Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

Ash vel su klausimais smile.gif Klausimas bus kaip vaiku temose - apie rimtus reikalus. Musu Bashio pradejo gan skystai tushtintis. Kadangi ish pradziu tushtinosi normaliai tai ash itariu, kad maistas jam netinka, ar teisingai galvoju? Maitinam Royal Canin kitten. Veiseja maitino royal canin 'mother and baby' [buvo idejus mums maisto truputi, ash ish pradziu net neapziurejau gerai, nes pakuote tos pacios spalvos]. Ka galetumet patarti? Bandyti kita maista? Zmoniu maisto negauna jis namie, nebent netycia koki trupini ant zemes randa, nors shiaip nelaikom maisto atvirai, kad galetu pasiekti. Tik neisivaizduoju koki maista bandyti ir kaip atrinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2014 12 02, 14:08)
Ash vel su klausimais smile.gif Ka galetumet patarti? Bandyti kita maista?

Jei niekas neikeitė apart maisto ir jaučiasi gerai tai turbūt tikrai maisstas netinka. Kai daug maisto pasiūlos tai ir pasirinkt nelengva. smile.gif Mes pvz. keičiam ir ieškom kas kelis metus, nes atsiranda požymiai, jog netinka, turbūt keičiasi organizmas ir keičiasi jo poreikiai.
Geriausiai išnagrinėt-išstudijuot maistų domimų sudėtį ir siūlyt po truputį, tik nepereit iškart, palaipsniui. Ir taip kol tiks ir patiks abiem pusėm. Gali užtrukt, ir gali tikt nepats geriausias, taip būna smile.gif
Atsakyti
Ateityje žinau,kad turėsiu sfinksą.Tirpstu dėl kreminio guminuko ir dar mėlynom akim.Vis prisėdus paskaitinėju,bet vistiek visko nerandu kas mane domina. Perskaičisu visų veislės istorijas,bet vistiek nesupratau kuo skiriasi kanados nuo dono.Gyvą sfinksiuką vieną syk čiupinėjsu turguje,bet nesupratau kuris čia,man jie labai panašus.Kuom jie skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(delle @ 2014 12 06, 02:04)
Ateityje žinau,kad turėsiu sfinksą.Tirpstu dėl kreminio guminuko ir dar mėlynom akim.Vis prisėdus paskaitinėju,bet vistiek visko nerandu kas mane domina. Perskaičisu visų veislės istorijas,bet vistiek nesupratau kuo skiriasi kanados nuo dono.Gyvą sfinksiuką vieną syk čiupinėjsu turguje,bet nesupratau kuris čia,man jie labai panašus.Kuom jie skiriasi?

Visiskas guminukas gali but tik dono,jie tokie,kad glostant net ranka limpa,o va kanados glostyt malonu,nors ir atrodo pliki,bet turi toki plaukeli smile.gif ir isvaizda jie skiriasi: dono akys migdolo formos,kanados-apvalios ir snukutis skiriasi,pasiziurekit daugiau foto nete,apsilankykit parodoj,gyvai pamatysit ir tikrai bus aiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 12 06, 01:17)
Visiskas guminukas gali but tik dono,jie tokie,kad glostant net ranka limpa,o va kanados glostyt malonu,nors ir atrodo pliki,bet turi toki plaukeli smile.gif ir isvaizda jie skiriasi: dono akys migdolo formos,kanados-apvalios ir snukutis skiriasi,pasiziurekit daugiau foto nete,apsilankykit parodoj,gyvai pamatysit ir tikrai bus aiskiau mirksiukas.gif

visiškų guminukū buna ir peterbaldų thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2014 12 06, 10:22)
visiškų guminukū buna ir peterbaldų  thumbup.gif

Nu vistiek, petrikai man gražiausi. Ypač juodi. Ar ne pas jus Alonzo buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 06 gruodžio 2014 - 10:56
Man tai peterbaldai schmoll.gif man kanados wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 12 06, 11:56)
Nu vistiek, petrikai man gražiausi. Ypač juodi. Ar ne pas jus Alonzo buvo?

pas mane wub.gif
Atsakyti
Idomu kaip ten baigesi tam pasiklydeliui is Klaipedos? Gal kas zino...?
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2014 12 06, 17:00)
pas mane  wub.gif

Gal suaugusio nuotraukų turit? Man jis mažas atrodė velnias velnių priėdęs biggrin.gif .
Mano pindauskas Willis:
Kaži, duos kas man gert ar ne.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 06 gruodžio 2014 - 17:37
QUOTE(Benicio @ 2014 12 06, 18:12)
Gal suaugusio nuotraukų turit? Man jis mažas atrodė velnias velnių priėdęs  biggrin.gif .

Jis ne pas mane gyvena, bet tikiuosi Edita nesupyks, kad kelias jos foto ikelsiu mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apgamele: 06 gruodžio 2014 - 17:34
QUOTE(apgamele @ 2014 12 06, 18:33)
user posted image

O MAI GAŠ... tikras velnes. Grožis. Jis visiškai plikas? Kaip suprantau, tamsaus gymio guminukas negali būti. Ar klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 06 gruodžio 2014 - 17:49