Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Ex @ 2014 09 04, 11:03)
Mano vėlyviausios Pandora braškės jau senokai pasibaigusios. Dabar ir iki pat šalnų dera remontantinės veislės, pvz., Ostara, Albion ir kt.

Dar gera velyva veisle Florence - kartu su Pandora tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, braškių augintojos,
Aš irgi šiemet ieškau geresnių veislių. Tikėjausi pirkti iš vera.vera, bet ji neatsiliepia, todėl teko ieškotis kitur.
Internete aptikau vieną braškių veislininkystės ūkį, jame augina net 30 veislių, paskambinau, kaip tik šį savaitgalį atvyks į mugę „Lietuvos žiedai“ Vilniaus botanikos sode. Sakė turės daug veislių. Bet problema ta, kad visos supakuotos po 10vnt. O aš norėčiau 6 skirtingų veislių, visų po 5vnt., bet sakė taip nusipirkti nepavyks. O 60vnt. tai jau tikrai per daug wink.gif Gal norėtumėte kooperuotis, ir nusipirkę pasidalintume po 5vnt.? Aš norėčiau pirkti šias veisles: Honeyone, Sonata, Marmolada, Darselect, Pandora, Florence.

Papildyta:
Visos veislės surašytos čia: http://www.braskes.i...iu_veisles.html
Atsakyti
ar teoriškai manot, kad 60 daigų daug, ar tiek turėjot, ir nebuvo kur dėt? mano manymu, tai 50-60 toks minimalus kiekis šeimai. kai sočiai privalgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 09 15, 08:37)
ar teoriškai manot, kad 60 daigų daug, ar tiek turėjot, ir nebuvo kur dėt? mano manymu, tai 50-60 toks minimalus kiekis šeimai. kai sočiai privalgai smile.gif

drinks_cheers.gif kaip man tai gerokai per mažai atrodo.. cool.gif

Buvom nukarpę visus lapus, tai daba taip gražiai atžėlė lapeliai, tokie šviežutėliai kupsteliai žaliuoja wub.gif Taip ir norisi žiedų paieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 15, 11:24)
drinks_cheers.gif  kaip man tai gerokai per mažai atrodo..  cool.gif

Tai argi buržujui kada bus gana tongue.gif Nors man tai tie 60 krūmelių irgi labai jau mizernai skamba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 15, 11:24)
drinks_cheers.gif  kaip man tai gerokai per mažai atrodo..  cool.gif

Buvom nukarpę visus lapus, tai daba taip gražiai atžėlė lapeliai, tokie šviežutėliai kupsteliai žaliuoja  wub.gif  Taip ir norisi žiedų paieškot  biggrin.gif

Pas mane žydi pakartotinai ir mačiau pora uogų net yra nokstančių. Ne remontantinių.
Atsakyti
šį rudenį pasodinau 140 krūmelių, dar ir senų kažkiek yra
Atsakyti
Turiu "paprastų", neypatingų, nežinomų veislių braškių, kurias naudoju perdirbimui, o tiesioginiam valgymui noriu pasisodinti daugiau skirtingų veislių po nedaug, kad išsirinkčiau kurios labiausiai patinka.
Atsakyti
Sveikos merginos. Zvalgausi pirkti braskiu daigu su vardais smile.gif Gal kuri turite pasiulyti kokiu 4 skirtingu rusiu daigu su vardais, po koki 10 daigiuku vienos rusies 4u.gif Mugiu nenusimato man siemet, nenusipirksiu ten verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 09 21, 15:24)
Sveikos merginos. Zvalgausi pirkti braskiu daigu su vardais smile.gif Gal kuri turite pasiulyti kokiu 4 skirtingu rusiu daigu su vardais, po koki 10 daigiuku vienos rusies 4u.gif  Mugiu nenusimato man siemet, nenusipirksiu ten  verysad.gif

jau 2 savaitės, kaip pasisodinau, išmečiau perteklių
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 09 21, 16:24)
Sveikos merginos. Zvalgausi pirkti braskiu daigu su vardais smile.gif Gal kuri turite pasiulyti kokiu 4 skirtingu rusiu daigu su vardais, po koki 10 daigiuku vienos rusies 4u.gif  Mugiu nenusimato man siemet, nenusipirksiu ten  verysad.gif

o jau ne per velu sodinti daigelius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 22 rugsėjo 2014 - 08:35
QUOTE(Zirzė @ 2014 09 22, 08:34)
o jau ne per velu sodinti daigelius?

Galite drąsiai sodinti, manau, kad per 2 savaites spės prigyti. Čia šitam filmuke ties 7:37 min. kaip tik pasakoja kada sodinti. mirksiukas.gif
Apie Braškes
Atsakyti