Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

sveikos 4u.gif
man toks klausimas dar iškilo smile.gif ar ši tema tik kilmingiems sfinksams skirta? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, man iškilo toks klausimas, jei pas sfinksą akys skirtingų spalvų - tai privalumas ar trukumas. Ir ar labai garsiai morčiauja sfinksų patelės? Žinau, kad rytietiškų veislių katės labai balsingos morčiaus metu. Ačiū už ats.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaKa @ 2014 09 08, 17:07)
Sveiki, man iškilo toks klausimas, jei pas sfinksą akys skirtingų spalvų - tai privalumas ar trukumas.

Skirtingų akių sfiksai, tai privalumas ir kaina dėlto didesnė, nei standartinių akių turėtojų 4u.gif
O dėl morčiaus, tikrai nežinau, gal čia veisėjai jums pakomentuos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(βamβinσ @ 2014 09 08, 19:48)
Skirtingų akių sfiksai, tai privalumas ir kaina dėlto didesnė, nei standartinių akių turėtojų  4u.gif
O dėl morčiaus, tikrai nežinau, gal čia veisėjai jums pakomentuos.  g.gif

Aciu už info, Bambino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 09 05, 00:17)
sveikos 4u.gif
man toks klausimas dar iškilo smile.gif  ar ši tema tik kilmingiems sfinksams skirta? ax.gif

Sveiki,na,kad ne,yra temuteje ir sfinksiuku be dokumentu mirksiukas.gif
Atsakyti
Namučių ieško kilmingas sfinksas už nekilmingo kaina smile.gif
Visa info - per az.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 09 13, 18:44)
Sveiki,na,kad ne,yra temuteje ir sfinksiuku be dokumentu mirksiukas.gif

aišku, dėkui už atsakymą wink.gif
nes kažkada buvo temutė apie jorkus, ten riedavosi kilmingų ir nekilmingų šuniukų savininkės, kol galiausiai iš vis buvo tema ištrinta...
paskaitinėju temutę, nes pagaliau įsigjau savo išsvajotą katytę... ax.gif wub.gif
Atsakyti
O kur jusu kates miega ? Ieskau naujo Igloo savajam biggrin.gif bo tam amen sad.gif

Reik manaji ant dietos sodinti ir vis nusileidziu sad.gif kai verkia maisto ...
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2014 09 14, 20:26)
O kur jusu kates miega ? Ieskau naujo Igloo savajam biggrin.gif bo tam amen sad.gif

Reik manaji ant dietos sodinti ir vis nusileidziu sad.gif kai verkia maisto ...

pabandykit liesesni
Atsakyti
Sveiki,ar yra toks veislynas Milenium( nezinau,kaip rasosi,bet tariasi taip)?o gal buvo kadaise,bet jau nebera? g.gif
Atsakyti
Yra " ELLENIUM "
https://www.facebook...llenium?fref=ts 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, papasakokite kas su tuo susidure ar zinote ka nors apie uodegu, traumas, defektus
Pazystamai iskilo problemeles, sako kad mazdaug pries menesi pastebejo kad katinelio uodegyte tokia, neatrode kad jam skaudetu ar dabar skauda, taciau nuo ko tai gali buti?
user posted image
Atsakyti