Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

QUOTE(Lalantukass @ 2015 01 17, 20:20)
Nu irgi neatidaro...? O kas ten yra?

Ir man jau nebeatidaro, turbūt išėmė. Jo , dovanojo sfinksę, 4 metų. Bet priežastis-vaikas tampo ir jai dėmesio trūksta doh.gif Kaip dažnai būna, atsiranda gyvūnas-meilė seilė, atsiranda vaikas, meilės gyvūnui nebėr. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligrafi: 17 sausio 2015 - 20:10
QUOTE(Ligrafi @ 2015 01 17, 21:09)
Ir man jau nebeatidaro, turbūt išėmė. Jo , dovanojo sfinksę, 4 metų. Bet priežastis-vaikas tampo ir jai dėmesio trūksta  doh.gif Kaip dažnai būna, atsiranda gyvūnas-meilė seilė, atsiranda vaikas, meilės gyvūnui nebėr. verysad.gif

Nu jo! tikrai paimciau ta katuka, gaila labai. verysad.gif
Atsakyti
Labas visoms, gal ir nebeprisimenat manes, bet pries metus esu rasius 4u.gif Vel man problemos su katyte, kuria pardaviau i Airija sad.gif Labai atsiprasau, kad iekliu pokalbi, bet kitokios iseities neberandu sad.gif Paaiskinsiu trumpai, kate jau sukergta buvo, jau ir vada turejo, pries tai susirasinejom su seimininke, kaip ir viskas ok., prase nustatyti kaciuku spalvas, nieko nerase apie bedas. Ir va gaunu laisku paklode sad.gif Lina Gembutaite
Sveiki,net nezinau nuo,ko pradet... vel del Kiros rasau,kaip pamenat,sakiau,kad vwsim i universitetine ligonine tikrinti ja,tai nuvezem,pajeme visus tyrimus kurie,kainuos 1100€ tikemes,kad draudimas apmikes,bet cia didelis klaustukas...,tai va jis nusprende,kad pas ja yra issigimimas,siunte dar i anglija tepinelius ir jie kaip ir pasitvirtino,vetas sako kad reikia daryti labai sudetinga operacija,nebezinom,ka daryti,galvojam vesti i lietuva jyms,gal pas jus ten vetai pigesni,nes jau tiek pinigu isleidom,ziauru...Viduriavimas,nesustoja,senakt mano mergaite visa apdirbo,nebeturiu nei nervu,nei pinigu
Lina Gembutaite
2015.01.15 11:50
Lina Gembutaite
Galim,jums atsiust visus cekius,kiek sumokejom... baisu,pasidarys.
Einu,as miegot,esu po naktines,jai ka rasykit,veliau atrasysiu.
Ketvirtadienis
Lina Gembutaite
2015.01.15 17:58
Lina Gembutaite
Zinokit,mums jau nebereikia,is jusu uz kate pinigu tik paiimkit,ja ir ar isgidykit. Prasau supraskit visus metus,gydom,ir viskas tas pats.
Tiek visko isbandem...
Lina Gembutaite
2015.01.15 18:04
Lina Gembutaite
?
Atrasykit,ka nors,as gi matau,kad paziurit mano zinutes. Bejokiu pikciu prasau susitarkim graziai.
Anželika Melianaitė-Gasperavičienė
2015.01.15 18:50
as dabar Vilniuj, ligoninej, rysys prastas
na va pagaliau, issisiunte, nes pries tai rasiau, tai sauktukas islenda, kad nepasiekiama zinute
Lina Gembutaite
2015.01.15 18:51
Lina Gembutaite
Aisku.
2015.01.15 18:51
negaliu dabar taip greitai ka nors spresti, kai grisiu, parasysiu
Lina Gembutaite
2015.01.15 18:54
Lina Gembutaite
Mes jai norim,viska issiusim jums pastu,visus ligos istorijas,visus cekius,visus kokius vaistus gere,ka tyre vetai. Jai nesutinkat pasiimti atgal katytes,tada atsiuskit pinigu operacijaj,maziausiai,kainuos 2000€, kainos nerealios,kai man pasake,man net bloga pasidare.
Šiandien
Lina Gembutaite
09:37
Lina Gembutaite
Labas rytas,gal jau kazka pagalvojot del Kiros? Duokit ka nors mums zinoti,nebezinau,ka man su ja daryti...,gaila kates,pas mus vetai,nieko nepadaro,tik va lieka ta sudetinga,operacija,kuri kaip sakiau,kainuoja apie 2000€ nenormalus pinigai.,ir tai neaisku,ar praeis,visai nusivylem,airijos veterinarais...
Sent from Messenger
Choose a sticker or emoticon
Gal is musu tarpo yra kokie veterinoriai, net nezinau... Apie kokia operacija kalbama, as pirma karta girdziu. Ir dar tokie pinigai...
Atsakyti
Nepavydėtina situacija. Labiausia gaila katės.
Labai įdomu kas per išsigimimas nuo kurio katė viduriuoja ir visą tai galima pašalinti chirurgija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 19 sausio 2015 - 19:43
QUOTE(Benicio @ 2015 01 19, 19:42)
Nepavydėtina situacija. Labiausia gaila katės.
Labai įdomu kas per išsigimimas nuo kurio katė viduriuoja ir visą tai galima pašalinti chirurgija.

Katyte atsiuncia atgal... Bet va man ta diagnoze... Ka soperuoti?
Atsakyti
Sveiki,

nuraminkit nauja nari verysad.gif . Kaciukas 3men. linksmas lakste, valgus. 3 dienas jau pas mus, siandien apie 14val daviau puse ketvirtadalio tabletes nuo kirminu, apie 20val kaciukas apsiveme. Paskambinau i klinika, sako normali reakcija blink.gif unsure.gif . Maziuke miega ant ranku , o man taip baisu blink.gif blink.gif Ir sunys turiu ir vaika, o cia tokia trapi, tokia maziuke ir toks jaudulis apeme...

