Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

QUOTE(afrika77 @ 2015 11 26, 18:50)
i koki?  gal pabandyti zalio farso duoti? bet turbut vistiena netinka?

Jokių budų ne faršu. Arba rAW arba bent jau Brit care https://www.pet24.lt...at-adult-salmon
Atsakyti
o cia visi sfinksai taip tepliojasi ar tik kanados?

o tai brit care geriau nei royal?

Sakykit, kaip reikia rasyti laiska kaciuku veisejoms, kad jos atrasytu atsakyma? Jau kuris laikas ieskom katuko peterbald, parasiau i veislynus tai net neatrase. Laiske prisistaciau, pasakiau kodel ir kam reikia kaciuko, paklausiau orientacines kainos, kokios isigijimo salygos ir jokio atsakymo. Kazi, gal del to, kad as cia padiskutavau neigiamai apie kai kurias veisejas ar del to, kad uzklausiau kainos?? g.gif
Atsakyti
bendras odos vaizdas tai svaresnis,bet tie rudi plemai liko.todel ir prasau rekomendaciju sampunui ir ar su kempine prausto ar be...
Atsakyti
Rodnega, kodėl "jokiu būdu ne faršu"? g.gif g.gif Kuo blogai faršas? g.gif juk čia ta pati žalia mėsa... mano katė gauna miksą, kuriame būna ir faršo ir pjaustytų gabalėlių. Juk faršas tai žalia mėsa, tas pats RAW galima sakyti (tik tiek kad RAW iš daugelio komponentų susideda). O mėsos gabalėliai yra geriau dantims, nes gyvūnas yra priverstas kramtyti.
Tiesa, dar teko skaityti, kad faršas LT privarytas stabilizatorių, kad ilgiau laikytųsi. Aš gaunu čia pat prie mano akių sumaltą faršą iš krūtinėlės be jokių priedu, tai labai liuks. Su tuo faršu RAW receptų katėms krūvos yra internete mirksiukas.gif

QUOTE(jole_juli @ 2015 11 26, 20:12)
o cia visi sfinksai taip tepliojasi ar tik kanados?

o tai brit care geriau nei royal?

Sakykit, kaip reikia rasyti laiska kaciuku veisejoms, kad jos atrasytu atsakyma? Jau kuris laikas ieskom katuko peterbald, parasiau i veislynus tai net neatrase. Laiske prisistaciau, pasakiau kodel ir kam reikia kaciuko, paklausiau orientacines kainos, kokios isigijimo salygos ir jokio atsakymo.  Kazi, gal del to, kad as cia padiskutavau neigiamai apie kai kurias veisejas ar del to, kad uzklausiau kainos?? g.gif

Nežinau ar visi, bet mūsų šviesi katytė tai murziukė buvo kol ant RAW nepervedėm.

Aš dabar ieškau Kanados sfinksiuko, tai parašiau daugybei veislynų ir atsakymo sulaukiau vos iš kelių. Nežinau kas ten su jais darosi g.gif

afrika77, įkelkite foto kačiuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 26 lapkričio 2015 - 20:51
QUOTE(gotte @ 2015 11 26, 20:50)
Rodnega, kodėl "jokiu būdu ne faršu"?  g.gif  g.gif Kuo blogai faršas?
afrika77, įkelkite foto kačiuko 4u.gif

RAW yra cieli dideli mėsos gabalai, kuriuos plėšrūnas pliešo , kramto ir tuomet taip dantys apsivalo. Be to, faršas ir virškinasi žymiai greičiau ir gyvūnas greičiau išalksta
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2015 11 26, 20:46)
bendras odos vaizdas tai svaresnis,bet tie rudi plemai liko.todel ir prasau rekomendaciju sampunui ir ar su kempine prausto ar be...

aš naudoju šitos linijos šampūną, kur paskutinis nuotraukoje
user posted image
Prausiu su minkšta (ne šiurkščia) kempine.

