Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

QUOTE(VITA_V @ 2014 06 24, 15:17)
Du 4 menesiu juodukai (berniukas ir mergaite) iesko nauju namuciu. Nebrangiai smile.gif

kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandva: 24 birželio 2014 - 19:33
QUOTE(sandva @ 2014 06 24, 19:33)
kokie groziai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Gal kas kaune galetu parduoti pabandymui 500g ar 1kg almo nature maisto?Norim pasibandyt del kvapo,ar tikrai nebuna toks intensyvus ir ar neismetys guzais.Buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2014 06 25, 20:54)
Gal kas kaune galetu parduoti pabandymui 500g ar 1kg almo nature maisto?Norim pasibandyt del kvapo,ar tikrai nebuna toks intensyvus ir ar neismetys guzais.Buciau labai dekinga

Gūziukais gali išberti nuo s.maistelio su vištiena. Mano mergytę buvo išberta, kiek supratau nuo vištienos, kai pakeičiau į žuvį, viskas susitvarkė. Tai mano patarimas mėginti su žuvimi ar bent su kalakutiena Almo Nature 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo βamβinσ: 26 birželio 2014 - 16:37
QUOTE(βamβinσ @ 2014 06 26, 17:36)
Gūziukais gali išberti nuo s.maistelio su vištiena. Mano mergytę buvo išberta, kiek supratau nuo vištienos, kai pakeičiau į žuvį, viskas susitvarkė. Tai mano patarimas mėginti su žuvimi ar bent su kalakutiena Almo Nature 4u.gif

Taip ir maniau,kad ir mus nuo vistienos bere...reiskias tikrai netinka:)aciu:)
Atsakyti
Sveiki,
Įsigijome antrą kačiuką iš veislyno (5 mėn.), jis pripratintas prie RAW (senasis mūsų valgo s.maistą), kadangi RAW patys nesame maitinę, išsiklausinėjau veisėjos, kas ir kaip - malėm krūtinėlę, kakliukus, skrandukus - viską, kaip sakė. Reziume - kačiukas gal persiėdė, gal kažkas netiko.. susirgo jis mums, suviduriavom, vėmė, neėdė visą savaitę nieko.. šiaip ne taip atstatėm po lašinių ir kasdienių vizitų pas vet'ą. Žodžiu nepriimtinas man tas RAW - maistas greitai genda, jei ryte įdedu sumalto faršo gabaliuką ir per pietus nespėju grįžt namo, tai vakare mėsa jau būna tokia prie pašvinkimo, bijau, kad vėl neapsinuodytų (iškart atsiprašau RAW maisto šalininkų - tikrai manau, kad šis maistas ir sveikesnis, ir geresnis, nei sausas, bet mums kažkaip nesiseka su juo susigyventi..).

Ar galite patarti, kaip pereiti prie sauso maisto, jei kačiukas į jį net žiūrėt nenori? Prieina prie kito katino bliūduko, kur supiltas sausiakas ir užkasinėja (smirda mat jam biggrin.gif )

