Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

QUOTE(sineriuke)
Net nezinau ka ir daryti,gal koki guoli silta dar nupirkti,bet nemanau,kad ant grindu gules schmoll.gif

Katės ne šunys, ant grindų negulės, joms patinka kuo aukščiau bigsmile.gif

QUOTE(Paranormali)
Labukas  4u.gif
g.gif  g.gif  g.gif  tai pakakins ir ka ? tada iskart valyt ? Blondine nesuprantu veikimo principo sad.gif

Taip, iškart išvalyt 4u.gif
Bet šiuo metu radau dar geresni, jį galima ir su kraiku ir be jo naudot. Pliusas, kad kraikas neišsinešioja. thumbup.gif
http://image.rakuten...736555631_1.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo βamβinσ: 16 lapkričio 2014 - 20:54
QUOTE(βamβinσ @ 2014 11 16, 22:44)

Taip, iškart išvalyt  4u.gif
Bet šiuo metu radau dar geresni, jį galima ir su kraiku  ir be jo naudot. Pliusas, kad kraikas neišsinešioja.

gal turite tikslesnę nuorodą dėžės? Aš esu nuoširdžiai nustebusi, kad katė tiek daug tuštinasi biggrin.gif nespėju keisti kraiko, mano dar tik 4mėn...
tiesiog turėjau britukę, tai ji priešingybė sfinksiukui 4u.gif o gal kurių ir žmogišku wc moka naudotis?
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 11 16, 21:30)
gal turite tikslesnę nuorodą dėžės? Aš esu nuoširdžiai nustebusi, kad katė tiek daug tuštinasi biggrin.gif nespėju keisti kraiko, mano dar tik 4mėn...
tiesiog turėjau britukę, tai ji priešingybė sfinksiukui  4u.gif  o gal kurių ir žmogišku wc moka naudotis?

Jai dažnai tuštinasi, manyčiau kad maistas netinkamas, grūdinis, mažai reikalingų katei medžiagų, mėsos. biggrin.gif Maniškiai kartą dienoje išeina. Vienas daro į mūsų tualetą, kita į savo bekraikę dėžutę.
http://www.aliexpres...1369163040.html
Atsakyti
Ne vienas sfinksiukas forume moka zmoniu wc naudotis,mes dabar tik mokomes smile.gif o del kakojimo,Tekila kai jaunute buvo taip pat 3 kart per diena kakojo,bet jai netiko maistas dazniausiai del to ir tustinasi daug ir daznai doh.gif paskiau perejom ant RAW,tai karta dienoj,o kartais ir kas antra diena,dabar vel ant sauso grizom,valgo Orijen Cat ant Kitten,tai karta dienoj daro,tik kad kakis smirda labiau,nei nuo RAW doh.gif
Atsakyti
Jau man nebejuokinga,per kelis men maniski nuo Almo nature taip issipute kaip balionas!!!Baisiausia,kad atrodo neproporcingai.Smulki mazyte galvyte ir banginio kunas doh.gif nezinau ka daryt,gal kastratam geriau visa laik tik kastruotiems duot?!Nors veterinare sake 9men paprastas ir 3 kastruotiems. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Malaja357 @ 2014 11 14, 13:15)
Kai ateina ziema ir saltas sezonas visada ant lovos patiesiu naturalios vilnos didele deke, tai tuzas visada po ja sliepiasi ir miega, kai manes nera, bet kai esu, nakti visada isipraso po kaldra pas mane, isisuka rutuliuku prie mano pilvo ar nugaros ir guli sau miega ir mane sildo, tai po kaldra taip silta silta, taip fainei wub.gif

