Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(deivy @ 2014 06 27, 15:20)
nueisim pas alergologe ziuresim ka sakys, o tada pas seimos gyd. seimos gyd tokia turim kad is jos jokios naudos tik siuntimus israsyti doh.gif

su alergologę irgi pašnekėk,gal ji parašys tą siuntimą.paaiškink kad nori tyrimų gražiuoju,gal supras. o gal ir pati padarys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 06 27, 17:27)
su alergologę irgi pašnekėk,gal ji parašys tą siuntimą.paaiškink kad nori tyrimų gražiuoju,gal supras. o gal ir pati padarys mirksiukas.gif

Antakalnyje (konsultacijų poliklinikoje) alergologė mus pamačius po 10 min. pokalbio jau rašė siuntimą į ligoninę, nei prašyt nereikėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2014 06 27, 15:31)
Antakalnyje (konsultacijų poliklinikoje) alergologė mus pamačius po 10 min.  pokalbio jau rašė siuntimą į ligoninę, nei prašyt nereikėjo  mirksiukas.gif

mus irgi drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GPS @ 2014 06 27, 11:05)
Bet jei visa krūva, tai tada labiausiai padeda stebėjimas ir eksperimentavimas.
Pvz mano vyro 36 maisto alergenų paletėje bananui rodoma žemiausia klasė antra-visi kiti maisto produktai nuo 3 iki 6 smile.gif Tai,jei eleminavus viską beliktų tik žvakę užsidegt:D O jis valgo beveik viską išskyrus,kad žino, kad yra anafliaksinė rakcija (žuvis plius riešutai) ar,kas labai stipriai alergizuoja-nuo šokolado,čipsų,alaus ir braškių kasosi visą naktį. Arba jei jau suvalgo tų blogųjų ,tai išgeria iš karto claritino o sekančią dieną tepasi elocon. Taip ir gyvena.  Tai,manau, ir dukrytei taikysiu tą pačią metodiką, bandysiu duot įvairių produktų ir žiūrėsiu, nuo ko vidutiniškai, nuo ko visai blogai. Ir geriau naujus arba įtartinus produktus pirmoj dienos pusėj duot.

Jūsų vyro organizmas jau susiformavęs, tai ne mažo kūdikio, todėl aš nedrįsčiau duoti produktų, kurie žinau, kad alergizuoja g.gif
QUOTE(streghetta @ 2014 06 27, 15:28)
Siandien is gydytojos suzinojau apie Tubifast, Epadermo sukurta pizama, arba tvarsciai atskiroms kuno vietoms. Istepus ir aprengus/apvyniojus speciali medziaga visai nakciai islaiko dregme. Gal kuri esate bandziusi?

Bandėm ne Tubifast, o Dermasilk drabužėlius nakčiai. Skirtumo nepastebėjau... ax.gif

Bakteriofago reikia ieškoti ne Rusijoje, o Baltarusijoje 4u.gif Mums tikrai padėjo thumbup.gif
Auksinis stafilokokas vargu ar bus pagrindinė bėrimų priežastis, bet šalutine priežastimi gali būti. Aš bent jau pastebėjau, kad su stafilokoku buvo daug sunkiau bėrimus suvaldyti, jie labai greitai išplisdavo, labiau šlapiuodavo, o atsikračius stafilokoko pasidarė žymiai lengviau.
Beje, prisidedu prie pagyrų mikrobas.lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fokusė @ 2014 06 27, 18:11)

Bakteriofago reikia ieškoti ne Rusijoje, o Baltarusijoje  4u.gif Mums tikrai padėjo thumbup.gif

Auksinis stafilokokas vargu ar bus pagrindinė bėrimų priežastis, bet šalutine priežastimi gali būti. Aš bent jau pastebėjau, kad su stafilokoku buvo daug sunkiau bėrimus suvaldyti, jie labai greitai išplisdavo, labiau šlapiuodavo, o atsikračius stafilokoko pasidarė žymiai lengviau.

