Įkraunama...
Įkraunama...

Sfinksai: Kanados, Dono, Peterbald, Bambino

QUOTE(apgamele @ 2014 08 26, 17:05)
Vilniuje VETA tikrai sterilizuoja nuo 4 men. pati ten saviskius vezioju, apie sterilizacija Siauliuose net negalvokit, turiu praktikos  doh.gif

Panevezy irgi drinks_cheers.gif turiu jauciu dar baisesnes praktikos doh.gif Geriau tieisiai i Vilniu, islaidu turesit daugiau, bet patikekit, nervai pigiau kainuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchida @ 2014 08 26, 16:00)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
Vadinasi, jei pirksim katyte ir ja sterilizuos veisejas, reiskia mes ja paimti galesim tik kokiu 4.5 men? (juk reikes mazytei ir sugyti ramiai?).
Ir dar vienas klausimas - o kuri klinika Vilniuje arba Siauliuose sterilizuoja 4 men. katytes?  g.gif Gal parekomenduotumete? Nes visi kaip susitare tvirtina, kad tik nuo 6 men., nors tikrai zinau, kad Klaipedos pvz. sterlizuoja ir anksciau  g.gif

Aciu dar karta  4u.gif

Mergaitems - R. Žilinskienės klinika (vilnius) + šioje klinikoje siuvama "paslėpta" siūle - gyja greičiau ir gražiau.
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2014 08 27, 09:00)
Mergaitems - R. Žilinskienės klinika (vilnius)  + šioje klinikoje siuvama "paslėpta" siūle - gyja  greičiau ir gražiau.

Ačiū už info 4u.gif Jau skambinausi, labai maloni moteriške, manau pas ją ir keliausime, kai tik katytei sueis laikas.
Darbingos savaitės visiems 4u.gif
Atsakyti
Sveki,
as žadu broliui į Airiją siųsti sfinksiuką (dėsiu į vežantį mikriuką). Sakykit, koks turi būti boksas? Tie plastmasiniai man atrodo labai maži, bijau, kad kelionės metu gali būt mažai vietos. Ar galima dėti į tokius panašius, kaip parodose esu mačiusi? Tokios "palapinės"? Ir ar į boską galima dėti ir ar dedate namelį-guoliuką? Nes sfinksiukas plikutis, bijau, kad nesušaltų ax.gif
Ir paskutinis klausimas - ar dedate kraiką, ar kokias palutes?

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Zavus katinukas Vilnius iesko mylinciu namuciu, tai pats meiliausias katinukas koki tik esu turejusi wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2014 08 27, 18:33)
Zavus katinukas Vilnius iesko mylinciu namuciu, tai pats meiliausias katinukas koki tik esu turejusi  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Koks meilus katukas 😘

Norime ir mes prisijungti i Jusu sfinksiuku buri, mano vardas Cezaris man 3 men. Esu labai judrus ir begalo isdykes katunukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikas prisijunges,Cezari!Grazuolis esi! Noriu dar paklausti Atisos,kur ji taip nusvilo Panevezyje? Juk visi zino,kad sterilizacija geriausia atlieka Rozyno vet. klinika,su vidinem siulem,ir tt. Abu saviskius ten veziau.
Atsakyti
QUOTE(Mobytė @ 2014 09 01, 23:34)
Sveikas prisijunges,Cezari!Grazuolis esi! Noriu dar paklausti Atisos,kur ji taip nusvilo Panevezyje? Juk visi zino,kad sterilizacija geriausia atlieka Rozyno vet. klinika,su vidinem siulem,ir tt. Abu saviskius ten veziau.

Apgamele, Freja, nuostabūs jūsų katukai wub.gif
Mobyte, mes kartą sterilizavome Berčiūnuose, Jurgaičio klinikoj. Kiek esam gydęsi pas jį, viskas buvo ok, bet su sterilizacija buvo labai daug problemų. Nenoriu smulkiai detalizuoti, mes mums tiek pridarė, kad savo katytę vežėm po to į Vilnių.. o nuo kelių mėn. Rožyno klinika sterlizuoja/kastruoja katukus?
Beje, gal kas žinot, ar keliaujant į užsienį niekam neklius, jei VET pase yra nurodyta kito savininko pavardė? Mano katės vet.pase nurodyti mūsų veisėjos duomenys, bet dabar tai aš savininkė esu g.gif Kaži neužklius niekur? Gruodį į Norvegiją žadam skirst g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 03 rugsėjo 2014 - 11:39
QUOTE(Atisa @ 2014 09 03, 12:38)
Beje, gal kas žinot, ar keliaujant į užsienį niekam neklius, jei VET pase yra nurodyta kito savininko pavardė? Mano katės vet.pase nurodyti mūsų veisėjos duomenys, bet dabar tai aš savininkė esu  g.gif  Kaži neužklius niekur? Gruodį į Norvegiją žadam skirst g.gif

nueikite i veterinarija kur jus esate pastovus klientai ir ten jums perrasys euro pasa jusu vardu smile.gif

beje, nezinau, ka reikia daryti jei vezates katina tik atosotogoms, bet jei pastoviam gyvenimui, tai Norvegijoje privaloma susimoketi ir uzregistruoti visus ivezamus gyvunus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apgamele: 03 rugsėjo 2014 - 12:49
Sveiki visi 4u.gif seniai bebuvome sioje temoje. Pasirodome ir mes lotuliukas.gif

Man sita nuotrauka nereali thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akušeryte: 03 rugsėjo 2014 - 20:43
QUOTE(akušeryte @ 2014 09 03, 21:41)
Sveiki visi  4u.gif seniai bebuvome sioje temoje. Pasirodome ir mes  lotuliukas.gif

Man sita nuotrauka nereali  thumbup.gif

uch stipru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2014 09 03, 22:41)
Man sita nuotrauka nereali

O jau temperamentas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 04 rugsėjo 2014 - 21:58