Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

Rūbų nepamenu, kad griaužtų, bet jis mažas taip senai buvo, kad gali būti, kad tiesiog nebepamenu smile.gif
QUOTE(Pergalinga taika @ 2015 02 09, 21:03)
Mano pliksius vagia plauku gumytes...

Va šitie daiktai tai skraido kur be paliksi, ir nerasi biggrin.gif Kadangi kai dvi mergytės namie tai jų visur pilna, bet kai pasidedi ri už minutės nerandi kartais tik supynusi kasą tai pyktis paima biggrin.gif
Atsakyti
Musiskei tai nagu dilde, plati , tokia lengvute-tai pats geriausias zaislas....ko ji nepridaro su ta dilde zaizdama.... biggrin.gif sokineja, gaudo., bando su letenelem suimti... nu vienzo....
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 02 09, 21:02)
As tai savo,kai buvo maza,auklejau gan grieztai,gal ne visiems priimtina,bet parasysiu blush2.gif mego ir ji nusvilpt ko negalima,kudikio kojnes vilnones ypac,tai sugaudavau ir iskart uz pakarpos,pakratydavau siek tiek(ne pakelta,o kai ji ant zemes stovi),taip svelniai kresteledavau,kai paleidzia daikta,tuomet ir as paleisdavau.kazkur cia sm yra tema apie kaciuku auklejima,tai ten ir skaiciau toki buda,dar ten rase geras budas kaciukui i snukuti taip tarytum spjaut,bet be seiliu,tik toki garsa,na kaip purkstelt,tai labai nepatinka g.gif pasiieskok ta tema,tikrai man padejo,o tai tokia pasiutus,kad net dabar kartais pakratau uz blogus darbus,tai jau zino,lekia,kaip kulka i savo vieta,o paskiau ateina atsiprasyt,uzlipa ir su savo nosyte man i nosi arba lyztelna wub.gif

reikes paieshkoti. Na, toks budas man nelabai jau vien del to, kad namie yra dvimetinuke, kuriai nepaaishkinsi, kad katina taip aukleji. Atrodys, kad skriaudziam. Dabar tai turim buteliuka purshkiama su vandeniu ir jei daro ka negerai tai purkshtelim ir sakom 'fu' kaip shuniui biggrin.gif Bet panashu, kad jis suvokia, kad daro kazka negerai, nes pagriebia ir bega tekinas...Ir ima ne tik mazus daiktus. bet ir didelius zaislus, lelias vagia ir grauzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2015 02 07, 13:51)
nu plika akim erkučių nepamatys. Ima iš ausies tuos nešvarumus ir deda po mikroskopu.Tik tada mato. Aišku gali būti ir padidėjęs sieros išsiskyrimas, bet jei po vaistų tie nešvarumai mažėja kažkas ne taip. Siūlyčiau pasitikrinti.

Tai ale tikrino žiūrėjo, bet ne mikroskopu doh.gif tai ir galvoju, ar tinkami daktarai... palašinau dar tų lašiukų, tikrai ženkliai sumažėjo nešvarumai thumbup.gif manau, būsite teisi, kad erkutės, bet ot veterinarai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pergalinga taika @ 2015 02 09, 22:03)
Mano pliksius vagia plauku gumytes, visokus raistelius, o po to zaidzia. Meto,gaudo, stumdo, spardo  biggrin.gif  Bet rubu negrauzia  schmoll.gif  Jei pagrauzimui tai labiausiai jo skoni atitinka ausu krapstukai  lotuliukas.gif

pas mus, tai merginų bendrabutis lotuliukas.gif tai gumeles turim saugoti...tik nepažiūrėk... jau kiek sugraužė, nebespėju atimti ir jau nebėra, kaip manija kokia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 10 vasario 2015 - 14:02
kuo skiriasi Kanados ir Dono sfinksai?
kokios kainos su kilmes dokumentais ir be ju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 18 vasario 2015 - 15:30
Temos pirmame puslapyje viskas aiškiai parašyta apie visus Sfinksus: Kanados, Dono, Peterbaldų, Bambino. Surašyti veislynai, tereikia susisiekti ir pasiklausinėti, kokios pas jų kainos. 4u.gif
Atsakyti
sveiki, kokiu maistu seriate? as keleta metu seriu pro plan, bet siandien susivokiau kad pasaro kainos beveik padvigubejo... doh.gif doh.gif doh.gif
dabar 10 kg kaina nuo 57 eur (200 litu) prasideda... ir cia su akcija dar.

pasidalinkit kokius seriat ir kur isigyjat ( gal atsivezat is kur..) 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, galbut yra veiseju, kuriu mazi kaciukai buvo isberti? buciau dekinga jei atsirastu norinciu pakonsultuoti ir parasytu man asmenine zinute
Atsakyti
mums jau 11mėn
2JN,BOB
Black Jack plikių sugulovas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2015 02 23, 22:55)
mums jau 11mėn
2JN,BOB
Black Jack plikių sugulovas
user posted image

thumbup.gif Vyras gražus, ir stotas koks cool.gif
Būsit kitą savaitgalį Litexpo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2015 02 26, 18:39)
thumbup.gif  Vyras gražus, ir stotas koks cool.gif
Būsit kitą savaitgalį Litexpo? smile.gif

deje ne, neišeina. Balandį Šiauliuose būsim, gegužę Jonavoje ir Molėtuose specelizuotoje V gr.
Atsakyti
Sveiki. Gal kas galėtų pasakyti man, neišmanėlei, kada gimus kačiukui galima sužinoti jo kainą. Veisėja sako, kol kas nežino. Trijų mėnesiu kačiukus paskiepys, tada veš į parodą įvertinti teisėjui, o jau tada apsispręs dėl kainos. O man norėtųsi susirasti patinkanti kačiuką jau dabar ir jį rezervuoti. Bet kaip rezervuoti nežinant kainos? Tada gautųsi tikrų tikriausias "katės pirkimas maiše" - rezervuoju, vadinasi, įsipareigoju pirkti, bet nežinai, už kokią kainą. Ar ką neteisingai suprantu?
Atsakyti