Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Sveikos,
gal kuri turesit braskiu daigu Marmalade pardavimui?
Labiausiai tiktu Vilniuje.
Atsakyti
Norėčiau ir aš Marmolada daigų, galvoju ieškoti Kalvarijų turguje, bet rizikinga pas bobutes. Ieškojau pas verslininkus, nesiūlo šios veislės, krypsta akys į Sonatą. Radau vieną skelbimą privatų MARMOLADA ONE BOR (vidutinio ankstyvumo). tai nežinau čia ta pati, ar kita kokia veislė.
Atsakyti
QUOTE(mrija @ 2014 07 31, 16:19)
Norėčiau ir aš Marmolada daigų, galvoju ieškoti Kalvarijų turguje, bet rizikinga pas bobutes. Ieškojau pas verslininkus, nesiūlo šios veislės, krypsta akys į Sonatą. Radau vieną skelbimą privatų MARMOLADA ONE BOR (vidutinio ankstyvumo). tai nežinau čia ta pati, ar kita kokia veislė.

Kalvariju turguje as jau nusipirkau ale Marmolad braskiu,tai nei is tolo jomis nekvepia.Ten,jei ne is medelyno pirksi,tai ko labiausiai zmones iesko ta ir parduoda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 31 liepos 2014 - 20:23
QUOTE(ievusia_ @ 2014 07 24, 10:55)
Esu girdėjusi kad sudeda vazonėlius su žemėm po ūsais kuriuos nori įšaknydyti ir po kurio laiko nukerpa nuo motininio krūmo. Aš bent jau taip bandyčiau. smile.gif Galima aišku ir iškart nukirpti, bet tada labai jau prižiūrėti kad vandens netrūktų vazoniukuose, nes man taip yra nudžiųvę..juk šaknelės iš pradžių labai mažos, kol į žemę neįsišaknyja.

Nukarpau usus ir is karto sodinu i ju nuolatine vieta. Geriau, kad siek tiek sakneliu turetu, bet jeigu neturi, tai isleidzia. Tik aisku reikia laistyt kasdiena arba ziureti, kad dregmes butu. Nematau prasmes sodint vazoneliuose jeigu ne pardavimui auginate. Nes dirva augalui palankesne vieta negu vazonelis. Tai galima tada salia braskes ilgiau palaikyt jeigu norisi didesniu saknu.
Dar i kokia atskira vieta atsargai pasodinu kokius keleta usu jeigu anie neprigytu. Bet kadangi dazniausiai visi prigyja, tai tuos atsarginius paskui israunu ir ismetu.
Atsakyti
Sveikos, braskiu augintojos smile.gif
Sutvarkiau ir as savo braskyna, susodinau vaikiukius, kai kurie jau nemazas sakneles prie mamu uzsiaugine buvo, kai kurie mazesnes, na tikiuos prigis 4u.gif lietutis palaisto, saulute nebekepina, turetu patikt gal thumbup.gif Turiu klausimeli ax.gif ar tuos pasodintus vaikiukus kai prigis siemet dar reik patrest ar ne? Jei ne, tai tada pavasari ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2014 08 09, 09:00)
  Turiu klausimeli  ax.gif  ar tuos pasodintus vaikiukus kai prigis siemet dar reik patrest ar ne? Jei ne, tai tada pavasari ?  ax.gif

o kodėl kyla noras tręšti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 09, 10:17)
o kodėl kyla noras tręšti ?  g.gif

Kaimyne sake biggrin.gif o as suabejojau, ar tikrai reikia g.gif
Atsakyti
Parduodu derlingu braskiu daigus po 0.30 ct. Tik veisles nebezinau doh.gif Siandien rauname, tad iki rytojaus 12h praneskite jei kas norite. Klaipeda, bet Galiu siusti. Tik i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 09 rugpjūčio 2014 - 11:37
Ieskau geltonu braskiu daigu arba raudonu svyranciu braskiu daigu.
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2014 08 09, 11:35)
Parduodu derlingu braskiu daigus po 0.30 ct. Tik veisles nebezinau doh.gif Siandien rauname, tad iki rytojaus 12h praneskite jei kas norite. Klaipeda, bet Galiu siusti. Tik i az.

Ieškau braškių daigų, bet norėčiau, kad būtų veislinės. Gal kas turite pasiūlyti?
Atsakyti
Klausiu braškių mylėtojų smile.gif ką darote, kai sutvarkius braškyną, nukarpius ūsus , po kiek laiko vėl krūmai išleidžia naujus ūsus... Vėl kirpti ar palikt? g.gif

Atsakyti
Parduodu braškių daigus po 25 cnt, Ankstyvos - Donna ir Honeyoe, ir turių jų "mix'o" (susimaišę daigeliai), atiduočiau po 20 cnt. Daigeliai Vilniuje. Pekant daug, padaryčiau nuolaidą.

Daigai atrodo taip:

user posted image
Atsakyti