Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

QUOTE(Ligrafi @ 2014 10 20, 20:29)
Nu va kaip nepasisekė. O ka sper virusas? sad.gif
thumbup.gif Koks įdomus pasirinkimas.
O Jūs žinojot, kad šios veislės bus ar buvo siurprizas? Kai tiek metų juoduliai i rše tau visai kitoks biggrin.gif Smagu būtų pamatyt tą padarą smile.gif

įtariau biggrin.gif MB prieš kokius 4 metus pamatęs akitą susileido.Man tiesa pasakius buvo vienodai,nenorėjau jau jokio. Bet MB užteko pamatyti būtent šitą ir viskas biggrin.gif Supratau kad šitas banditas bus mūsų.Aišku nesigailiu wub.gif jis visai kitoks nei mano juoduliukas.Tas buvo toks žmogutis protingom akim.O va šitas tikras banditas biggrin.gif
Taigis pristatau savo chuliganą Black Jack Amerikietiška svajonė,rusiškai Džiak patrašitel,lietuviškai džiakutis
Atsakyti
Sveikos sfinksu augintojos,
reikia patarymo, musu kate pradejo is niekur nieko daryt savo kakus ant kilimo kolidoriuj arba sunaus kambary doh.gif viena kart galvojau, kad kersija tai dovanojau, bet ziuriu, kad kartojasi jos bajeriukai, kas pora dienu...isvalau svariai, iskvepinu ir vistiek kazkur aplink ji pridirba blink.gif du menesius viskas buvo gerai ejo i savo wc, kuri kasdien valau, kartais ir po du kartus..nu o dabar jai smegenyne susisuke visiskai, nebeturiu jau kantrybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2014 10 22, 20:48)
įtariau biggrin.gif MB prieš kokius 4 metus pamatęs akitą susileido.Man tiesa pasakius buvo vienodai,nenorėjau jau jokio. Bet MB užteko pamatyti būtent šitą ir viskas biggrin.gif Supratau kad šitas banditas bus mūsų.Aišku nesigailiu wub.gif jis visai kitoks nei mano juoduliukas.Tas buvo toks žmogutis protingom akim.O va šitas tikras banditas biggrin.gif
Taigis pristatau savo chuliganą Black Jack  Amerikietiška svajonė,rusiškai Džiak patrašitel,lietuviškai džiakutis

Dziakutis superinis! Gerai, kad susiprotejau nufotkinti, nes per emocijas buvau pamirsus! Valdui parodziau, nu ziauriai patiko, bet nuotrauka visvien to vaizdo neperteikia, nerealus jis man! Ir geras vaikas, ner cia ko ant jo purkstauti, nematei gal chuliganu ir nenuoramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2014 10 22, 21:48)
...Džiak patrašitel,lietuviškai džiakutis

Nu baisiai gražus pūkutis, ir minkštas ir šiltas plikšiam, lafa pasisekė biggrin.gif O jaunimas visi gi padykučiai, šitos veislės ypač, kiek skaitinėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaguare @ 2014 10 23, 13:39)
Sveikos sfinksu augintojos,
reikia patarymo, musu kate pradejo is niekur nieko daryt savo kakus ant kilimo kolidoriuj arba sunaus kambary doh.gif viena kart galvojau, kad kersija tai dovanojau, bet ziuriu, kad kartojasi jos bajeriukai, kas pora dienu...isvalau svariai, iskvepinu ir vistiek kazkur aplink ji pridirba blink.gif du menesius viskas buvo gerai ejo i savo wc, kuri kasdien valau, kartais ir po du kartus..nu o dabar jai smegenyne susisuke visiskai, nebeturiu jau kantrybes doh.gif

