Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

QUOTE(GinCherry @ 2014 12 19, 10:41)
Nenormuot tai nenorim, kad nenutuktu biggrin.gif

Kol auga duot kiek ėda, gal ne taip tiesiogiai, bet visad ar kačiukas ar šuniukas žinau, kas kol mažas ėda daugiau nei kai užaugo smile.gif Pas mus nuo mažumės nenormuojama, ėda nemažai, ale lašiakų kaži kokių neturi smile.gif

QUOTE(reredada @ 2014 12 19, 11:59)
... aš prieš duodama kakliuką visada jį nuplikau verdančiu vandeniu...maža ką...

Nemaitinu RAW (nes mano galva tai užsiėmimas kai neturi vaikų ir turi daug laiko ir katiną su visais dantim (su visa pagarba) biggrin.gif), bet kiek pamenu iš kelių metų skaitymo apie tai, kad šaldymas labai svarbus šiame procese, lyg pora savaičių būtina, kad visos "padlos" numirtų toj mėsoj cool.gif

QUOTE(Benicio @ 2014 12 19, 20:27)
Surašiau telefono numerius, kuriais skambinti man mirus...

Kaip graudžiai juokinga buvo paskaičius cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligrafi: 20 gruodžio 2014 - 00:05
Linkiu ramių šventų Kalėdų ir laimingų Naujųjų Metų newyear.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki tarpušventyje biggrin.gif
Gal čia lankosi Šiaulių veislyno atstovai?
O gal žinot kokių atsiliepimų apie juos? ax.gif
Atsakyti
Sveikos noriu jusu patarimo,zadu pirkti kkatineli,tik galvoju kuri pirkti,yra katyte ir katinas,katyte ramaus budo,pavalgo ir daugiau paguli,katinelis judrus,smalsus,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liina:) @ 2015 01 08, 18:14)
Sveikos noriu jusu patarimo,zadu pirkti kkatineli,tik galvoju kuri pirkti,yra katyte ir katinas,katyte ramaus budo,pavalgo ir daugiau paguli,katinelis judrus,smalsus,aciu 4u.gif

Kuris arčiau dūšios wink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liina:) @ 2015 01 08, 18:14)

Kadangi mes turim pasiuteli katina, su kuriuo daugiausiai laiko tenka praleisti man, o dar du mazi vaikiukai namie tai ash rinkciausi ramia katyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2015 01 08, 18:13)
Kuris arčiau dūšios wink.gif wub.gif

Dusiai arciau katyte,bet galvoju gal perdaug rami:)
Atsakyti
QUOTE(liina:) @ 2015 01 08, 20:05)

Per daug ramių sfinksų nesu regėjus biggrin.gif

Katinai kaip ir žmonės buna skirtingų charakterių su jiems būdingais būdo bruožais tad katytę tiesiog gali būt ramesnė ir tiek smile.gif Vieni katinai labiau "rankiniai", kiti labiau vertina savo nepriklausomybę. Bet jei jums jos "ramybė" kelia įtarimų (vangi,mieguista,baikšti, ašaroja akytės ir pan. ) tai gali būt ligos požymis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pergalinga taika: 08 sausio 2015 - 19:43
QUOTE(liina:) @ 2015 01 08, 21:05)

patikėkit manim, jie jokie ramybės įsikūnijimai, kadangi lyginu su turėta brite tai sfinksė man velnių velnias doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, turim Sfinksų veislės kačiuką, jam 5 mėn. Prieš savaitę pradėjo viduriuoti, vežėm pas vet. padarė kraujo tyrimu, rado uždegimą, skyrė gydymo kursą antibiotikais, kepenų veiklą gerinančių, lašinės ir t.t. Žodžiu, būklė negerėjo po 3 dienų antibiotikų, todėl nusprendė padaryti FelV testą ir, deja, jis teigiamas. Ašarų buvo daug man ir vaikams. Žodžiu, gydymo neutraukėme ir po savaitės ji jau guvesnė, aktyvesnė, ėda ir laka, tuštinasi suformuotomis išmatomis, domisi aplinka.
Pradėjau galvoti, gal šis testas blogai parodė, gal mums dar yra vilties? Ar esate kas susidure ar pasveikę nuo FIP? verysad.gif Tai mūsų pirmas kačiukas, kuris pas mus tik neseniai apsigyveno. Širdis plyšta matant jį taip sergantį. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniavilte @ 2015 01 10, 17:18)
Sveiki, turim Sfinksų veislės kačiuką, jam 5 mėn. Prieš savaitę pradėjo viduriuoti, vežėm pas vet. padarė kraujo tyrimu, rado uždegimą, skyrė gydymo kursą antibiotikais, kepenų veiklą gerinančių, lašinės ir t.t. Žodžiu, būklė negerėjo po 3 dienų antibiotikų, todėl nusprendė padaryti FelV testą ir, deja, jis teigiamas. Ašarų buvo daug man ir vaikams. Žodžiu, gydymo neutraukėme ir po savaitės ji jau guvesnė, aktyvesnė, ėda ir laka, tuštinasi suformuotomis išmatomis, domisi aplinka.
Pradėjau galvoti, gal šis testas blogai parodė, gal mums dar yra vilties? Ar esate kas susidure ar pasveikę nuo FIP?  verysad.gif Tai mūsų pirmas kačiukas, kuris pas mus tik neseniai apsigyveno. Širdis plyšta matant jį taip sergantį. verysad.gif

Musu pirmoji katyte mire nuo fip...pasidziaugem ja tik 4 savaites. Veterinaras sake, kad per savo praktika yra mates tik pora katyciu, kurios ishgyveno. Jei katyte aktyvesne, valgo, geria tai ash dar nenuleisciau ranku. Musu atveju ji uzgeso labai staigiai...nors dabar kai atsukam juosta tai panashu, kad ji jau atkeliavo serganti, bet yai buvo pirmoji musu katyte tai nezinojom kas normalu, o kas ne...
Atsakyti
Rankų nenuleidžiame, klinikoje lankomės kasdien. Vis dar turim viltį, kad įvyks stebuklas ir mūsų katytė pasveiks. smile.gif
Atsakyti