Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

GinCherry, na keista žinok, kaip bebūtų, katukas juk ne narve augintas, vistiek prie žmonių turėtų eiti, o ne tūnoti kažkur kaip laukinis g.gif Gal kažkur įlindo ir nebegali išlįsti? gal į kokią spintą įlindo ir uždarėt duris? Į virtuvinę spintelę? (maniškaii taip mėgsta). Pabandykit švelniai pakviesti, gal išlįs? Jei ne, pradėčiau jaudintis 4u.gif
Kai atrasit, pamyluokit, paglostykit, parodykit katuliui guoliuką (būtų idealu, kad būtų uždaras - didesnis saugos jausmas. katukas pradės valgyti, kai susitvarkys jo emocijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 25 liepos 2014 - 09:38
QUOTE(GinCherry @ 2014 07 25, 01:59)
Rodnega, elgiates labai tipishkai smishkai senbuvishkai smile.gif Vietoj to, kad patartumet naujokam diletantam tai tik ieshkote prie ko prikibti smile.gif Beje, parashet, kad reikia pradeti ne nuo mesos, o va jusu idetoj citatoj ish horas.lt apie kaciu maitinima raw, rasho, kad reikia pradeti nuo mesos  smile.gif

drinks_cheers.gif Aš jau esu pasisakiusi šia tema, kad nieko paklausti neįmanoma, iškart nuskalpuoja bash.gif Arba gausi krūvą replikų, priekabų prie žodžių. Mano nuomone, kad jei tave erzina tau atrodantys kvaili klausimai, gal būtų mandagiau išvis nieko neatrašyti 4u.gif gal atsiras kantresnis žmogus, kuris galės padėti ir jam nesukels tiek skausmo atsakyti į klausimą mirksiukas.gif 4u.gif
Tiesiog ne kiekvieną dieną žmonės parsiveža kačiuką namo, ne kiekvieną dieną pradedi maitinti raw, tad elementaru, kad žmonėms kyla klausimai. Kai jie tai darys antrą ir trečią kartą, jau žinos, gal ir kitiems patars 4u.gif
Galų gale čia mūsų yra skirtingų profesijų, skirtingų patirčių narių, tad kiekvienas dalinasi tuo, ką žino. O kas nenori dalintis, gal gali būti mandagesni ir tiesiog nieko neatsakyti g.gif nes jau tikrai darosi baisu paklausti.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 07 25, 10:34)
GinCherry, na keista žinok, kaip bebūtų, katukas juk ne narve augintas, vistiek prie žmonių turėtų eiti, o ne tūnoti kažkur kaip laukinis  g.gif Gal kažkur įlindo ir nebegali išlįsti? gal į kokią spintą įlindo ir uždarėt duris? Į virtuvinę spintelę? (maniškaii taip mėgsta). Pabandykit švelniai pakviesti, gal išlįs? Jei ne, pradėčiau jaudintis  4u.gif
Kai atrasit, pamyluokit, paglostykit, parodykit katuliui guoliuką (būtų idealu, kad būtų uždaras - didesnis saugos jausmas. katukas pradės valgyti, kai susitvarkys jo emocijos  4u.gif

Jau radau kur pasislepus, bet nenoriu traukti per prievarta, nes dviese su mazaja namie tai ji labai emocingai i kate reaguoja smile.gif Gal kai pietu miego nueis. Vakar vakare, kai uzmigo dukruze, buvau nusileidus i apacia. Iklojau i guoliuka patiesaliuka ish jos buvusiu namu [guolis po stalu, tai gan uzdara erdve], parodziau kur maistelis, kur kraikas. Bandziau pasiulyt vandens, maisto, bet neparode susidomejimo. Shiaip ji ish ranku nebega. Kadangi mes nesam tureje katino tai ash nezinau kaip reaguot ar list jai i akis ar palaukt kol pati nores susidraugauti...
Bet aciu jums uz patarimus 4u.gif

Shaukiant nereaguoja, bet gali buti todel, kad ji iki shiol augo ten, kur kalbama anglishkai. Tiesa sakant, net nezinau kaip anglai kates shaukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2014 07 25, 07:57)
Tai ar ash dabar turejau rashyti - palikau sumalta vishtiena su kraujagyslem ir kaulais, bet bijau, kad suges per nakti?  biggrin.gif Man tai vis tiek yra mesa, kad ir kas joje bebutu smile.gif Be to, ash jums dar karta sakau, mes kates nepradedame maitinti raw maistu, ji juo jau buvo maitinama iki atvykstant pas mus.
Bet musu nuotykiai tesiasi, nes niekas nezino kur yra kate. Apejom visus namus. Maistas per nakti nepaliestas...

