Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

QUOTE(flyone @ 2015 01 13, 15:43)
Sveika, manau, jog charakteriai bus panašūs. Aišku kiekvienas kačiukas, net ir tos pačios veislės turės skirtingų charakterio bruožų.  Jums daugiau reikia apsispręsti  dėl kailiuko, ar norisi beplaukio ar su trumpu kailiuku, kurie mielesni wink.gif

tai taip... radau Peterbald varietta, tai gaunas abu su kailiuku....
Atsakyti
Sveikuciaiai 4u.gif

senai besirodem tai pasirodo Skiniukas ax.gif ax.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Koks grožis wub.gif

O štai ir mūsų sirgaliukė 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sirgaliuke kokia jaunute 4u.gif , kuom serga ?
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2015 01 15, 18:06)
Sirgaliuke  kokia jaunute 4u.gif , kuom serga ?

Na mūsų bėdelė didelė, nustatytas FIP virusas. Po gydymo kurso jaučiasi katytė gerai, po namus laksto su vėjeliu smile.gif Šiuo metu jai 6 mėnesiukai. 4u.gif
Atsakyti
Skiniukas- wub.gif wub.gif , o sirgaliukes man kazkodel nerodo..? unsure.gif
Atsakyti
Aš ir nematau.
Atsakyti
Hmmm.... g.gif Ir aš nebematau blush2.gif Bet kitaip nemoku, iš pradžių matėsi ax.gif Nu ką darysi, kaip patobulėsiu nuotraukų įkėlime, pasirodysim ir mes 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bandau dar kartelį 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikatytes sirgaliukei mazajai, grazuolytei 4u.gif
Aciu Lolantukas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Turbūt matėt?
Dovanojama
Gal jau ir surado namus, bet nuo tokių skelbimų man šiurpas ima ir pyktis kyla, priežastys jomajo... Mano katukas dabar su dukrytėm geriaqusi draugai, o buvo tampomas ir vistiek eidavo pasimyluot pas jas. Žodžiu, be žodžiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2015 01 16, 20:04)
Turbūt matėt?
Dovanojama
Gal jau ir surado namus, bet nuo tokių skelbimų man šiurpas ima ir pyktis kyla, priežastys jomajo... Mano katukas dabar su dukrytėm geriaqusi draugai, o buvo tampomas ir vistiek eidavo pasimyluot pas jas. Žodžiu, be žodžiu sad.gif

Nu irgi neatidaro...? O kas ten yra? unsure.gif Sfinksa dovanoja? bigsmile.gif tai reik uzgriebt... cool.gif

Ugniavilte- grazu... wub.gif fainuolis labai, gal kiek kudokas smile.gif , kai as prie savo taukines pripratus... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalantukass: 17 sausio 2015 - 19:22