baltarusijoj baltarusijoj mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
o stafilokokas tikrai laabai retai buna berimu priezastis.jis tik paastrina berima,vercia zaizdelias puliuoti,negyti.
Atsakyti
Fifux'e, matau dvi naujas širdutes – sveikinu 4u.gif
Norėjau paklausti, gal domėjotės, gal yra būdų užbėgti už akių alergijoms, AD? Labai noriu antro vaikučio ir kartu bijau, nes didelė tikimybė, kad vėl bus tas pats ar net sunkiau. Aišku, dabar jau žinau kur eičiau ir kur ne, bet taip norėtųsi išvis to nebepatirti. Skaičiau, kad nėštumo metu vitamino D trūkumas gali įtakoti vaikučio alergijas, įdomu ar tiesa g.gif Gal koks organizmo valymas padėtų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fokusė @ 2014 06 27, 19:06)
Fifux'e, matau dvi naujas širdutes – sveikinu 4u.gif
Norėjau paklausti, gal domėjotės, gal yra būdų užbėgti už akių alergijoms, AD? Labai noriu antro vaikučio ir kartu bijau, nes didelė tikimybė, kad vėl bus tas pats ar net sunkiau. Aišku, dabar jau žinau kur eičiau ir kur ne, bet taip norėtųsi išvis to nebepatirti. Skaičiau, kad nėštumo metu vitamino D trūkumas gali įtakoti vaikučio alergijas, įdomu ar tiesa g.gif Gal koks organizmo valymas padėtų... g.gif

ačiū mirksiukas.gif
oi žinok ir aš bijau unsure.gif baisu ir valgyt ką nors,ir nevalgyt unsure.gif
mano mažosios bėdos spejama yra dėl mano suvartotų vaistų nuo plaučių uždegimo nėštumo pradžioj dar verysad.gif bet jau tada kaip gydyroja sakė gelbėju bent vieną gyvybę. ačiū d išnešiojau ja gerai,pagimdžiau gerai,bet va alergija užsikabino 4u.gif
bijojau labai dabar irgi nesusirgti,pirmą timestrą atlaikiau,o va nesenai teko pagulėti ligoninėje ir pavartoti antibijotikus verysad.gif vėl bijau to paties,bet sako maža rizika jau tokiam laike. viliuosi 4u.gif
labai stengiuosi negalvoti apie tai,nes tikrai labai bijau šito vėl iš naujo unsure.gif dar ir taip su dukryte vargstam daug,o jei da čia bus vėl,ech... labai tikiuosi kad viskas bus gerai ax.gif
kartais save guosdavau,reikia džiaugtis kad tik tokios bėdos,kiek baisesnių ligų yra verysad.gif
ir šiaip man atrodo nėr recepto jau kad gimtų vaikučiai be alergijų unsure.gif tokiam pasaulį gyvenam,kokį maistą valgom,kuom kvėpuojam,kokia kosmetika naudojam unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 27 birželio 2014 - 19:17
QUOTE(Fifux'e @ 2014 06 27, 20:16)
ačiū mirksiukas.gif
oi žinok ir aš bijau unsure.gif baisu ir valgyt ką nors,ir nevalgyt unsure.gif
mano mažosios bėdos spejama yra dėl mano suvartotų vaistų nuo plaučių uždegimo nėštumo pradžioj dar verysad.gif bet jau tada kaip gydyroja sakė gelbėju bent vieną gyvybę. ačiū d išnešiojau ja gerai,pagimdžiau gerai,bet va alergija užsikabino 4u.gif
bijojau labai dabar irgi nesusirgti,pirmą timestrą atlaikiau,o va nesenai teko pagulėti ligoninėje ir pavartoti antibijotikus verysad.gif vėl bijau to paties,bet sako maža rizika jau tokiam laike. viliuosi 4u.gif
labai stengiuosi negalvoti apie tai,nes tikrai labai bijau šito vėl iš naujo unsure.gif dar ir taip su dukryte vargstam daug,o jei da čia bus vėl,ech... labai tikiuosi kad viskas bus gerai ax.gif
kartais save guosdavau,reikia džiaugtis kad tik tokios bėdos,kiek baisesnių ligų yra verysad.gif
ir šiaip man atrodo nėr recepto jau kad gimtų vaikučiai be alergijų unsure.gif tokiam pasaulį gyvenam,kokį maistą valgom,kuom kvėpuojam,kokia kosmetika naudojam unsure.gif

