Mobytė aciu,
tai bent istorija o ir kainos kosmosas...o ir ką operuoti ruošiasi? įsigijai gyvūną, tai jis jau Tavo, o ne veisėjos reikalas, problema, rūpestis ir pan... keisti tie žmonės...
o kai dovanoja aš nepykstu, vis geriau, nei išmesti į gatvę nors atsakomybės stoka tikrai prarandama, kai atsiranda vaikai...beto sfinksų charakteris toks, kad ne kiekvienam patempti man pvz sunku dar prisitaikyti prie jos iš po flegmos katinėlio ir finansine prasme brangesnis katukas, ne visi apskaičiuoja, kad galės tiek išleisti...
o kai dovanoja aš nepykstu, vis geriau, nei išmesti į gatvę nors atsakomybės stoka tikrai prarandama, kai atsiranda vaikai...beto sfinksų charakteris toks, kad ne kiekvienam patempti man pvz sunku dar prisitaikyti prie jos iš po flegmos katinėlio ir finansine prasme brangesnis katukas, ne visi apskaičiuoja, kad galės tiek išleisti...
QUOTE(Ligrafi @ 2015 01 17, 21:09)
Ir man jau nebeatidaro, turbūt išėmė. Jo , dovanojo sfinksę, 4 metų. Bet priežastis-vaikas tampo ir jai dėmesio trūksta Kaip dažnai būna, atsiranda gyvūnas-meilė seilė, atsiranda vaikas, meilės gyvūnui nebėr.
Liudna kad taip yra
Papildyta:
Zikas zioma prisimenam, visi mes paklystam ir sugryztam cia anksciau ar veliau , na gaila, kad tokia situacija su katytr, nemalonumai kokie, stresas, ir tikiuosi katyte isgydis kai papuls i tavo rankas, linkiu sveikatos.
ir visiems katinukms sveikatytes
Skiniukas kol kas sveikas tfu tfu tfu, tik kad salta jam sia ziema, visur palindes po kldras, dekius, ant radiatoriaus tupi, arba po mano megstiniu, man ant keliu
Luna kokia grazi, ir vardas derinasi prie isvaizdos, tokia kosmone, ateiviska grazuolyte
Papildyta:
Tiesa, puikiai musu seimyna naujuosius metus pasitiko havaietiskai, stai pasirodo ir musu seimos narys Skiniukas
QUOTE(zikas1970 @ 2015 01 19, 23:06)
...neesu girdejus apie triedimo operacija...
Teisingai pastebėta ne vienos, kad galų gale tai jau senai jos katė, ir ji pati turi spręsti jos bėdas, bet pagal tai kaip ir ką ji rašo, tai iš tų žmonių kur geriau atsikratyti sunkumų nei juso spręsti.
Galų gale kur žingeidumas, bandymasis suvokti ir išsiaiškinti kuo serga, kodėl ir kas per operacija už TOKIUS PINIGUS. O bet tačiau, per metsu laiko ji jau turėjo nusitriesti negyvai, atsiprašau už tokį išsireiškimą.
QUOTE(Iriska @ 2015 01 19, 23:07)
As kai pirkau ziurejom ta pasta, bet ji tik nuo 1kg ir nesireguliuoja maziau...
Va princese Luna
Va princese Luna
Na maniškis kaži ir ar svėrė daugiau būdamas trijų mėnesių amžiaus, bet kažkaip dozę atitaikiau, kaip kitaip, tai lengviausias sprensdimas. Ir visad žinau, kad tik tokioj konsistencijoj galiu duot.
QUOTE(xiuke @ 2015 01 20, 13:46)
...man pvz sunku dar prisitaikyti prie jos iš po flegmos katinėlio ir finansine prasme brangesnis katukas, ne visi apskaičiuoja, kad galės tiek išleisti...
Na turbūt pasiskaitėt prieš įsigyjant sfinksą, apie jo charakterį, nors turbūt sunku patikėt kad tokie katašuniai jie būna Ir mane kartais erzina kai nuolat prilipęs ir meilinasi, iš paskos sekioja, bet nu tai yra toks ir tokį gi pamilsti, ir net pasigendi jei kur miega įlindęs.
O finansine prasme nesuprantu kuom kitaip nei kiti ir kaip apskaičiuot? Lygiai tas pats, serga, jei serga, visi, maistas-skiepai ir t.t. nieko kitaip. Bėdos atsitinka irgi visiem, nematau reikalo išskirti. O ir kaina pačio katuko ne ką skiriasi nei kitų gyvūnų-dokumentuotų, aišku jei ne šou klasės
Nauju namuciu iesko 2 sauge katinai ir dvi katytes (2-4 metu), nebrangiai, neveisimui.
Daugiau informacijos tel 867225110
Daugiau informacijos tel 867225110
QUOTE(Ligrafi @ 2015 01 20, 20:12)
Na turbūt pasiskaitėt prieš įsigyjant sfinksą, apie jo charakterį, nors turbūt sunku patikėt kad tokie katašuniai jie būna Ir mane kartais erzina kai nuolat prilipęs ir meilinasi, iš paskos sekioja, bet nu tai yra toks ir tokį gi pamilsti, ir net pasigendi jei kur miega įlindęs.
