Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

Laba diena sfinksiuku myletojos blush2.gif
Auginam 10 metu nuostabia jorkyte wub.gif vis pamastom kad norim sfinksiuko , tik norisi isitikinti kad si katyte tikrai mums , suviliojo tuo kad neturi plauku kuriu tikrai namie nesinoretu blush2.gif turi drauga plaukuota katyte tai net baisu nuejus atsisesti blush2.gif
Kuo daugiau ziurineju , tuo daugiau klausimu kyla, jeigu kam butu nesunku gal atsakysit blush2.gif ax.gif
Kiek suprantu ju akys buna melynos, zalios , rudos ?
Ar sios katytes lipa ant stalu , ar mokant galima atpratinti tai daryti ?
Ar myli lauka isejus nebega laukais biggrin.gif
Kaip del tamsios spalvytes ar ji tikrai tepa ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 29 liepos 2015 - 08:24
QUOTE(bbiitute @ 2015 07 29, 08:23)
Laba diena sfinksiuku myletojos  blush2.gif
Auginam 10 metu nuostabia jorkyte   wub.gif   vis pamastom kad norim sfinksiuko  , tik norisi isitikinti kad si katyte tikrai mums , suviliojo tuo kad neturi plauku kuriu tikrai namie nesinoretu  blush2.gif  turi drauga plaukuota katyte tai net baisu nuejus atsisesti  blush2.gif
Kuo daugiau ziurineju , tuo daugiau klausimu kyla, jeigu kam butu nesunku gal atsakysit  blush2.gif  ax.gif
Kiek suprantu ju akys buna   melynos, zalios , rudos ?
Ar sios katytes lipa ant stalu , ar mokant galima  atpratinti tai daryti ?
Ar myli lauka isejus  nebega laukais  biggrin.gif
Kaip del   tamsios spalvytes  ar ji tikrai tepa ?

sveiki,puiku kad pirma domites,o paskiau perkate 4u.gif
Taip,sfinksu akys buna ivairiu spalvu,zydraakiai retesni,brangesni ir man asmeniskai graziausi,del to tokia ir auginu,tokius ir veist stengiuos blush2.gif Mano kate isaukleta,ji nelipa ant stalu,nedrasko baldu,nemiega miegamajame ant lovos,nes to neleidziame ir ismokint tikrai nebuvo sunku,nes sios veisles kates labai protingos ir greitai mokosi mirksiukas.gif
Oi,lauka tai dar kaip myli,labai patinka vasara kieme,maniske niekur toli nebega,pakvietus visad atbega pasirodyti. karta vezemes kartu ja i sventaja,tai kelias dienas vedziojome su pavadeliu,pazindinom su teritorija,o jau likusia savaite paleidinejom laisvai,tai ji niekur toli musu namuko nebegdavo,sukiodavosi salia,jei kokie nepazystami zmones noredavo pagauti,taibegdavo,ne tokia ji ir naivi,o mums tereikdavo tik pakviesti ir ji visad atbegdavo,kaip suniukas biggrin.gif
Nezinau ka turite omenyje tepli, ar tai kad pati kate greitai isipurvina ar,kad baldus pataline purvina? Dabar turiu kaip tik sfinksiuku vada,net 8 kaciukus,kuriems rytoj 4 men.,yra ir baltu ir pilku,murziukai jie dar,nes nemoka issilaizyti dar taip gerai,kaip mama,o ir mamai nesileidzia buti laizomi,duksta zaidzia,ne tas galvoj jiems,tai tokiemurziukai siek tiek,bet ir ju mama pamenu buvo tokia murziuke,vis maudydavau,o ja kuo daugiau maudai,tuo ji greiciau issipurvindavo,tad emiau visai nemaudyt,nepatiko jai tas ir ismoko pati praustis,dabar svarut svarutele,zinoma tik ausytes kartais reikia isvalyti. kas del kaciuku,tai as kaip tik pastebejau,kad ant tamsesniu kaciuku maziau matosi,jie atrodo visiskai svarus,o ant baltu,tik ilenda kur irmatosi,bet issilaizo,susitvarko thumbup.gif
kas del suniuku,tai mano kate ir kaciukai auga kartu su prancuzu buldoge ir jorkute,sutaria su sunim puikiai,geriausi draugai:duksta,zaidzia,miega kartu wub.gif tikrai sfinksai sutaria su suniukais,mano kate tai net labiau su svetimais sunim sutaria,nei su katem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineriuke: 29 liepos 2015 - 22:43
QUOTE(sineriuke @ 2015 07 29, 23:41)