Ne visi moka skaityti tarp eilučių mirksiukas.gif . Beje, malti mėsos gaminiai - ne RAW . Bet turbūt šitą jau žinote smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ar kam nors teko vežti kačiuką į Norvegiją?
Iškilo klausimas man dėl skiepo pasiutligės - rašo, kad galima skiepyti 3 mėn. amžiaus, o įdomu 3 mėnesiai yra tas pats, kad 12 savaičių, ar ne? g.gif Nes jei imti grynai 3 mėn. (pvz., jei kačiukas gimes 5d., tai ir skiepijam po 3men. 5 diena), ar galima imti 12 savaiciu (man tada gaunasi 30 dieną). Mums nuo to labai daug priklauso, nes turime lėktuvo bilietus būtent tam laikui doh.gif
Labai ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2014 08 07, 15:22)
Sveiki, ar kam nors teko vežti kačiuką į Norvegiją?
Iškilo klausimas man dėl skiepo pasiutligės - rašo, kad galima skiepyti 3 mėn. amžiaus, o įdomu 3 mėnesiai yra tas pats, kad 12 savaičių, ar ne?  g.gif  Nes jei imti grynai 3 mėn. (pvz., jei kačiukas gimes 5d., tai ir skiepijam po 3men. 5 diena), ar galima imti 12 savaiciu (man tada gaunasi 30 dieną). Mums nuo to labai daug priklauso, nes turime lėktuvo bilietus būtent tam laikui  doh.gif
Labai ačiū už atsakymą  4u.gif

12 sav.yra 3men wink.gif jau galima skiepyti. O cia jums tuo klausimu turejo veisejai padeti wink.gif
Mes gyvename Norvegijoje is Lt atsivezem katyte, jei kada reiks kokios konsultacijos-kreipkites wink.gif
Vienas svarbus dalykas, ne visur jo reikalauja, nes jau pasikeite istatymai, taciau del viso pikto ta pacia diena kaip isskrisite pasirupinkite, kad kaciuko pase butu atzymeta jog jis sveikas ir gali atlaikyti kelione wink.gif
Atsakyti
O gal kažkas turite kokius patikimus kontaktus, kas rugsėjo antroje pusėje galėtų katuką į Airiją nuvežti?
Būtume labai dėkingi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 13 rugpjūčio 2014 - 08:35
Sveiki, senai besilankem, tai pasirodo, Skiniukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ar kas nors bandet nuo paprasto tualeto pereiti ant uzdaro?Kazin ar lengvai pripras susauges katinas?
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2014 08 17, 18:27)
Ar kas nors bandet nuo paprasto tualeto pereiti ant uzdaro?Kazin ar lengvai pripras susauges katinas?

Tikrai lengvai drinks_cheers.gif Tiesiog pradziai palikite dureles atidarytas, o kai pripras, kad sis tualetas jau yra "tas", tuomet galite ir dureles uzverti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 18 rugpjūčio 2014 - 07:43
Dar klausimas kiek dienu jus nekeiciat kraiko?Nesuprantu mes naudojam silukonini,bet jis man jau po 3 d slapimu dvokia ir turiu keist...zodziu pokas savaitei...
Atsakyti
Sveiki visi - seniai buvau, jau turbut daug ko ir nepazistu smile.gif

QUOTE(Rodnega @ 2014 07 25, 07:15)
"Pradžiai rekomenduojama vištiena, o ypač vištų nugarėlės. Vištiena yra lengvai virškinama mėsa, jos kaulai minkšti."
Pradžioje turi būti labai daug kaulų ir labai mažai mėsos  mirksiukas.gif
Aš stengiuosi padėti, bet kad jus neskaitot iki galo

Apie Raw teisingai Rodnega raso - taciau as neduociau vistu kaulu katems.
Logiskai pamascius - kate vistos nepagautu ir nesudorotu. Gali koki maza pauksciuka ar peliuka. O matete ju kaulelius? Tikrai i vistos nenesa.
As tik savo sunims suodu vista su kaulais ir tai tik nugaros kaulai su sonkauliais ir krutinkaulis eina. Kad ir kaip juos sukrantyt gali, jie per astrus.
Todel katems geriau - mesa pjaustyti, kad kramtytu.
Jei jau mait

QUOTE(8588 @ 2014 08 12, 11:50)
12 sav.yra 3men wink.gif jau galima skiepyti. O cia jums tuo klausimu turejo veisejai padeti wink.gif
Mes gyvename Norvegijoje is Lt atsivezem katyte, jei kada reiks kokios konsultacijos-kreipkites wink.gif
Vienas svarbus dalykas, ne visur jo reikalauja, nes jau pasikeite istatymai, taciau del viso pikto ta pacia diena kaip isskrisite pasirupinkite, kad kaciuko pase butu atzymeta jog jis sveikas ir gali atlaikyti kelione wink.gif

na tuos stampus apie svaikata isidekite para iki isskridimo. Ir galioja iki 5 paru. Taip pat kaciukas turi buti nukirmintas. Ir tases dydi paziurekit.
Realiai galite skiepyti 12 savaiciu, bet tai nera 3 menesiiai. Taciau ant sienos ziuri ne i amziu o i tai kad butu praejusi 21 diena po pasiutliges skiepo

QUOTE(krispuka @ 2014 08 16, 21:32)
Sveiki, senai besilankem, tai pasirodo, Skiniukas ax.gif

<3
Skiniukas - kaip visada - grozis neeilinis.

Dabar prie reikalo:
Uzejau paklaust - gal yra klaipedieciu norinciu suaugusios sfinkso kates? Rasykit i AZ smile.gif Ieskom mylinciu seimininku, savo buvusiai veislyno katei. Kate Klaipedoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezelea: 20 rugpjūčio 2014 - 19:37