Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

Komentarai tai - doh.gif
Atsakyti
O katinas rimtai jūsų?
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 11 25, 12:12)
O katinas rimtai jūsų?

Nea.... smile.gif , turiu as panasiai tokia mergyte..., labai panasi, tik akys ne zydros, ir truputi tokio marmuriuko turi, o ne visai ruzava... smile.gif
Labai miela, tai manau, kad ir ta katyte tokia pati, labai linkiu jai kuo greiciau surasti namucius.
As pati patyrusi esu, kai maniske islipo pro skersvejo atidaryta langa, o as isvaziavau i parduotuve ir pora val negrizau.
Buvo man tada strioko, kai neradau grizusi savo numyletukes. doh.gif sliauziojau aplink rajona, klausinejau apsibliovusi visu ,kas tik eidavo pro sali, o ji buvo tik uz tvoros per kiema pas kaimynus... doh.gif bet nesileido pagaunama... vare prie to lango, kur buvo islipus. rolleyes.gif
Atsakyti
Atsiradus seimininke:)
Atsakyti
Sveiki, sfinksiukų mylėtojai smile.gif noriu prisijungti, ne vakar mūsų namuose apsigyveno pusės metų katinėlis rolleyes.gif tad iškilo nemažai klausimų... jis besotis? g.gif atrodo visada alkanas, ėstų, ėstų ir ėstų... per dieną 100gr sausiako nė nematyt...ir kas 2-3val nori... ar jūs taip ir maitinate valandomis ir po normelę? unsure.gif gyvena pas mus nelabai valgus šuo, kurio dubenėlis visada pilnas sauso maisto... būdavo... doh.gif smile.gif
Šiaip Teletabis tikrai mielas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(reredada @ 2014 11 25, 15:25)
Sveiki, sfinksiukų mylėtojai smile.gif  noriu prisijungti, ne vakar mūsų namuose apsigyveno pusės metų katinėlis rolleyes.gif  tad iškilo nemažai klausimų... jis besotis? g.gif atrodo visada alkanas, ėstų, ėstų ir ėstų... per dieną 100gr sausiako nė nematyt...ir kas 2-3val nori... ar jūs taip ir maitinate valandomis ir po normelę? unsure.gif  gyvena pas mus nelabai valgus šuo, kurio dubenėlis visada pilnas sauso maisto... būdavo... doh.gif  smile.gif 
Šiaip Teletabis tikrai mielas  mirksiukas.gif
user posted image

Nu laaabai mielas... wub.gif , fainuolis.
Ir musu taip pat buvo is pradziu, tai vistiek duodavau ryte ir vakae po normike, o dienos metu, tai jei ka darau pietums, tai kniaukia, praso, bet galima demesi paodyt koki nago dydzio gabaliuka... ir viskas.Mus taip mokino.Susitvarke. cool.gif
Atsakyti
Sveikutes, turiu klausimeli, gal zinote DONO SFINKSU veislynu? Canaduku randu daug, bet dono niekaip. Gal yra zinanciu. Aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reredada @ 2014 11 25, 16:25)
Sveiki, sfinksiukų mylėtojai smile.gif  noriu prisijungti, ne vakar mūsų namuose apsigyveno pusės metų katinėlis rolleyes.gif  tad iškilo nemažai klausimų... jis besotis? g.gif atrodo visada alkanas, ėstų, ėstų ir ėstų... per dieną 100gr sausiako nė nematyt...ir kas 2-3val nori.

Man iš po britų veislės katytės, lengvas šokas dėl sfinksiukės ėdimo... 5mėn, bet ėdrumas doh.gif tikiuos tai išaugama, nes kitaip vyras mano pasius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reredada @ 2014 11 25, 15:25)
ar jūs taip ir maitinate valandomis ir po normelę?

as nenormuoju maisto, visada pilnas indelis,kai nori atbega ir paeda.
Atsakyti
na, labai tikiuosi, kad ir mano besotis susiprotės ir nerys visko iš eilės blink.gif dabar ir šuo gali ėsti tik tada, kai katinas užsiėmęs... smile.gif tik nusisuk ir iš mano mišrainės žirnius rankioja lotuliukas.gif
ir dar noriu paklausti, ar kasdien tas jo raukšles reikia pavalyti? nes vakar nevaliau ir raukšlės ant spranduko stipriau parudavo... kas kiek laiko jį maudyti?
Atsakyti
Mes normuojam, nes sterilizuota, tai jau linkusi i nutukima...estu kiek butu.
Bet jeigu dedi visada tiek pat, tai buna, kad sueda tik mesa, isrankioja, o kose palieka, bet po kokios val damusa ir ja...
O maudziau anksciau dazniau, db retai bemaudau, kazkaip issilaizo, visada svarute, o paruduoja tai tik kai miega-prakaituoja ir lieka tada demes, bet ji turi savo uzklotukus gal kokius tris ir i lova as jos neleidziu, tai viskas tvarkoj...
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2014 11 25, 22:20)
Mes normuojam, nes sterilizuota, tai jau linkusi i nutukima...estu kiek butu.
Bet jeigu dedi visada tiek pat, tai buna, kad sueda tik mesa, isrankioja, o kose palieka, bet po kokios val damusa ir ja...
O maudziau anksciau dazniau, db retai bemaudau, kazkaip issilaizo, visada svarute, o paruduoja tai tik kai miega-prakaituoja ir lieka tada demes, bet ji turi savo uzklotukus gal kokius tris ir i lova as jos neleidziu, tai viskas tvarkoj...

o kuo jus maitinat?
Atsakyti