lt už vienetą, daugoka sad.gif man reikia 200vnt. nemažai susidaro.

Aukščiausios kategorijos daigų dėžėj ir yra 200vnt., po mažiau neparduoda.
Užklausiau kainų. Vieni 0.33 eur, kiti 0.39 eur. Kaip ir nėr labai daug, esu daigus vazonėliuose brangiau pirkus. Tik kad kiekis didelis, todėl ir suma susidaro.

Norėčiau Rumbos, ale 200vnt man kiek per daug, gal reiktų bandyt kooperuotis?... Čia ne konkrečiai Jums siūlau, šiaip mintis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 sausio 2015 - 10:14
200 vienetų, bet galima užsisakyti ne vieną rūšį, lygtais tris galima.

pernai dar Shcetelig prekiavo , pabandykit pasidomėti, gal ir šiemet prekiauja, gal ir kiekius smulkina .

Aš tai dar svarsčiau, kad ar reikia tiek daigų daug, juk pasidaugins ir rudeniop jau bus daigelių, bet vis tas noras turėti daug anksčiau...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas71 @ 2015 01 12, 10:26)

Aš tai dar svarsčiau, kad ar reikia tiek daigų daug, juk pasidaugins ir rudeniop jau bus daigelių, bet vis tas noras turėti daug anksčiau...smile.gif

taigi. Kas braškių auginimu prekybai užsiima, tiems reikia, o sau vargu ar tokie kiekiai reikalingi. Šiaip susodinus tie du šimtai tikrai nėr daug, bet tikrai gi pasidaugins, o ir veislių įvairesnių norisi.
Na, aš ir taip jų nemažai turiu, ale noriu pabandyt šitų, ir veislė Rumba domina. Gal kas auginot? Kaip ji? Ex tikrai augina, žinau smile.gif
Atsakyti
Aš mėtausi tarp Rumbos ir Honeyone g.gif

Dar pas juos ir Donna yra...

Merginos rekomenduokit, komentuokit kaip jums auginosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 12, 11:13)
Aukščiausios kategorijos daigų dėžėj ir yra 200vnt., po mažiau neparduoda.
Užklausiau kainų. Vieni 0.33 eur, kiti 0.39 eur.  Kaip ir nėr labai daug, esu daigus vazonėliuose brangiau pirkus. Tik kad kiekis didelis, todėl ir suma susidaro.

Norėčiau Rumbos, ale 200vnt man kiek per daug, gal reiktų bandyt kooperuotis?... Čia ne konkrečiai Jums siūlau, šiaip mintis  unsure.gif

Bet aukščiau nyrodytoj nuorodoj, įėjus į jų psl. Rašo, kad mažiausias kiekis 50daigų.
Kokiam mieste jūs, aš irgi kooperuočiaus. Bet man visai nedaug tereikia. Tik 10 pabandymui.

Kita vertus, o kada juos rekkia sodinti? Juk dar iki minkštos dirvos tooli. O jei perkant dabar, tai kaip išlaikyt? Nu dar neįsikirtau kas kaip...
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 12, 12:17)
Bet aukščiau nyrodytoj nuorodoj, įėjus į jų psl. Rašo, kad mažiausias kiekis 50daigų.
Kokiam mieste jūs, aš irgi kooperuočiaus. Bet man visai nedaug tereikia. Tik 10 pabandymui.

Kita vertus, o kada juos rekkia sodinti? Juk dar iki minkštos dirvos tooli. O jei perkant dabar, tai kaip išlaikyt? Nu dar neįsikirtau kas kaip...

aš kitur užklausus buvau smile.gif Vilniuj aš. O dėl sodinimo tai nieko nežinau. Aš taip suprantu, kad dabar reik užsakinėti ir veš juos iš Olandijos. Užklausiau tik dėl kainų. Maniau, čia forume mergės baisiai gudrios, viską žinos ir papasakos smile.gif

O aukštesnėj nuorodoj irgi randu, kad minimalus kiekis - dėžė, o
mažesnius kiekius(minimun 100vnt.) galima bus įsigyti nuo Gegužės 1 dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 sausio 2015 - 13:48
QUOTE(saintlina @ 2015 01 12, 10:33)
o ir veislių įvairesnių norisi.

Nežinau kaip pas tave,bet pas mane, tai po kokių trijų metų lieka tik dvi veislės-skanios,kurias dauginu ir nevertos dėmesio.Tada iš naujo perku veislines,smeigiu žymekliukus,a paskui ...vėl viskas iš pradžių ax.gif
Atsakyti