Rodnega, kodėl "jokiu būdu ne faršu"?
Kuo blogai faršas?
juk čia ta pati žalia mėsa... mano katė gauna miksą, kuriame būna ir faršo ir pjaustytų gabalėlių. Juk faršas tai žalia mėsa, tas pats RAW galima sakyti (tik tiek kad RAW iš daugelio komponentų susideda). O mėsos gabalėliai yra geriau dantims, nes gyvūnas yra priverstas kramtyti.
Tiesa, dar teko skaityti, kad faršas LT privarytas stabilizatorių, kad ilgiau laikytųsi. Aš gaunu čia pat prie mano akių sumaltą faršą iš krūtinėlės be jokių priedu, tai labai liuks. Su tuo faršu RAW receptų katėms krūvos yra internete
QUOTE(jole_juli @ 2015 11 26, 20:12)
o cia visi sfinksai taip tepliojasi ar tik kanados?
o tai brit care geriau nei royal?
Sakykit, kaip reikia rasyti laiska kaciuku veisejoms, kad jos atrasytu atsakyma? Jau kuris laikas ieskom katuko peterbald, parasiau i veislynus tai net neatrase. Laiske prisistaciau, pasakiau kodel ir kam reikia kaciuko, paklausiau orientacines kainos, kokios isigijimo salygos ir jokio atsakymo. Kazi, gal del to, kad as cia padiskutavau neigiamai apie kai kurias veisejas ar del to, kad uzklausiau kainos??
Nežinau ar visi, bet mūsų šviesi katytė tai murziukė buvo kol ant RAW nepervedėm.
Aš dabar ieškau Kanados sfinksiuko, tai parašiau daugybei veislynų ir atsakymo sulaukiau vos iš kelių. Nežinau kas ten su jais darosi
afrika77, įkelkite foto kačiuko