O maniskis ant vilnos myzcioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 11 17, 00:05)
paskiau perejom ant RAW,tai karta dienoj,o kartais ir kas antra diena,dabar vel ant sauso grizom,valgo Orijen Cat ant Kitten,tai karta dienoj daro,tik kad kakis smirda labiau,nei nuo RAW doh.gif

dėkui už nuorodą wink.gif
na dėl tuštinimosi, tai dar pagalvojau, kad jauna, kaip kad kūdikiai, o šeriam sausu, taip... bet aš daugiau kalbu apie šlapinimasi, juk pakakoja ir išmetu, o va kraikas greitai sušlampa, na aš tiesiog lyginu su buvusiu augintiniu, tai skiriasi labai viskas... galvoju kaip čia pradėti mokinti ant wc biggrin.gif gal yra kokių patarimų? Dėl RAW mitybos, tai daug ką pasistudijuoti reiktų, g.gif jauniklė dar yra, turbūt greit įprastų, bet va dar šuniukas yra, tai sunkiau būtų...ir šiaip lipa visur ant stalų, kai gaminu, tai išnešu uždarau į kitą kambarį, nes įliptų į visus puodus, bliūdus ir lėkštes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 11 17, 01:07)
dėkui už nuorodą wink.gif
na dėl tuštinimosi, tai dar pagalvojau, kad jauna, kaip kad kūdikiai, o šeriam sausu, taip... bet aš daugiau kalbu apie šlapinimasi, juk pakakoja ir išmetu, o va kraikas greitai sušlampa, na aš tiesiog lyginu su buvusiu augintiniu, tai skiriasi labai viskas... galvoju kaip čia pradėti mokinti ant wc biggrin.gif gal yra kokių patarimų? Dėl RAW mitybos, tai daug ką pasistudijuoti reiktų,  g.gif jauniklė dar yra, turbūt greit įprastų, bet va dar šuniukas yra, tai sunkiau būtų...ir šiaip lipa visur ant stalų, kai gaminu, tai išnešu uždarau į kitą kambarį, nes įliptų į visus puodus, bliūdus ir lėkštes  doh.gif

RAW man nepasiteisino,ne del kates,nes jai labai tiko,o del manes,na tikrai uzkn...o ta mesa pjaustyt,ruost,pirkt,o ne visad pas mus Lentvry rasi,o ir kaina doh.gif zodziu,atsibodo ir laiko jau truko blush2.gif
Del lipimo ant stalu pas mus griesta,jei gaminu kates saliamnera,ji nereguoja,nes zino kad negaus nieko skanaus,nebent sprikta i ausi biggrin.gif
Atsakyti
KASTRATAMS tik kastrato maisto reikia duoti, mes kastravom tuza 4 men., ir iskarto perejom ant kastrato maisto ir viskas normalei, aisku jinai jums issipute kaip balionas, nes gi tiek katinui jau nebereikia,o paprastas maistas labai riebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2014 11 18, 22:21)
KASTRATAMS tik kastrato maisto reikia duoti, mes kastravom tuza 4 men., ir iskarto perejom ant kastrato maisto ir viskas normalei, aisku jinai jums issipute kaip balionas, nes gi tiek katinui jau nebereikia,o paprastas maistas labai riebus smile.gif

Aciu!O gal rekomenduotumet kastrat gera maista?
Atsakyti
Merginos gal kurios is jusu ar tai jusu pazystamu dingo katinas ir dabar Grindoje?

Vilniaus sanitarinėje tarnyboje "Grinda" sfinksiukas.

Reg.Nr. 792, sfinksas, patinas, ~ 4 m., rastas Minties g. laiptinėj. (8-5) 273 61 88, 8 652 57 707.

Laiptinėj - vadinasi, greičiausiai netyčia išspruko pr duris, bet žmonės nesugalvojo nieko protingesnio, kaip nunešti naminį katiną į pilną virusų sanitarinę tarnybą...

IEŠKOMI TIKRIEJI ŠEIMININKAI.

Jis "rozinis" su melynom akim.
Atsakyti
Itariu, kad musu......biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalantukass: 24 lapkričio 2014 - 22:05
cia foto katuko

https://www.facebook.../...e=1
Atsakyti