Labas visoms, gal ir nebeprisimenat manes, bet pries metus esu rasius
Vel man problemos su katyte, kuria pardaviau i Airija
Labai atsiprasau, kad iekliu pokalbi, bet kitokios iseities neberandu
Paaiskinsiu trumpai, kate jau sukergta buvo, jau ir vada turejo, pries tai susirasinejom su seimininke, kaip ir viskas ok., prase nustatyti kaciuku spalvas, nieko nerase apie bedas. Ir va gaunu laisku paklode
Lina Gembutaite
Sveiki,net nezinau nuo,ko pradet... vel del Kiros rasau,kaip pamenat,sakiau,kad vwsim i universitetine ligonine tikrinti ja,tai nuvezem,pajeme visus tyrimus kurie,kainuos 1100 tikemes,kad draudimas apmikes,bet cia didelis klaustukas...,tai va jis nusprende,kad pas ja yra issigimimas,siunte dar i anglija tepinelius ir jie kaip ir pasitvirtino,vetas sako kad reikia daryti labai sudetinga operacija,nebezinom,ka daryti,galvojam vesti i lietuva jyms,gal pas jus ten vetai pigesni,nes jau tiek pinigu isleidom,ziauru...Viduriavimas,nesustoja,senakt mano mergaite visa apdirbo,nebeturiu nei nervu,nei pinigu
Lina Gembutaite
2015.01.15 11:50
Lina Gembutaite
Galim,jums atsiust visus cekius,kiek sumokejom... baisu,pasidarys.
Einu,as miegot,esu po naktines,jai ka rasykit,veliau atrasysiu.
Ketvirtadienis
Lina Gembutaite
2015.01.15 17:58
Lina Gembutaite
Zinokit,mums jau nebereikia,is jusu uz kate pinigu tik paiimkit,ja ir ar isgidykit. Prasau supraskit visus metus,gydom,ir viskas tas pats.
Tiek visko isbandem...
Lina Gembutaite
2015.01.15 18:04
Lina Gembutaite
?
Atrasykit,ka nors,as gi matau,kad paziurit mano zinutes. Bejokiu pikciu prasau susitarkim graziai.
Anželika Melianaitė-Gasperavičienė
2015.01.15 18:50
as dabar Vilniuj, ligoninej, rysys prastas
na va pagaliau, issisiunte, nes pries tai rasiau, tai sauktukas islenda, kad nepasiekiama zinute
Lina Gembutaite
2015.01.15 18:51
Lina Gembutaite
Aisku.
2015.01.15 18:51
negaliu dabar taip greitai ka nors spresti, kai grisiu, parasysiu
Lina Gembutaite
2015.01.15 18:54
Lina Gembutaite
Mes jai norim,viska issiusim jums pastu,visus ligos istorijas,visus cekius,visus kokius vaistus gere,ka tyre vetai. Jai nesutinkat pasiimti atgal katytes,tada atsiuskit pinigu operacijaj,maziausiai,kainuos 2000, kainos nerealios,kai man pasake,man net bloga pasidare.
Šiandien
Lina Gembutaite
09:37
Lina Gembutaite
Labas rytas,gal jau kazka pagalvojot del Kiros? Duokit ka nors mums zinoti,nebezinau,ka man su ja daryti...,gaila kates,pas mus vetai,nieko nepadaro,tik va lieka ta sudetinga,operacija,kuri kaip sakiau,kainuoja apie 2000 nenormalus pinigai.,ir tai neaisku,ar praeis,visai nusivylem,airijos veterinarais...
Sent from Messenger
Choose a sticker or emoticon
Gal is musu tarpo yra kokie veterinoriai, net nezinau... Apie kokia operacija kalbama, as pirma karta girdziu. Ir dar tokie pinigai...