QUOTE(sineriuke @ 2014 10 25, 21:59)
Grazuoliukas,bet toks dickis,idomu,kaip katuliai su juo zaidzia
bus dar didesnis
suaugęs turėtų sverti virš 60 kg.Maniškiai užaugę su juoduliu,Tanutis irgi buvo didelis,svėrė virš 60 kg taip kad žaist jie moka.Žaidimas paprastas skraidymas,laksto net namai dreba
Vienintelis breidis labai jau santūrus su šunim.O kornis su mažu provokuoja džiakį laksyti.O tas durniukas netikęs toks posūkių neišima,nepasiveja katinų.Tie jį išdūrinėja,pabėga pasikavoja tas ieško ,neranda,tada griebia žaislą cypint,katinas išlindęs pro šunį mauna tas kol susigraibo anas pabėga.Juokingiausia kai šuo kornį blusinėja. Iš tiesų mano kompanija superinė.
QUOTE(Ligrafi @ 2014 10 26, 19:27)
Kanadukai tikrai linkę tukti, o vat peterbaldai atvirkščiai neatšeriami
Maniškis sterelizuotas nuo mažų dienų, dabar jam tuoj 8 metai, ėda kaip arklys, kūdas kaip dviratis. Priklauso ri nuo veislės ypatybių ir nuo egzemplioriaus
mano kornis kaip bandelė,sesers kornis ėda irgi kaip arklys kūdas kaip nežinau kas.Plikiai
ai man jie ir tokie gražūs,sveria abu virš 6 kg.,bet greiti ,pilvai dar žeme nesivelka.
QUOTE(Lalantukass @ 2014 10 26, 22:22)
Tik atleidziu pavadeli-papai zeme velkas...
aš niekad maisto nenormavau,nuo pirmos dienos ėda kiek nori.+ mažas į savaitę jautienos kokį kilą sušveičia,kornis be koncervų negyvena.Briedis tik sausiuką.Jei normuočiau mane turbūt suvalgytų.Maniškiam mėn apie 10 kg sauso išeina.Tik dabar vargas su sausu nes sabakinas šveičia jei pasiekia. Dabar viena šėrykla pas mus ant didelio akvos ,kur šuo nepasiekia.Kita ant laipynės,kai išeinu tą nuo laipynės į vonią uždarau,o ,bet tačiau džiakis jau ir vonios duris atsidaro ir ten randa
Šuo RC valgo norma 745 gr parai gauna daugiau tai dabar truputį aprimo,bet jei sausainiai lieka ant stalo garbės reikalas juos suėst
o aš atpratus Tanutis gyvenime nieko nuo stalo nepavogęs,katinai ant spintelių nelipa.O dabar viską kavot reik,paliksi viskas nerasi.Sveikatos kaip pas arklį ,pas mus durų nėra kambriuose bandžiau fotelį salione ant durų užstumti ,kur ten grįžau fotelis vidurį kambario sauso katinų kilo nėr,sabakinas laimingas.Jis kampą sugeba nustumti ir atsigult kur jam geriau
Gerai kad katinus myli ir neskriaudžia,nors dr širdis kirba kai vieni namie.