Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

QUOTE(Ugniavilte @ 2015 01 10, 18:13)
Rankų nenuleidžiame, klinikoje lankomės kasdien. Vis dar turim viltį, kad įvyks stebuklas ir mūsų katytė pasveiks.  smile.gif

Gal galetumet placiau papasakoti apie sia liga arba ideti nuoroda apie ja. Mes irgi naujokai siu katyciu auginimo srityje. Siuo metu katyte negaluoja, pakyre antibiotiku, bet bukle nelabai keiciasi.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2015 01 10, 20:15)
Gal galetumet placiau papasakoti apie sia liga arba ideti nuoroda apie ja. Mes irgi naujokai siu katyciu auginimo srityje. Siuo metu katyte negaluoja, pakyre antibiotiku, bet bukle nelabai keiciasi.

Na plačiau ir aš ne kažką žinau, kiek internete ieškojau informacijos, tai visokių nuomonių yra. Kaip man sake vet. šia liga užsikrečiama tiesiogiai kontaktuojant su kitu katinu, turinčiu koronavirusą. Deja, mūsų katytė jokio kontakto su jokiu katinu neturėjo. Tiksliau nei katė, nei mes patys. Todėl kyla įtarimas, jog tai galėjo katytė atsinešti iš lizdo. sad.gif nusilpus imunitetui ar patyrus stresą šis virusas mutuoja ir katė suserga FIP (kačių infekcinis peritonitas/ pilvaplėvės uždegimas) sad.gif
Mums katytė pradėjo stipriai viduriuoti, nors ir prieš tai skystokai tuštinosi, be to, buvo kraujuku. Vežiau ir tada pas vet, bet nusprendem, kad dėl maistelio, nes veislyne ji buvo maitinta Josera, o mes negavę nupirkom Royal ir maisem, tuomet vėl grįžom prie Josera, tačiau kraujuko vis pasirodydavo... kol galų galiausiai prasidėjo rimtas viduriavimas, nieko nebeėdė ir nelakė, tapo vangi ir vis miegojo. Kaip jau minėjau, po trijų dienų antibiotikų, būklė dar pablogėjo, todėl buvo nuspręsta padaryti testą ir ištirti dėl FIP... Deja, testas buvo teigiamas, todėl šiuo metu esu panikoje, nes liga nepagydoma ir nuo jos nevakcinuojama... Katytė šiuo metu jaučiasi geriau, ėmė ėsti, lakti, išmatos susiformavo ir be kraujuko, temperatūra nukrito, šiek tiek žvalesnė, bet žaidimai nedomina ir nori kuo daugiau šilumos.... Mes vis dar gydomės, kiekviena diena statom lašinę, leidžiami antibiotikai, kepenų veiklą gerinantys vaistai bei imunine sistemą stiprinantys...

Mano vienintelė viltis, kad testas klydo, bet tai maža tikimybė... ir dar tikiuosi, kad kas nors parašys, jog jų katuka taip pat sirgo FIP ir sėkmingai pasveiko, tačiau kol kas žiuginančių istorijų nerandu... sad.gif

Tikiuosi, jog jūsų katukas greitai pasveiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniavilte @ 2015 01 10, 21:57)
Na plačiau ir aš ne kažką žinau, kiek internete ieškojau informacijos, tai visokių nuomonių yra. Kaip man sake vet. šia liga užsikrečiama tiesiogiai kontaktuojant su kitu katinu, turinčiu koronavirusą. Deja, mūsų katytė jokio kontakto su jokiu katinu neturėjo. Tiksliau nei katė, nei mes patys. Todėl kyla įtarimas, jog tai galėjo katytė atsinešti iš lizdo. sad.gif nusilpus imunitetui ar patyrus stresą šis virusas mutuoja ir katė suserga FIP (kačių infekcinis peritonitas/ pilvaplėvės uždegimas) sad.gif
Mums katytė pradėjo stipriai viduriuoti, nors ir prieš tai skystokai tuštinosi, be to, buvo kraujuku. Vežiau ir tada pas vet, bet nusprendem, kad dėl maistelio, nes veislyne ji buvo maitinta Josera, o mes negavę nupirkom Royal ir maisem, tuomet vėl grįžom prie Josera, tačiau kraujuko vis pasirodydavo... kol galų galiausiai prasidėjo rimtas viduriavimas, nieko nebeėdė ir nelakė, tapo vangi ir vis miegojo. Kaip jau minėjau, po trijų dienų antibiotikų, būklė dar pablogėjo, todėl buvo nuspręsta padaryti testą ir ištirti dėl FIP... Deja, testas buvo teigiamas, todėl šiuo metu esu panikoje, nes liga nepagydoma ir nuo jos nevakcinuojama... Katytė šiuo metu jaučiasi geriau, ėmė ėsti, lakti, išmatos susiformavo ir be kraujuko, temperatūra nukrito, šiek tiek žvalesnė, bet žaidimai nedomina ir nori kuo daugiau šilumos.... Mes vis dar gydomės, kiekviena diena statom lašinę, leidžiami antibiotikai, kepenų veiklą gerinantys vaistai bei imunine sistemą stiprinantys...