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai jums aciu uz atsakymus .
del purvinumo viena moteryte man pabreze kad tamsu paemus su baltais rubais issitepsi g.gif tai ir mastau kaip cia gaunasi smile.gif
pasislinke antrieji voka ? kas cia per bedos pas sfinksus ? blink.gif
labai nustebino kaciuku kainu skirtumas smile.gif 450-1200 eur ?
Jus gal tamsiu kaciuku turit bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 30 liepos 2015 - 07:49

Sineriuke, musu sfinksas tamsiai pilkas tai sunku pasakyti del purvinimosi smile.gif O kaip atpratinot nelipti ant stalu? Musishkis tai jokiems mokykams nepasiduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 07 30, 07:49)
del purvinumo viena moteryte man pabreze kad tamsu paemus su baltais rubais  issitepsi  g.gif  tai ir mastau kaip cia gaunasi  smile.gif
pasislinke antrieji voka ? kas cia per bedos pas sfinksus ?  blink.gif
labai nustebino kaciuku kainu skirtumas  smile.gif  450-1200 eur ?
Jus gal tamsiu kaciuku turit  bigsmile.gif ?

Oi,na nezinau,man regis tiek tamsus tiek sviesus vienodai purvinasi,kol mazi tai taip,paemus su balta maikute ji liks nebe balta biggrin.gif bet kai uzauga tai nebuna murzeis,susitvarko,o ir baigiasi tas brendimas,hormonai,maziau purvinasi mirksiukas.gif
Del voku,neisivaizduoju,pirma kart girdziu,su tuo nesu susidurus schmoll.gif
Kaina priklauso ar kaciuko norite namams ar parodai,namams su sterilizavimo sutartim visad pigiau mirksiukas.gif cia tikrai ne del to,kad kaciukas blogas,tiesiog taip yra,ta pati kaciuka perkant namams jus mokesit pvz. 400 €,o veisimui,jau 1000€wink.gif
Taip,turiu tamsesnes katines,patineliai balti visi wub.gif paziurekit mano puslapi fb ten daug foto: https://www.facebook.com/SphynxCatLT
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2015 07 30, 08:25)
Sineriuke, musu sfinksas tamsiai pilkas tai sunku pasakyti del purvinimosi smile.gif O kaip atpratinot nelipti ant stalu? Musishkis tai jokiems mokykams nepasiduoda smile.gif

Cia gal nuo genu priklauso biggrin.gif ar nuo auklejimo,reikia nuo mazens auklet,as savo mazylius jau aukleju,buna dar uzsoka ant stalo,bet tik uzreki psyk! Ir jau lekia salin mirksiukas.gif o mokinu paprastai,uzlipa ant stalo,prieinu,uzrekiu psyk,nukeliu nuo stalo ir dar paploju,kad pabegtu,skuodzia,kaip reikiant blush2.gif negalima tik labai gazdint,must ar stumdyt,jie ir geruoju greit viska supranta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineriuke: 30 liepos 2015 - 09:04
QUOTE(sineriuke @ 2015 07 30, 09:52)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar berniukai ir mergytes labai skiriasi ax.gif kalbu apie sudejima vaikinai stambesnis g.gif ?
Atsakyti
Sveikos,mergaites smile.gif Atsiprasau,kad isiterpsiu i jusu pokalbi smile.gif Norejau pasiteirauti,kur perkate savo guminukams drabuzelius smile.gif? Gal zinote,kas siuva ar mezga smile.gif? Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 07 30, 20:20)
Ar berniukai ir mergytes labai skiriasi  ax.gif  kalbu apie sudejima vaikinai stambesnis  g.gif ?

