QUOTE(sineriuke @ 2015 02 09, 21:02)
As tai savo,kai buvo maza,auklejau gan grieztai,gal ne visiems priimtina,bet parasysiu
mego ir ji nusvilpt ko negalima,kudikio kojnes vilnones ypac,tai sugaudavau ir iskart uz pakarpos,pakratydavau siek tiek(ne pakelta,o kai ji ant zemes stovi),taip svelniai kresteledavau,kai paleidzia daikta,tuomet ir as paleisdavau.kazkur cia sm yra tema apie kaciuku auklejima,tai ten ir skaiciau toki buda,dar ten rase geras budas kaciukui i snukuti taip tarytum spjaut,bet be seiliu,tik toki garsa,na kaip purkstelt,tai labai nepatinka
pasiieskok ta tema,tikrai man padejo,o tai tokia pasiutus,kad net dabar kartais pakratau uz blogus darbus,tai jau zino,lekia,kaip kulka i savo vieta,o paskiau ateina atsiprasyt,uzlipa ir su savo nosyte man i nosi arba lyztelna
reikes paieshkoti. Na, toks budas man nelabai jau vien del to, kad namie yra dvimetinuke, kuriai nepaaishkinsi, kad katina taip aukleji. Atrodys, kad skriaudziam. Dabar tai turim buteliuka purshkiama su vandeniu ir jei daro ka negerai tai purkshtelim ir sakom 'fu' kaip shuniui
Bet panashu, kad jis suvokia, kad daro kazka negerai, nes pagriebia ir bega tekinas...Ir ima ne tik mazus daiktus. bet ir didelius zaislus, lelias vagia ir grauzia