Man buvo tas pats,bet kiek kita padetis: pradejom mokint Tekika daryt reikalus i zmoniu wc-neskubejau,gal pusmdeti mazais zingsneliais i prieki ejom,bliudeli buvo pripratus daryt gal men.,galiausiai uzkeliau ta pati bliudeli ant wc,ji suprato,darydavo tvarkingai gal savaite,ir prasidejo namuose remontas,nulupo virtuvei senas grindis,o po jom smelis ir ka-Tekilai ten daryt patiko labiau ir ant tiek,kad uzdejus naujas grindis visvien ten dare ir ka tik nedariau,ir citrina ir actu ploviau,purskiau... viena diena neatlaikiau,pradejau baust,kai tik pagaunu,kad varo,tai uz kupros,nunesu ten,vos ne su nosim i s... ir tuomet i jos wc,ten vos ne su nosiu,tai keli kartai ir suprato,tvarkingai jau men. daro i bliuduka ant klozeto ir "avariju"nepasitaiko thumbup.gif ziauru,bet jau nebezinojau ka daryt doh.gif
O jums patarciau kilima kolkas isnest,gal pamirs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonavietis @ 2014 10 22, 22:48)
Taigis pristatau savo chuliganą Black Jack  Amerikietiška svajonė,rusiškai Džiak patrašitel,lietuviškai džiakutis

Grazuoliukas,bet toks dickis,idomu,kaip katuliai su juo zaidzia biggrin.gif pas mus namie taip pat naujas dziaugsmelis-prancuzu buldogyte,dabar 4 men.tai Tekila prieme iskrt,suprato,kad smagus zaidimu draugas ir ka-duodasi po namus kartu net zandai skauda,dar nemaciau,kad taip zaistu kate su suniu lotuliukas.gif ant lovos abu kovoja ir Tekika taip puola,soka,apkabina,kanda kur papuola,kalyte,namuose vadinama Baira,atsako tuo paciu,tai kas auksciau issoka i virsu ir paguldo kitas,tas ir buna is virsaus biggrin.gif o ir miega kartu,Tekila paprausia Baira wub.gif tik va Tekila pradejo valgyt suns maista ir labiau nei raw,tad palaipsniui perejom ant sauso. Perku Josera,matau,kad jai tinka,svari,ismatos negausios,nedvokia,bet kad valgo dvigubai daugiau,nei kad nurodyta ant pakuotes,suvalgo ne 45 g per diena,o 90 ir jai dar negana,prasineja,miauksi,laukia,kol duosi,is Bairos vagia maista doh.gif tai pasiteiraut norejau ar jusu katuliai valgantys sausa suvalgo norma,ar daugiau?
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 10 25, 22:59)
...tai pasiteiraut norejau ar jusu katuliai valgantys sausa suvalgo norma,ar daugiau?

Niekad nė vienam savo gyviui nenormavau maisto, tai nežinau kiek reiktų suėst ir kiek suėda, bet katinas tai faktas, kad visą gyvenimą ėda daugiau nei atrodytų jam reikia (o kūdena kaip dviratis) biggrin.gif Šunų taip pat mėgsta paskanaut, bet nuo šunų vemia, tai jau ilgą laiką bandau atrast tokį jam maistą, kad nesinorėtų jam šuniško, kol kas sunkiai, atrodo jau patinka ir tinka ir žiūriu ir vėl prie senų įpročių, o kitą ėda puikiai, bet išlenda kokie nesklandumai, kad netinka. Vargstam su tuo... doh.gif
Atsakyti
Vakar visai susipainiojau,Tekila valgo Orijen blush2.gif kolkas atrodo tinka,bet kad sakau-besote,jei nenormuociau,tai net nezinau kiek suestu doh.gif o duoti tik tiek,kiek parasyta dienos norma,tai atrodo per mazai,ji tuomet visai neatstoja,is paskos laksto miauksedama doh.gif
Atsakyti
Sako apetitas priklauso nuo ar sterilizuota...
Nes jei nenormuociau, tai butu cepelinas ant kojyciu, mano labai greit nutunka...
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2014 10 26, 13:52)
Sako apetitas priklauso nuo  ar sterilizuota...
Nes jei nenormuociau, tai butu cepelinas ant kojyciu, mano labai greit nutunka...