Dazniausiai taip,berniukai stambesni,betbuna ir mergaiciu net labai dideliu,pas mane viena yra gan didele,matos bus stambi kate thumbup.gif
Atsakyti
Skveikos,

Noriu pasiteirauti dėl jūsų naudojamo kraiko sfinksams.

Mes naudojame Cat's Cats Best OkoPlus natūralų sušokantį stambių granulių kraiką, tokį patį naudojo ir veisėja. Man jo privalumas pagrindinis kad galime nuleisti tualete.

Tačiau turime dvi bėdas: mūsų katulis labai tepasi, ypač pėdutes, nuo kraiko, tiesiog ,,dulkės" prilimpa. Rezultate pripėduotas visas vonios kambarys, nes randa kriauklėse arba vonioje nors lašėlį vandens ir tada jau štampuoja pėdutes doh.gif Arba sugeba pasišlapinti savo vandens dubenėlio pagalba ir vėlgi anstpaudai biggrin.gif
Kita bėda: net naudojant pilnai uždarą tualetą kraiko prinešioja po visa vonios kambarį, valyti ir tvarkyti reikia kasdien didelį plotą doh.gif

Kaip jūs sprendžiat šituos klausimus? Dėl tepimosi gal reiktų naudoti silikoninį kokį kraiką, baltą ar bespalvį? O kaip su kraiko išbarstymu? Ar visi limpa prie pėdučių?

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Mačiau klausimą apie tamsaus gymio sfinksą ir tepliones. Asmeniškai auginu juodą ir pirmomis dienomis buvo šokas. Pagulėjo kur ir išmurzinta, palaikiai ant rankų drabužiai purvini, oda taip pat. Patalynė po vienos nakties kaip prikakota. Vonioje vien rudos dėmės nuo sušlapusių pėdų, nespėji paskui katiną su šluoste vaikščioti. Palangės baltos paruduoja. Taip, kad pasiruoškite blogiausiam.
Po kiek laiko akis pripranta ir pradedi nepastebėti. Be to, pastebėjau, kad pirmus kelis mėnesius katinas tepliojo daugiau, nei dabar. Stresas, liga, karštis, netinkamas maistas įtakoja didesnį šlako išsiskyrimą.
Norima, pagal pavadinimą tokį pat naudoju, va:
user posted image
Turėjome uždarą tualetą dabar atvirą su borteliais. Kraiko išsinešioje vienodai. Išskyrus tais atvejais, kai katinas iš dėžutės išlipa ramiai, o ne kaip vapsvos įkąstas. Aplink pėdutes prilimpa dulkių tik kai gerai pakasa. Bet dėl to man jokių nepatogumų, susitvarko išsilaižo. Išbarstytas granules sušluoju po kiekvieno apsilankymo tūlike. Pas mane grindys tamsaus šokolado spalvos, matosi kiekvienas kraiko grūdelis. Einu ir šlavinėju po vieną grūdelį, nes baisiai nervina. Kraiko nekeisiu.
Paguosiu, kad maniškis labai mėgsta šlapioje vonioje pastraksėti ir kriauklę šlapę pakasti. Pripėduoja daug ir rudai. Pasiimu skudurą ir valau. Nieko kito neprigalvosi. Man jau geriau lai rudai pripėduoja (lengvai nusivalo), nei pilni drabužiai, lėkštės ir patalai neišsiurbiamų plaukų.

Atsakyti
Benicio, bendrai paėmus tai taip, visi trūkumai sfinksu vis tiek daug geriau nei pukuotų kačių plaukai lotuliukas.gif

Aš šiandien ta proga kad Senukuose akcija užsipirkau Cat Best Nature Gold, šis visgi mažiau nešiojasi ir dulkių mažiau nuo jo ant katulio nei su Cats Best Oko Plius 4u.gif
Atsakyti