Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

Sveiki, ar atrado tas ligoniukas sfiksiukas seimininkus? Taip gaila varkselio. Prieglaudoj mazulis.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 10 12, 14:02)
Sveiki, ar atrado tas ligoniukas sfiksiukas seimininkus? Taip gaila varkselio. Prieglaudoj mazulis.

Taip, katinukas naujus namus rado labai greitai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2014 10 12, 17:10)
Taip, katinukas naujus namus rado labai greitai.  smile.gif

Tai ir gerai. tokius ligoniukus reikia dar labiau myleti. ir jiems tada lengviau buna.
Atsakyti
Jau senokai cia buvau uzejus, kazkaip visko nutiko per vasara.... Bet smagu jus visus sfinksiukus vel skaityt, biggrin.gif , na, mes irgi turim toka, panasaus likimo mergyte, tai nemoku apsakyti, kokia laime, jau tokia meilybe, kas neisivaizduoju be jos....ir paisdykauja, ir pajuokina...manau, kad ji atsidekoja uz viska, ka mes jai suteikem. O pries menesi skiepijom, buvom pas vet, tai sake, jei taip mylesit- po metu-diabetas garantuotas. unsure.gif Tai db normuojam maista, nes sake, meile-kibirais nematuojama.... biggrin.gif
Atsakyti
padekit!!!katinas isprotejo.Kas galit patarti del sisiojimo??!Nebeimanoma,iskeliaus is namu jei nesustabdysim!!!
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2014 10 18, 09:00)
padekit!!!katinas isprotejo.Kas galit patarti del sisiojimo??!Nebeimanoma,iskeliaus is namu jei nesustabdysim!!!

jis kastruotas?
jei kastruotas žiūrėkit sveikatą,gal kas su pūsle,ar inkstais?
jei ne kastruot ir kuo greičiau,dar kas gali būti tai kraikas.Jei netinka gali varyti visur.

o mano katinai turi naują brolį šunį blush2.gif deja juoduliukas iškeliavo,dar dabar raudu prisiminus jį.Raudojau žegnojaus sakiau šuniui ne,MB iškentė pusmetį doh.gif Po namus laksto amerikiečių akitukas blush2.gif Va toks buvo MB pasirinkimas.Katinai labai ilgai ieškojo ir verkė Tanučio verysad.gif Atkeliavus Džiakiui viskas stojo į savo vietas.Priėmė pakankamai normaliai.Pora dienų ignoravo,šnypštė,paskui suprato kad tas didelis durnelis šuo biggrin.gif ir kad su juo galima žaist.Tai dabar rytiniai ir vakariniai skaraidymai jau norma doh.gif Mažas kaip ir mažas ateina šuniui snukį išdaužo ir nueina,centukas gal labiausiai su juo nebendrauja. Prieina pats jei nori,va jei nenori tai iš kart per snukį ir šnypščia.Žaidžia tik tada kada jis nori.Labiausiai sutaria su garbana tas po provokuoja ir dūksta.Mažas jau suprato kad Džiakis neblogas kilimėlis pagulinėt kai vėsu biggrin.gif ,jei nori žaist kabina kad vytūsi .Varo parazitai net sienos dreba.Džiakis gerietis savo katinus priima,lauke nepuola,bet stebi,maisto neatima laukia kol pasitrauks.O va sausą kur ir į kokį aukštį kelčiau sukapoja doh.gif
va tokios pas mus naujienos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2014 10 18, 10:00)

Sako citrina reik patrint, kad toj vietoj nesisiotu, ar nedraskytu.... Bet cia ziurint kaip tai nutiko,? Kiek laiko is pas jus ir taip jei niekadfa nedare, tai ieskot priezasties... unsure.gif
Atsakyti
sveiki,kur savo pliksiam rubelius perkat?
Atsakyti
Prasom! Nuostabus daiktas, atiduosiu uz nuostabia kaina, nenaudotas, mano asilo galvos nemiega jame ;(
http://www.superkate...nos-detail.html
Vilnos kiausinis katems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 20 spalio 2014 - 20:24
QUOTE(GinCherry @ 2014 10 11, 10:30)
Deja, musu katyte turejo virusa, kuris mutavo ir katyte labai greitai uzgeso...

Nu va kaip nepasisekė. O ka sper virusas? sad.gif

QUOTE(Jonavietis @ 2014 10 18, 10:48)
...Po namus laksto amerikiečių akitukas...

thumbup.gif Koks įdomus pasirinkimas.
O Jūs žinojot, kad šios veislės bus ar buvo siurprizas? Kai tiek metų juoduliai i rše tau visai kitoks biggrin.gif Smagu būtų pamatyt tą padarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 10 20, 21:23)
Prasom! Nuostabus daiktas, atiduosiu uz nuostabia kaina, nenaudotas, mano asilo galvos nemiega jame ;(
http://www.superkate...nos-detail.html
Vilnos kiausinis katems smile.gif

Neatidaro... ar cia tik man nerodo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2014 08 18, 23:10)
Dar klausimas kiek dienu jus nekeiciat kraiko?Nesuprantu mes naudojam silukonini,bet jis man jau po 3 d slapimu dvokia ir turiu keist...zodziu pokas savaitei...

Parasiau jums i AZ, del to zymejimo, dar paklaust reik specu , kad tiksliau paaiskintu, gali buti ir kita priezastis. smile.gif
Atsakyti