Mano vienintelė viltis, kad testas klydo, bet tai maža tikimybė... ir dar tikiuosi, kad kas nors parašys, jog jų katuka taip pat sirgo FIP ir sėkmingai pasveiko, tačiau kol kas žiuginančių istorijų nerandu... sad.gif

Tikiuosi, jog jūsų katukas greitai pasveiks.  4u.gif

Labai aciu, kad pasidalinote informacija 4u.gif . Jusu katukui linkiu sveikatytes. Kadangi siuo metu Jusu katinelio bukle pagerejo, tad labai tikiuosi, kad jis pasveiks.
Atsakyti

beje, musu katyte irgi neturejo kontakto su kitom katem namuose tai faktas, kad mes ja tokia parsivezem ish veislyno...Veiseja dar svarste galimybe mums parduoti kita kaciuka uz puse kainos [nors kai su ja susiekem ji mums bande itikinti, kad kate buvo apnuodyta musu namuose doh.gif ], bet mes pabijojom pirkti kita kate ish jos...
Atsakyti
Ačiū, Llaume 4u.gif Labai tikiuosi, kad mes būsim ta išimtis iš taisyklės ir pasveiksim, nors visur skaičiau, kad išgyventi galimybių nėra ax.gif

O kas jūsų katinukui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniavilte: 11 sausio 2015 - 11:15
Labai smirda is burnos ir apatiska, mazai valgo, nesidomi zaidimais. Beveik visada miega arba slepiasi. Tustinasi normaliai, bet labai smardziai. Siuo metu vartoja antibiotikus. Lyg nemalonus kvapas is burnos ima mazeti. Labai viliuosi, kad viskas susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2015 01 11, 12:19)
Labai smirda is burnos ir apatiska, mazai valgo, nesidomi zaidimais. Beveik visada miega arba slepiasi. Tustinasi normaliai, bet labai smardziai. Siuo metu vartoja antibiotikus. Lyg nemalonus kvapas is burnos ima mazeti. Labai viliuosi, kad viskas susitvarkys.

O ką sako veterinarai? Ar darė kokius tyrimus? Tikiuosi ir Jums viskas susitvarkys ir pasveiksit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos sfinksų myletojos. Čia mūsų mažieji raukšliukai wub.gif
Katinukai Dono sfinksiukai, parduodami tik geriems žmonėms. Be dokumentų.

Daugiau rasite čia: https://www.facebook...thSphynx?ref=hl
Papildyta:
Va kokie grožiai gimė wub.gif
Pasirodom visu gržumu ax.gif
Papildyta:
ax.gif
Papildyta:
blush2.gif
Papildyta:
tongue.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
Mamka Čilė, mano meilė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2015 01 11, 17:53)
Katinukai Dono sfinksiukai, parduodami tik geriems žmonėms. Be dokumentų.

Ateinat čia skelbimus skelbt, ir dar be dokumentų doh.gif
Kaip žmogaus gerumą pamatuojat?
Atsakyti
Sveikos , uzejo ir man nesveikas noras isigyti kaciuka, taciau neapsisprendziu tarp Kornisiuko ir Peterbaldo.... gal kas galetu pasakyti kuo ju charakteris skiriasi, nes kiek kur skaitau tai labai panasus atrodo... labai aciu, noretusi teisingai pasiruosti tokiam dideliam sprendimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airea @ 2015 01 12, 22:40)
Sveikos , uzejo ir man nesveikas noras isigyti kaciuka, taciau neapsisprendziu tarp Kornisiuko ir Peterbaldo.... gal kas galetu pasakyti kuo ju charakteris skiriasi, nes kiek kur skaitau tai labai panasus atrodo... labai aciu, noretusi teisingai pasiruosti tokiam dideliam sprendimui  4u.gif

Sveika, manau, jog charakteriai bus panašūs. Aišku kiekvienas kačiukas, net ir tos pačios veislės turės skirtingų charakterio bruožų. Jums daugiau reikia apsispręsti dėl kailiuko, ar norisi beplaukio ar su trumpu kailiuku, kurie mielesni wink.gif
Atsakyti