Kanadukai tikrai linkę tukti, o vat peterbaldai atvirkščiai neatšeriami biggrin.gif Maniškis sterelizuotas nuo mažų dienų, dabar jam tuoj 8 metai, ėda kaip arklys, kūdas kaip dviratis. Priklauso ri nuo veislės ypatybių ir nuo egzemplioriaus smile.gif
Atsakyti
Tik atleidziu pavadeli-papai zeme velkas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 10 25, 21:59)
Grazuoliukas,bet toks dickis,idomu,kaip katuliai su juo zaidzia biggrin.gif

bus dar didesnis biggrin.gif suaugęs turėtų sverti virš 60 kg.Maniškiai užaugę su juoduliu,Tanutis irgi buvo didelis,svėrė virš 60 kg taip kad žaist jie moka.Žaidimas paprastas skraidymas,laksto net namai dreba doh.gif Vienintelis breidis labai jau santūrus su šunim.O kornis su mažu provokuoja džiakį laksyti.O tas durniukas netikęs toks posūkių neišima,nepasiveja katinų.Tie jį išdūrinėja,pabėga pasikavoja tas ieško ,neranda,tada griebia žaislą cypint,katinas išlindęs pro šunį mauna tas kol susigraibo anas pabėga.Juokingiausia kai šuo kornį blusinėja. Iš tiesų mano kompanija superinė.
QUOTE(Ligrafi @ 2014 10 26, 19:27)
Kanadukai tikrai linkę tukti, o vat peterbaldai atvirkščiai neatšeriami biggrin.gif Maniškis sterelizuotas nuo mažų dienų, dabar jam tuoj 8 metai, ėda kaip arklys, kūdas kaip dviratis. Priklauso ri nuo veislės ypatybių ir nuo egzemplioriaus smile.gif

mano kornis kaip bandelė,sesers kornis ėda irgi kaip arklys kūdas kaip nežinau kas.Plikiai biggrin.gif ai man jie ir tokie gražūs,sveria abu virš 6 kg.,bet greiti ,pilvai dar žeme nesivelka.
QUOTE(Lalantukass @ 2014 10 26, 22:22)
Tik atleidziu pavadeli-papai zeme velkas... biggrin.gif

aš niekad maisto nenormavau,nuo pirmos dienos ėda kiek nori.+ mažas į savaitę jautienos kokį kilą sušveičia,kornis be koncervų negyvena.Briedis tik sausiuką.Jei normuočiau mane turbūt suvalgytų.Maniškiam mėn apie 10 kg sauso išeina.Tik dabar vargas su sausu nes sabakinas šveičia jei pasiekia. Dabar viena šėrykla pas mus ant didelio akvos ,kur šuo nepasiekia.Kita ant laipynės,kai išeinu tą nuo laipynės į vonią uždarau,o ,bet tačiau džiakis jau ir vonios duris atsidaro ir ten randa biggrin.gif Šuo RC valgo norma 745 gr parai gauna daugiau tai dabar truputį aprimo,bet jei sausainiai lieka ant stalo garbės reikalas juos suėst doh.gif o aš atpratus Tanutis gyvenime nieko nuo stalo nepavogęs,katinai ant spintelių nelipa.O dabar viską kavot reik,paliksi viskas nerasi.Sveikatos kaip pas arklį ,pas mus durų nėra kambriuose bandžiau fotelį salione ant durų užstumti ,kur ten grįžau fotelis vidurį kambario sauso katinų kilo nėr,sabakinas laimingas.Jis kampą sugeba nustumti ir atsigult kur jam geriau biggrin.gif Gerai kad katinus myli ir neskriaudžia,nors dr širdis kirba kai vieni namie.
Atsakyti