Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

[quote=βamβinσ,2014 11 26, 23:51]
Matau jūsų katytės Meniu Ooo .... dar ir koks 4u.gif

Cia ne meniu... biggrin.gif cia parasiau ka ji valgytu , jeigu jai duotum... kad ir tos pacios bulves juk duodi tik gabaliuka, ar ledu palaizyti tik tiek, kiek ant pirsto telpa... biggrin.gif
o meniu jos zalia mesa, zuvyte reciau ir koses saukstukas. ta ji gauna kasdiena.
Papildyta:
QUOTE(reredada @ 2014 11 27, 12:30)
labai reiklus katiniukas  rolleyes.gif  viską norintis veikti kartu, net kompiuterio mygtukus spaudo smile.gif
ir ,,kalbantis,, lotuliukas.gif

Ir musiske kalba, jei tik eini pro sali, butinai suniurrzges. smile.gif labai bendrauja. Bet, manau, jos visos yra bendraujancios, sios veisles...
Atsakyti
Jo, aš ir tiek šnekančio katino nemačius. Ištisa ''abėcėlė'' ir ''žodynas'' - ia - miau - ou - iai - mmmm - ir dar begalės intonacijų. Viską daro kartu, visur lenda, tvarko, neša, kepa, verda, dažosi, prausiasi. Ir net į toletą kartu eina. Nu rimtai, gėda rašyti, bet tik atsisėdu ant tūliko atvaro ir būtinai reik pažiūrėti kas ten ''krenta'' arba ''čiurlena'' biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 11 27, 13:45)
Jo, aš ir tiek šnekančio katino nemačius. Ištisa ''abėcėlė'' ir ''žodynas'' - ia - miau - ou - iai - mmmm - ir dar begalės intonacijų. Viską daro kartu, visur lenda, tvarko, neša, kepa, verda, dažosi, prausiasi. Ir net į toletą kartu eina. Nu rimtai, gėda rašyti, bet tik atsisėdu ant tūliko atvaro ir būtinai reik pažiūrėti kas ten ''krenta'' arba ''čiurlena''  biggrin.gif .

Musiske tai irgi eina kartu, bet ne i tulika lenda ziuret, o salia, i duso kabina, ikisa nosi i groteles, kur nubega vanduo ir stovi... uodzia... taip neretai buna ji tam vonios kambaryje ir uzdaroma...as tai net nepastebiu kai iselina, tik po kiek laiko-girdziu, kad rekia kazkur... nu tai aisku kur...? biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif
aprengiau šiandien trikotažine rankove smile.gif sako,taip mažiau raukšlės ruduoja, nes prakaitas susigeria į medžiagą blink.gif
user posted image
Atsakyti
wub.gif oi, kokie man jie grazus....
As tai nemoku ikelti fotkiu, nors telefonas pilnas ju.... biggrin.gif
o tos aprangos nebando nusiimti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalantukass: 27 lapkričio 2014 - 13:12
Reredada,grazus jusu kacius ir dar labai jaunutis,tad bent jau kol auga nereiktu normuot maisto schmoll.gif kokiu sausu seriat?
Atsakyti
QUOTE(reredada @ 2014 11 27, 13:30)

šiaip gerai, kad su tualetu problemų nėra, iš karto mokosi ant mūsų klozeto ir puikiai sekasi mirksiukas.gif

kaip mokinate? galvoju aš tą trainingą pirkti ant wc, nes tiek kraiko keisti dažnai nebenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 11 27, 18:50)
kaip mokinate? galvoju aš tą trainingą pirkti ant wc, nes tiek kraiko keisti dažnai nebenoriu  doh.gif

Ir as jau mastau apie pratinima prie tuliko..lauksiu atsakymo kartu biggrin.gif
Atsakyti
o tos aprangos nebando nusiimti?
[/quote]
pirma dienelė apsirengęs, bet jaučiasi puikiai, manau, kad jam patinka mirksiukas.gif gal ir šilčiau truputį, trikotažas plonas, tamprus, tad visai nevaržo judesių smile.gif galvoju, gal ir nakčiai paliksiu g.gif , nes šuo jo niekaip neįleidžia į mūsų lovą... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(sineriuke @ 2014 11 27, 19:13)
Reredada,grazus jusu kacius ir dar labai jaunutis,tad bent jau kol auga nereiktu normuot maisto schmoll.gif kokiu sausu seriat?

ačiū smile.gif pirkau pas veterinarę penkių rūšių pabandyti, kastruotiems katinams, galvojau išsirinksiu, kurį labiausiai mėgs, bet jam viskas skanu doh.gif dėl maitinimo man jau buvo kilusi tokia mintis pripilti daug daug, gal pats sustos paėdęs, negi visą kg suvalgys blink.gif bet vis nedrįstu, o jei persirys, sustos skrandis, užsikimš žarnos...vis tik sausiakas išbrinks... blink.gif
įdomu, o kaip žinoti, kuris maistas geriausias unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2014 11 27, 20:50)
kaip mokinate? galvoju aš tą trainingą pirkti ant wc, nes tiek kraiko keisti dažnai nebenoriu  doh.gif

taip, iš anksto nusipirkau citi kitty dėklą ant klozeto. katinėlį parsivežiau su jo jau biškutį panaudotu kraiku, kurį supyliau ant klozeto smile.gif gal du kartus užkėliau katinuką ir viskas, lipa pats smile.gif tiesa, skylutės dėkle dar nepadariau, kažkaip atrodo, kad kantelis labai žemas ir kraikas byrės į tuliką blink.gif teks pirkti biokraiką, kad kanalizacijos neužkimšt...
Atsakyti
QUOTE(reredada @ 2014 11 28, 00:03)

taip, iš anksto nusipirkau citi kitty dėklą ant klozeto. katinėlį parsivežiau su jo jau biškutį panaudotu kraiku, kurį supyliau ant klozeto smile.gif  gal du kartus užkėliau katinuką ir viskas, lipa pats smile.gif  tiesa, skylutės dėkle dar nepadariau, kažkaip atrodo, kad kantelis labai žemas ir kraikas byrės į tuliką blink.gif  teks pirkti biokraiką, kad kanalizacijos neužkimšt...

bet tas dėklas ir yra, kad nebereikėtų jokio kraiko...pradedi pratinti be skylės, paskui jau ją padarai ir jis žino, kad kakos į skylę, kiek žiūriu Lt nesu mačiusi, gal blogai ieškau, bet va radau vienam psl, ten kainuoja pigiausiai (aliexpress), reikės kuo greičiau pirkti ir bandyti mokinti, kol jauna...ir pamiršti kraiko pirkimą smile.gif
Atsakyti
Uzsisakiau tualeta,lauksiu atkeliaujant ir bandysiu katanuka aukleti buti city cat biggrin.gif
Atsakyti

[/quote]
tai vėliau, kai jau išmoksta, tai be kraiko, kraikas pilamas tik kol mokosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reredada: 28 lapkričio 2014 - 15:34