Ačiū ir gražaus visiems ateinančio savaitgalio! 4u.gif
Atsakyti
O mums RAW dar ir kaip tiko: ausys svarios,akys svarios,oda svari( paskutini karta maudziau gal pries 2 men),,o su sausiaku akys nuolat traiskanotos,ausys kazdien valyk-visvien juodos,ir plaut reikejo kas savaite... kas del wc,tai visai super: su sausiaku 2 kart per diena dare ir kai priš..davo,tai neimanoma budavo-iskart begdavau valyt,o tai smarve doh.gif dabar wc tvarku kas antra diena,tustinasi karta per diena,kartais kas dvi dienas ir visai nesmirda,net nepajauciam,kai privaro biggrin.gif zinoma darbo daugiau,bet as prisisaldau porcijas 2 savaitem ir ramu thumbup.gif
O Tekila gyvena gerai,ziauriai padukus,bet kartu ir miela,miega su mumis lovoj,po kaldra,dazniausiai prie mano koju,kartais nakti pabundu nuo nelabai malonaus jausmo-draskanciu Tekilos buciniu biggrin.gif mat taip prasosi po kaldra bigsmile.gif ir siaip ji tokia buciuokle,paprasai,tai ateina ir aplaizo nosi-buciuoja taip wub.gif su suniu diena miega vienam guoly,buna pazaidzia,na bet dazniau zaidzia su dukryte,labai jau jai patinka visi mazyles zaisliukai rolleyes.gif
Kramune,net nezinau ka jums ir patarti, Tekila valgo raw,o suo sausiaka,tai Tekila suns sauso niekad nevalgo. Syki baigesi suns maistais,tai nupirkau Proplan,nes kitokio pas mums Lentvary nerasi geresnio,tai Tekila atitraukt nuo suns indelio nebuvo imanoma,pradejo vogt suns maista,o kai tik nupirkom senaji suns maista,vel jo neede,nors jis ir geresnis klase ir naturalesnis,gal Proplane daugiau kokiu kvapikliu,tai ir susigunde Tekila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2014 06 27, 13:38)
Sveiki,
Įsigijome antrą kačiuką iš veislyno (5 mėn.), jis pripratintas prie RAW (senasis mūsų valgo s.maistą), kadangi RAW patys nesame maitinę, išsiklausinėjau veisėjos, kas ir kaip - malėm krūtinėlę, kakliukus, skrandukus - viską, kaip sakė.

Veisėja jums nepasakojo apie detoksikacija ir kiek ji trunka?
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 06 29, 22:50)
O mums RAW dar ir kaip tiko:

Ačiū, mergyt, už patarimus 4u.gif Aš irgi tik už RAW ir neabejoju, kad jis geresnis, gal mums tiesiog nepasisekė. Na, dar nepratinu prie sauso, gal dar pabandysim. Tik mano kacius nenustoja viduriuoti, viduriuoja visiskai skystai, nors dabar ir eda, ir geria, ir jauciasi atrodo gerai, nevangus visai, bet triedzia toliau, nei akys mato blink.gif Vel skambinau vetui, siandien atvaziuos, bet man jis istisai sako "keisk maisteli, netinka maistas" - tai kokiu budu man ji pakeist, jei nieko kito needa doh.gif ir isvis nesuprantu, kaip jis gali staiga nebetikti, jei kaciukas ant to uzaugo blink.gif

O sakykit, ar kaciukams negalima duoti kokios kruopelytes immodium tabletes? Pas mus jei buna tokiu bedu, tai vieninteliai vaistai, kurie iskart padeda nuo viduriavimo.. bet jie zmonems skirti blush2.gif

ir dar klausimėlis - gal turit "receptu" RAW maistuko, ka malat ir kokiom proporcijom? tikrai maciau, kad senesnese temose kazkas buvo idejes, bet neberandu. Gal bent pamenat, kuris forumietis rašė ax.gif

QUOTE(Rodnega @ 2014 06 29, 23:05)
Veisėja jums nepasakojo apie detoksikacija ir kiek ji trunka?

Ne, nepasakojo.. aš ir neklausiau tiesą sakant unsure.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynės 4u.gif tikiuosi nesupyksit, kad jūsų temon įlindau ax.gif
Kramune - kiek žinau žmonėms skirtų vaistų gyvūnams nederėtų duoti, tokiu būdu norint gero, galima dar pabloginti situaciją. Taip pat teko girdėti, kad apvirtos kepenėlės kietina vidurius (žalios kepenys - skystina) 4u.gif Sveikatos katiniukui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Truputi pasivaidensim ir mes - patys pirmieji ir patys graziausi (kol kas) wub.gif

user posted image

Pats tas amzius, kai tik zaidimai galvoje biggrin.gif O is tikruju - kada tie zaidimai pas sfinksu ne galvoje? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedMa: 30 birželio 2014 - 12:20
QUOTE(Kramune @ 2014 06 30, 11:41)
Gal bent pamenat, kuris forumietis rašė  ax.gif

Kitą naują temą, matau reikėtų įdėti nuorodą apie RAW maitinimą g.gif
O dabar galit pasižiūrėti Čia!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo βamβinσ: 30 birželio 2014 - 13:01