Sveiki, norim prisijungti prie jūsų būrio - auginu 5 mėnesių peterbold sfnksiukę Vanilę
ash vel ieshkau patarimu Esu rashius anksciau, kad vargstam su maisto atrinkimu katinui savo Atradau, kad tinka tas maistas, kuriuo maitino veiseja, royal canin mother and kitten, bet esme tame, kad mes auginam katina, kuriam tuos bus 1 m. Galvoju ar nepridarysim zalos maitindami maistu, kuris skirtas zindanciom mamom ir kaciukam?
Aš saviškį parsivežiau 1,5 metų kastratą, veisėja patarė šerti royal canin kitten. Dabar tik neatsimenu ar buvo pavadinime žodelis ''mother''. Bet principe, kad maistas skirtas mažiems katinėliams. Jei veisėja taip patarė, mintis peršasi, kad nekenkia.
Saviski as seriu sausu maistu , ir kasdien viena kart dienoj duodu slapio pakuote perku "Sheba" .
Maniskis visa diena leidzia lauke , isisgudrino darzo lysvej susiroganizavo tulika , tai i deze nedaro beveik kelias dienas atgal gryzusi namo , nes buvo uzdarytas kelias valandas vienas , radau vyra prisysiavusi virtuveje . Tikrai negalejau patiket kad tai katino darbas (bet daugiau namie nieko nebuvo) tokia bala ....
nzn kaip bus toliau , ale arteja ziema , ir jau lauke nebebus .... vargelis
QUOTE(Benicio @ 2015 07 13, 14:18)
Aš saviškį parsivežiau 1,5 metų kastratą, veisėja patarė šerti royal canin kitten. Dabar tik neatsimenu ar buvo pavadinime žodelis ''mother''. Bet principe, kad maistas skirtas mažiems katinėliams. Jei veisėja taip patarė, mintis peršasi, kad nekenkia.
Mes tik parsiveze nupirkom kitten, per neapsiziurejima [pirmo katino veiseja tokiu maistu shere] ir shitas netiko. Nes realiai tai katinas neviduriavo tik tada kai atvyko ish veisejos ir valge veisejos maista. Tai po paieshku ir nupirkom vel ta leliuku ir mamos maista, bet dar uzsakiau royal canin specialiai sfinksams.
Ramzi svere vakar veterinaras 1.5 kg virsvoris !
QUOTE(Paranormali @ 2015 07 17, 14:52)
Ramzi svere vakar veterinaras 1.5 kg virsvoris !
O kiek bendrai?
Jau kaip man buvo sunku atrinkt maista savo katei,ko tik nebandziau is super premium klases,nuo visu viduriavo,tai teko pirkt hill's ID,jis gydomasis,kaip tik zarnynui,tai jai tiko,bet va dabar kaciukam pirkau RC hair and skin,nes taip patare viena veiseja,nes nuo hil's kitten labai purvinosi,tai kate taip pat pradejo valgyt RC po truputi ir jau kaip menuo nevalgo hill's,puikiau jauciasi,visi svarus,kate neviduriuoja,nors man RC nelabai,net nebandziau jo pries tai maitint,beu va,katei puikiai tiko o tas spec. Sfinksams,tai kaloringesnis,nuo kurio labai greit purvinasi ausys,akys...
Dabar visiems,kad neatrenka maisto siulaubent du men pagydyt zarnyna hill's ID,o paskiau jau vel letai bandyt pereidinet prie kito maisto
Dabar visiems,kad neatrenka maisto siulaubent du men pagydyt zarnyna hill's ID,o paskiau jau vel letai bandyt pereidinet prie kito maisto
Sineriuke, bet musu katinas pagaliau neviduriuoja kai pradejom duoti RC specialiai sfinksams Tai dzin jau man purvinimasis
QUOTE(GinCherry @ 2015 07 20, 08:10)
Sineriuke, bet musu katinas pagaliau neviduriuoja kai pradejom duoti RC specialiai sfinksams Tai dzin jau man purvinimasis
Dziugu,kad atradote savo maisteli svarbiausia,kad neviduriuoja,o purvinasi gal nevisi,jei tinka,tai gal ir nieko,reikia bent kelis men.pamaitint,bus matyt,pastebekit,labai buciau dekinga uz komentara,kaip jums,labiau purvinasi ar taip pat
QUOTE(sineriuke @ 2015 06 12, 09:11)
Štai kokie gražuoliukai auga mūsų namuose Kačiukams jau du su puse mėnesio
Labai grazus katinukai neisivaizduoju gyvenimo be sfinksiuko