O finansine prasme nesuprantu kuom kitaip nei kiti ir kaip apskaičiuot? Lygiai tas pats, serga, jei serga, visi, maistas-skiepai ir t.t. nieko kitaip. Bėdos atsitinka irgi visiem, nematau reikalo išskirti. O ir kaina pačio katuko ne ką skiriasi nei kitų gyvūnų-dokumentuotų, aišku jei ne šou klasės
tikrai, taip skaičiau domėjausi...meilumas ir tas lindimas prie žmonių man tik pliusai bet va su skraidymu, o ne bėgiojimu reikia susitaikyti, kad ėda daug, jei nenormuočiau suėstų viską, lipimas ant stalų, lipimas į lėkštes erzina tiesiog...na dėl kainos tai tikrai nepigus katinas, yra pigesnių veislių...man maisto, kraiko sąnaudos tikrai didesnės nei turėto gyvūnėlio...pasijuto...
QUOTE(xiuke @ 2015 01 21, 15:23)
...man maisto, kraiko sąnaudos tikrai didesnės nei turėto gyvūnėlio...pasijuto...
Bet tikriausiai ir apie tai skaitėt, kad ėda daugiau, nes reikia daugiau energijos kūno šilumai. Dėl kraiko tai nebent ėda daugiau-atitinkamai daugiau tuštinasi, dar žiūrint kokį kraiką naudojat, aš tai išimu ir tiek, ar mažiau ar daugiau
Skraidymasis kas tai jau pamiršau senai, maniškiui tuoj 8 metai, judrus, jaunas kaip visad atrodo, bet nebeskraido senai
Zikas, as jus puikiai atsimenu, ir ta istorija , kai pardavet katyte, bet paskaicius vel , kas dabar, tai susidariau nuomone, kad toji pirkeja uzsimane is jusu pinigeliu issimusti...
O tas tyrimu isvadas butu idomu paskaityti, kas per diagnoze nustatyta operacijai...
O tas tyrimu isvadas butu idomu paskaityti, kas per diagnoze nustatyta operacijai...
QUOTE(Ligrafi @ 2015 01 21, 21:32)
Bet tikriausiai ir apie tai skaitėt, kad ėda daugiau,
Skraidymasis kas tai jau pamiršau senai, maniškiui tuoj 8 metai, judrus, jaunas kaip visad atrodo, bet nebeskraido senai
kad daugiau taip, bet kad trigubai daugiau nesitikėjau aš vis tik normuoju, tai serenadų pasiklausau...kraiką įvairų naudojau, bandžiau, likau prie silikoninio...aš išemu išmatas iš karto, kalbos net nėra, nuo tokio kvapo bet labai greit sušlapina nuo šlapimo, daugiau ir sisioja...mūsų jauniklė, tai ir duodasi kai pašėlusi, bet bent jau naktimis guli kai ciucė šalia, po kaldra bet daugiau pas vaikus...
QUOTE(xiuke @ 2015 01 22, 22:30)
kad daugiau taip, bet kad trigubai daugiau nesitikėjau aš vis tik normuoju, tai serenadų pasiklausau...kraiką įvairų naudojau, bandžiau, likau prie silikoninio...aš išemu išmatas iš karto, kalbos net nėra, nuo tokio kvapo bet labai greit sušlapina nuo šlapimo, daugiau ir sisioja...mūsų jauniklė, tai ir duodasi kai pašėlusi, bet bent jau naktimis guli kai ciucė šalia, po kaldra bet daugiau pas vaikus...
Tai gal maistas netinka,jei kvapas nepakenciamas? Ir serenados pastovios? Po kiek gramu duodat? Svarstau,jei katukas but sotus tai ir po lekstes jusu nesmirinetu?
QUOTE(Pergalinga taika @ 2015 01 23, 00:30)
Tai gal maistas netinka,jei kvapas nepakenciamas? Ir serenados pastovios? Po kiek gramu duodat? Svarstau,jei katukas but sotus tai ir po lekstes jusu nesmirinetu?
Jauna ji yra tai visko ir nori, lenda, perku Specifiką iš vet klinikos kitten...jau tos katės, tokios, kad ir sočios vis tiek šmirinėja tikros landūnės, smalsutės...o kvapas, turiu minty kad katino išmatų kvapas aplamai bjaurus ne dėl to, kad būtent jos
Sveiki,
Maniške irgi žiūriu valgunė bus. Pamiega, pavalgo, palaksto,vėl pavalgo.
Klausimas. Katytė purto galva, žiūrėjau ausis švarios tiek kiek galima pasiekti, giliau nesimato. Ne raudonos. Yra po maža įdrėkimą, spėju kol nagai buvo nekirpti apsidraskė.
Gal yra kokia emulsija uždegimui- palašinti.
(Šunims tikrai turėjau)
Maniške irgi žiūriu valgunė bus. Pamiega, pavalgo, palaksto,vėl pavalgo.
Klausimas. Katytė purto galva, žiūrėjau ausis švarios tiek kiek galima pasiekti, giliau nesimato. Ne raudonos. Yra po maža įdrėkimą, spėju kol nagai buvo nekirpti apsidraskė.
Gal yra kokia emulsija uždegimui- palašinti.
(Šunims tikrai turėjau)