Kas per vaistai, kad vemimas normali reakcija! doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2015 01 19, 22:46)
Sveiki,

nuraminkit nauja nari verysad.gif . Kaciukas 3men. linksmas lakste, valgus. 3 dienas jau pas mus, siandien apie 14val daviau puse ketvirtadalio tabletes nuo kirminu, apie 20val kaciukas apsiveme. Paskambinau i klinika, sako normali reakcija blink.gif  unsure.gif . Maziuke miega ant ranku , o man taip baisu blink.gif  blink.gif Ir sunys turiu ir vaika, o cia tokia trapi, tokia maziuke ir toks jaudulis apeme...

Kas per vaistai, kad vemimas normali reakcija! doh.gif  blink.gif

Juk vaistai nuo kirminų tai nuodai kirminams ir labai didelis krūvis gyvūno kepenims. Galima tokia reakcija. smile.gif O kam 3 mėn kačiukui vaistai nuo kirminų? Juk turėjo būti gavęs prieš skiepus jau g.gif
Žiūrėkit kokia kačiuko savijauta bus. Jeigu viskas gerai, tai tikrai nuo tų vaistų.

Zikai, parvažiuos katytė ištirsi tu ją čia ir pasveiksit, pamatysi mirksiukas.gif
Nu aš lyg pamenu, kaip čia ta veisėja rašė, kad jau viskas susitvarkė ir viskas gerai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 19 sausio 2015 - 21:53
Zikai, jūsų vietoj paprašyčiau skanuotų visų išrašų iš vetų, išvadų ir t.t. ir eičiau pas vetą aiškintis, gal šiek teik laiko bent sutaupysit kol atvažiuos katė. Ar taip ar taip reiks, bet ir sergančią katytę kaip pavojinga vežt tokį kelią sad.gif
QUOTE(Iriska @ 2015 01 19, 22:46)
Kas per vaistai, kad vemimas normali reakcija! doh.gif  blink.gif

Mano katinas nuo tabletės taip pat vėmė, lengvai išsprendėm bėdą girdydami pastą nuo kirminų, o ne tabletę. Negi nepasiūlė alternatyvos, ypač po apsivėmimo? g.gif
Atsakyti
Taip, Lailaa, buvo kaip ir gerai, bent taip rase. O kam tada kerge??? Jei jau tokia ligonis. Ir nesuprantu vieno, kokia gali buti diagnoze su paveldimumu? Tai ir kaciukam tai gali persiduoti? Nu visiskam nesusipratime, dar taip nebuve. Tai kaip ji tuos kaciukus pardave? Ligrafi, tai ji man pazadejo nuskanuoti, vat idomu, kaip ir kokia cia liga, nes iki siol neesu girdejus apie triedimo operacija... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2015 01 19, 22:53)

Mano katinas nuo tabletės taip pat vėmė, lengvai išsprendėm bėdą girdydami pastą nuo kirminų, o ne tabletę. Negi nepasiūlė alternatyvos, ypač po apsivėmimo? g.gif

Skiepus mes darysim. As kai pirkau ziurejom ta pasta, bet ji tik nuo 1kg ir nesireguliuoja maziau g.gif . Katyte apie 700gr sveria, o tablete tai sutrupinau ir padalinau. unsure.gif

Ziuresiu rytoj, jeigu ka vesiu pas veta. unsure.gif

Va princese Luna smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2015 01 19, 23:07)

Va princese Luna smile.gif

user posted image

Kokia grazuolyte 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms.Paskaiciau Ziko 1970 istorija ir pasipiktinau.Dar nesuprantu tiksliai,kas ka mausto,ar tie saunieji airijos vetai Gembutaite,ar Gembutaite Zika.Kokia operacija uz 2000 euru?!! Ar isvis ji reikalinga?Atsimenu,kai Zikas pardave ta katyte Gembutaitei.Po keliu dienu Zikas buvo apkaltinta,kad pardave nesveika, viduriuojancia kate,ir Gembutaite paprase ja pasiimti.Po to ta kate stebuklingai pasveiko, ir net atvede 4 nuostabius mazylius.Dabar istorija kartojasi(po metu laiko) -vel kate viduriuoja,ir vel noretu ja grazinti.Mano katinas irgi buvo susirges,bet man net i galva nesove mintis kaltinti veisejos,kad ji pardave nesveika katina.As pati savyje ieskojau problemu,savo galbut neismanyme.Is tos meiles duodavau katinui ir sausiako, ir konservu, ir zalios jautienos,vistienos.Tik veliau paaiskejo, kad Mobis alergiskas vistienai ir jautienai,alergija kirto per zarnyna,katinas ziauriai viduriavo,temperatura nukrito iki 35 laipsniu,atsivere zaizdos ant abieju koju ir uodegos,is kuriu visa laika lasejo kraujas.Isleidau kruva pinigu,sugaisau daug laiko,mano kantrybe buvo jau ant ribos.Aciu Siaurio klinikos vetams,kurie ,galima sakyt, prikele mano Mobi is mirusiu.Tai nejaugi as,pagal Gembutaite,turejau pateikti cekius veisejai,ar is vis grazinti katina,nes mane pvz.uzkniso jo viduriavimas,ar kraujavimas.Gal jus pati,ponia Gembutaite,neismanote kaip auginti,priziureti,veisti,gydyti ir t.t.kates,ir jums paprasciau suversti savo problemas ant veisejos?
Atsakyti