Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

QUOTE(Benicio @ 2014 12 06, 18:42)
O MAI GAŠ... tikras velnes. Grožis. Jis visiškai plikas? Kaip suprantau, tamsaus gymio guminukas negali būti. Ar klystu?

jis visiskai plikas, jis guminukas, kaip ir jo mama - juoda guminuke wub.gif
Atsakyti
Šis gražus plikutis katinukas ieško naujų namučių thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(delle @ 2014 12 06, 02:04)
Ateityje žinau,kad turėsiu sfinksą.Tirpstu dėl kreminio guminuko ir dar mėlynom akim.Vis prisėdus paskaitinėju,bet vistiek visko nerandu kas mane domina. Perskaičisu visų veislės istorijas,bet vistiek nesupratau kuo skiriasi kanados nuo dono.Gyvą sfinksiuką vieną syk čiupinėjsu turguje,bet nesupratau kuris čia,man jie labai panašus.Kuom jie skiriasi?

skirtumai temos pradzioje surasyti.
O jusu akims (ir galbut sirdziai bei namams) siulau stai tokia kanaduke panelyte
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 08 gruodžio 2014 - 19:42
QUOTE(Benicio @ 2014 12 06, 17:12)
Gal suaugusio nuotraukų turit? Man jis mažas atrodė velnias velnių priėdęs  biggrin.gif .
Mano pindauskas Willis:
Kaži, duos kas man gert ar ne.
user posted imageuser posted image

Labai grazus Jusu pindauskas smoke.gif
Geriau nelandziot man i sfinksu tema,nes jauciu,kad tuoj prireiks plikio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 08 gruodžio 2014 - 21:16
QUOTE(Silvy @ 2014 12 08, 22:13)
Labai grazus Jusu pindauskas smoke.gif

Pindauskas jums dėkoja:
user posted image
Atsakyti
Sveiki gražuolių sfinksų augintojai, turiu klausimuką. Ar sfinksai toki pat valkatèlės kaip ir kitos katės? Klausiu, nes gyvenam nuosavam name su nedideliu kiemuku ir vis svarstau ar nebus taip, kad katiną matysiu tik tada kai alkanas bus? Ar sfinksai lauke laikosi arćiau šeimininkų ar verčiau keliauja nuotykių ieškoti kitapus tvoros?
Atsakyti
NU as be pavadelio saviskes nepaleidziu... schmoll.gif
Atsakyti
NU as be pavadelio saviskes nepaleidziu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2014 12 11, 14:56)
Ar sfinksai toki pat valkatèlės kaip ir kitos katės?

Mūsiškis valkata, ir sakyčiau su orientacija nekas... Porą kartų yra buvęs negrįžęs kelias paras, ėjau ieškot neradau (kaimynai vienas po kito sakė matę aplink namus besitrinantį), netaisliepia šaukiamas nors ir čia pat sėdi, žodžiu kitoks pasidaro lauke nei namie, visiškai. Bet prisimena kaimynus, pas ką ko galima rast ir kas dėmesio, ir ne tik, duoda biggrin.gif Pas tuos reguliariai apsilanko, tik galiu pasakyt, kad neina į miškus, aplinkui sukasi. Visi kaimynai jau žino per kelis metus, kieno katinas (o ir pakabuką su telefonu visad turi), tai atneša arba paskmabina, šiaip pats grįžta dažniausiai po poros valandų. Žodžiu visaip būna, bet kai atšyla ir nuolatinis kniaukimas prasideda prie terasos durų ir jei jau ras pro kur išlyst-pats pirmas. Nors būna ir sėdi terasoj, niekur neina, kažkurį laiką. biggrin.gif
Bet už visus gi niekad negali pasakyt, nuo "egzemplioriaus" priklauso smile.gif
Va mano valkatinis wub.gif
[attachmentid=233594]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligrafi: 12 gruodžio 2014 - 19:31
QUOTE(Ligrafi @ 2014 12 12, 21:31)
Va mano valkatinis  wub.gif
[attachmentid=233594]

Koks grozis wub.gif o jis nekastruotas,kad i miaukimus atsisaukia? g.gif
Atsakyti
Labai grazus kasaras... wub.gif wub.gif
Atsakyti