QUOTE(Rodnega @ 2015 11 26, 21:11)
RAW yra cieli dideli mėsos gabalai, kuriuos plėšrūnas pliešo , kramto ir tuomet taip dantys apsivalo. Be to, faršas ir virškinasi žymiai greičiau ir gyvūnas greičiau išalksta

RAW mityba ir pats žodis RAW nereiškia "didelių gabalų" mirksiukas.gif Šis žodis reiškia - žalias mirksiukas.gif
Ir paskaičius angliškos litertaūros, ne tik mamyčių forumo yra daug info apie šėrimą RAW ir tai nebūtinai tai yra dideli mėsos, kuriuos reikia plėšyti mirksiukas.gif

Mano sfinksiukė iš tiesų neplėšo jokių mėsos gabalų kaip čia pavaizdavote. O net ir tuos smulkius gabalėlius kol sukramto, kaulą ir tą gerai pasmulkinti ir pamušti reikia.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Dar nelb megsta pozuoti, tai sunkoka nufotografuoti, kad visas grozis matytusi. Atbego dabar is kito kambario baisiausiai miaukdama,kad paimciau ant ranku. Paemiau,tai sedi ir murkia patenkinta. 4u.gif Tik labai laksto paskui reksiuke, visai ramybei nepalieka,o jinai aisku pyksta,nes itariu uzknisa doh.gif buna dar, kad apsnypscia ir paskui aisku pasimusa su lapcem abi. g.gif Gal ilgainiui visai susidraugaus, tikiuosi.Nes db dar kai isiduksta, tai biski atskirt tenka... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(afrika77 @ 2015 11 27, 09:55)

o ji čia po maudymo ar prieš fotografuota? g.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip daznai maudot savo kaciukus? As jau pradedu eiti is proto- maniskei beveik 4men, ryte ismaudau, vakare jau vel visa nesvari.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aikstinga: 29 lapkričio 2015 - 23:13
QUOTE(gotte @ 2015 11 28, 16:00)
o ji čia po maudymo ar prieš fotografuota? g.gif

Nepamenu nors tu ka... g.gif Man atrodo,kad gal po maudymo. unsure.gif Sakau,kad maudyt nemoku, nes bijau smarkiau trinti oda jos. O pacias ausytes ir snukuti isvis baisu man prausti. Teks isdraseti,nes po maudyniu kaip ir visa svaresne buna, bet tos vietos kur po pazastimis vistiek rusvos. Nelabai jai patinka praustis, matyt biski stresuoja, nes anksciau ja kasdien jie maude ir sake stipriai trindavo.
Pripilti gal daugiau i vonia vandens,kad biski pamirktu pora minuciu iki pazastu? gal tos demes tada atsiplaus? Visas bedas issprendem ir jau kaip ir susibendravom ir net su mano reksiuke susiima smarkiau tik tada kai buna perdaug isizaidusios.Liko tik tas maudymas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2015 11 30, 00:08)
Sveiki, kaip daznai maudot savo kaciukus? As jau pradedu eiti is proto- maniskei beveik 4men, ryte ismaudau, vakare jau vel visa nesvari..  doh.gif

Buvusi afrikos77 katino šeiminikė rašo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiuljenas @ 2015 12 01, 09:20)
Buvusi afrikos77 katino šeiminikė rašo biggrin.gif

Jusu buvusi katyte skaitykit,kad gimus naujai. Maistas neribojamas,o ji tikrai nepersivalgo.Miega kur tik uzsimano, laksto kur nori, turi kruva zaislu ir dar drauge.Katytes akys net kitaip ziba,pilna gyvybes ir energijos.O kai su Aja susidraugavo tai ir slankioja visur kartu.Nakti atbega i musu lova murkdama.Skaitykit,kad padaret labai gera darba ja parduodami ir suteikdami geresni gyvenima.
Jus tik man papasakokit kaip jus sugebejot dvejose vietose katei uodega sulauzyti? g.gif
Nes ja nunesus ta diena kai is jusu nusipirkom pas veterinara teko raudonuoti... ir netik del uodegos.
Atsakyti