Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

Pasirodom ir mes pirmo gimtadienio proga, pasipuoses musu berniukas Tuzas. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikinimai Tuzui 4u.gif grazus katukas,bet ir pilvuza turi,net ant leteneliu krenta biggrin.gif kiek dabar jis sveria?
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 11 10, 14:24)
Sveikinimai Tuzui 4u.gif grazus katukas,bet ir pilvuza turi,net ant leteneliu krenta biggrin.gif kiek dabar jis sveria?

jam yra dabar 1 metai ir 4 men., sveria lygiai 5,5 kg, cia ne nukares pilvukas, o nukarusi odyte, nes tuzas turi isvarza, tai pas ji raumenukai silpni pilvuko vietoje, todel ten kaba truputuka toks odytes gabaliukas negraziai, bet neimu i galva, operuoti vistiek nesiruosiu, jam netrugdo ir man irgi smile.gif
Atsakyti

Sveikinimai Tuzui smile.gif O jis anksciau gal buvo rainesnis? Nes snukutis kaip raino katinelio ir lyg ant kojyciu dryziai matosi smile.gif

Ligrafi, klausei kas per virusas tai korona viruso mutacija prazude musu katyte. Lyg anglishkai, jei gerai pamenu, ji vadinasi FIP. Labai retai ta mutacija pasitaiko ir ishgdyti praktishkai nera shansu. Labai greitai musu katyte uzgeso, tik skrodimas parode nuo ko mire...
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2014 11 10, 17:13)
Sveikinimai Tuzui smile.gif O jis anksciau gal buvo rainesnis? Nes snukutis kaip raino katinelio ir lyg ant kojyciu dryziai matosi smile.gif

Ligrafi, klausei kas per virusas tai korona viruso mutacija prazude musu katyte. Lyg anglishkai, jei gerai pamenu, ji vadinasi FIP. Labai retai  ta mutacija pasitaiko ir ishgdyti praktishkai nera shansu. Labai greitai musu katyte uzgeso, tik skrodimas parode nuo ko mire...

Toks ir liko rainiukas, bet labiau pilvuzas ir letenos rainos su snukuciu, cia tiesiog tokioje pozoje kad sunkiai matomi jo dryziukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2014 11 10, 18:54)
jam yra dabar 1 metai ir 4 men., sveria lygiai 5,5 kg, cia ne nukares pilvukas, o nukarusi odyte, nes tuzas turi isvarza, tai pas ji raumenukai silpni pilvuko vietoje, todel ten kaba truputuka toks odytes gabaliukas negraziai, bet neimu i galva, operuoti vistiek nesiruosiu, jam netrugdo ir man irgi smile.gif

Oho,didelis bernas,Tekila panasaus amziaus-1,2 men. tai sveria apie 3,5. Ji pas mus visai smulkute rolleyes.gif
Buvo ji cia pries men.susirgus-ciaudejo,akys puliavo,vangi tokia,tik siltai gulejo,tai vet.leido antibiotikus,akis lasinom,tai isgijo,dabar ziuriu vel akys liktais siek tiek kaip papraude,slapios,bet nepuliuoja unsure.gif nesuprantu ko ji cia ir taip nors namie nesalta,maziau 20 silumos nenukrenta,bet Tekila tik iesko kur silciau,tai po kaldra,tai guoly susisukus,kol radiatorius karstas,visa diena ant jo guli,o jis toks neblogai karstasg.net raudona buna,bet vistiek guli,sildosi,nejau jai salta blink.gif prie kokios temperaturos jusu katukai gyvena ir nesala? Ar rengiat gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 11 12, 23:29)
Oho,didelis bernas,Tekila panasaus amziaus-1,2 men. tai sveria apie 3,5. Ji pas mus visai smulkute rolleyes.gif
Buvo ji cia pries men.susirgus-ciaudejo,akys puliavo,vangi tokia,tik siltai gulejo,tai vet.leido antibiotikus,akis lasinom,tai isgijo,dabar ziuriu vel akys liktais siek tiek kaip papraude,slapios,bet nepuliuoja unsure.gif nesuprantu ko ji cia ir taip nors namie nesalta,maziau 20 silumos nenukrenta,bet Tekila tik iesko kur silciau,tai po kaldra,tai guoly susisukus,kol radiatorius karstas,visa diena ant jo guli,o jis toks neblogai karstasg.net raudona buna,bet vistiek guli,sildosi,nejau jai salta blink.gif prie kokios temperaturos jusu katukai gyvena ir nesala? Ar rengiat gal? g.gif

Pas mus gan vesu namie,laksto plikas,bet kai jau man paciai salta uzdedu ir Bakardziukui megztuka.. Gal jai persalimas ir gavosi del temperaturu svyravimo?jei susyla labai,paskui atsala ir apsirgo..
Atsakyti
Maniske irgi visada sedi arba miega prie radiatoriaus arba ant mano pilvo biggrin.gif Nors ir kambary visad virs 20 laipsniu.
Atsakyti
Kai ateina ziema ir saltas sezonas visada ant lovos patiesiu naturalios vilnos didele deke, tai tuzas visada po ja sliepiasi ir miega, kai manes nera, bet kai esu, nakti visada isipraso po kaldra pas mane, isisuka rutuliuku prie mano pilvo ar nugaros ir guli sau miega ir mane sildo, tai po kaldra taip silta silta, taip fainei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reale @ 2014 11 14, 11:18)
Pas mus gan vesu namie,laksto plikas,bet kai jau man paciai salta uzdedu ir Bakardziukui megztuka.. Gal jai persalimas ir gavosi del temperaturu svyravimo?jei susyla labai,paskui atsala ir apsirgo..

Siaip namuose tikrai nedideli temperaturos svyravimai,bet kad ji taip ant radiatoriaus prisikaitina,kad paskiau atvesus radiatoriui,jai gal isties pasidaro salta unsure.gif net nezinau ka ir daryti,gal koki guoli silta dar nupirkti,bet nemanau,kad ant grindu gules schmoll.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(βamβinσ @ 2014 06 21, 20:03)
Šitas daiktas man labai fainas, jį galima naudoti su kraiku ir be kraiko, o kaina visai padori, tik reikia turėtį Anglijoj pažįstamų, kad galėtų persiūsti, nes į Lietuvą šiuo metu nesiunčia 4u.gif 
http://www.aliexpres...1344231474.html

g.gif g.gif g.gif tai pakakins ir ka ? tada iskart valyt ? Blondine nesuprantu veikimo principo sad.gif

Mniskis eda Aplaws , duodu tik sausda maista , nuo visokiu zeliu maniskis ir viduriavo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 11 14, 17:06)
Siaip namuose tikrai nedideli temperaturos svyravimai,bet kad ji taip ant radiatoriaus prisikaitina,kad paskiau atvesus radiatoriui,jai gal isties pasidaro salta unsure.gif net nezinau ka ir daryti,gal koki guoli silta dar nupirkti,bet nemanau,kad ant grindu gules schmoll.gif

pas tuza yra namukas-guolis, bet jokiu budu ne ant gridnu smile.gif jis guli ant spintules salia lovos arba ant lovos, mes jau taip priprate ir jisai zino, visada miega savo guoli susisukes-siltai smile.gif bet aisku tik ne ant grindu smile.gif Turi buti guolis ant pavirsiaus, kad butu jam silta smile.gif
Atsakyti