O pirmas vaikas nealergiškas?
Aš irgi save guodžiu, kad tik tokios bėdos, ypač dabar kai jau gerėja ir visi baisumai praeity... Bet baisu, nes pas mus genai, o ne aplinka kalta doh.gif
Linkiu, kad vaikučiai būtų sveiki! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fokusė @ 2014 06 27, 19:44)
O pirmas vaikas nealergiškas?
Aš irgi save guodžiu, kad tik tokios bėdos, ypač dabar kai jau gerėja ir visi baisumai praeity... Bet baisu, nes pas mus genai, o ne aplinka kalta  doh.gif
Linkiu, kad vaikučiai būtų sveiki! 4u.gif

pirmagimei nieko nėr 4u.gif
pas mane iš dalies galim sakyti genai. mano teta turi egzemą nuo vaikystės. mano tevukui ji atsirado jau virš 35m,kai susirgo rimta liga verysad.gif bet genetiškai pas jį galvoju visgi buvo užkoduota tai. tad nenustebčiau kad ir pas mažąją genuose kažkas yra g.gif bet pas ją alergija maistui tikrai buvo ir yra g.gif o kas pas jus yra?
ačiū,palinkėjimą tikrai priimu,tikiuosi labai kad taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 06 27, 20:52)
pirmagimei nieko nėr 4u.gif
pas mane iš dalies galim sakyti genai. mano teta turi egzemą nuo vaikystės. mano tevukui ji atsirado jau virš 35m,kai susirgo rimta liga verysad.gif bet genetiškai pas jį galvoju visgi buvo užkoduota tai. tad nenustebčiau kad ir pas mažąją genuose kažkas yra g.gif bet pas ją alergija maistui tikrai buvo ir yra g.gif o kas pas jus yra?
ačiū,palinkėjimą tikrai priimu,tikiuosi labai kad taip ir bus 4u.gif

Mes su vyru galvojom, kad esam nealergiški, bet dabar įtarinėjam bėdas iš jo giminės – tikriausiai ateina per moterišką liniją, nes mama alergiška saulei, sesuo ir dukterėčia taip pat alergiškos maistui, žiedadulkėms, saulei. Tik tos alergijos suaugusiems ne taip pasistebi, o dukterėčia jaunesnė už mūsiškę, todėl mums dukrytės alergija buvo šokas. Aš pati tai jokių alergijų neturiu...
O dukrytė alergiška maistui, daugiau jokių alergijų nepastebėjom (pfu pfu pfu). Tyrimai alergijų dulkėms nerodo, saulėj irgi gali būti, žydėjimai nekenkia. Su maistu tvarkomės su homeopatijos pagalba – per MP jau nebereaguoja (pradžioj buvo labai stipri reakcija, kankinomės nuo 1 mėn., irgi kurį laiką gyvenau tik su keliais produktais), pamažu įsivedinėjam kruopas, taigi jau gyvenam biggrin.gif Bandau ir savo organizmą tvarkyti su homeopatiniais vaistukais, gal padės, nes nebenoriu dar vienų metų išbrauktų iš gyvenimo, noriu mėgautis vaiko auginimu rolleyes.gif
Atsakyti
oi sėkmės ir jums 4u.gif tenka kiek iškęsti dėl tų vaikiukų mamytėms doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes. Kreipiuosi pagalbos. Turiu suneli 3 m. jam pripazintas AD sunki eiga. Alegrija nustatyta kiausiniui, pienui 2, 3 kl. ir dulkes 2 kl. bet manau kad ne siu produktu musu problema, nes jis ju nevalgo. Jau kokie 6 men kai vargstam su beprotisku niezuliu. kartais atrodo kad ir neisbertas, bet naktimis nemiega, kasosi siaubingai. Pastoviai tepu visokiai emolientais.(Bioderma, eucerin ir t. t). atrodo tikrai nieko nevalge o ima ir paberia raudonom demem, net akytes buna patine. Alergologiniam 4 kartus gulejom, bet daugiau nenoriu, nes taip ir pati galiu pagydyti (hydrokortizonas, esex ir advantan, plius dar baneocino) istepa du kartus per diena vaika savaite tiaip ir jis isvaziuoja svarus, bet niezulys nedingsta. Kai nebetepu vel viskas atsinaujina. As itariu kad jam ne tik alergija, o kazkokia odos liga galbut. ligoninej aisku niekas net nesiklause verysad.gif Oda labai sausa, negaliu net atrodo sudrekint, veidukas kaip "atsilupinejes". Nebenoriu jokiu hormonu kisti, nes jie nepadeda. Gal pas ka nors panasi situacija? Noreciau pas gera dermatologa pakliuti, kuris padarytu normalius odos tyrimus, o ne nurasytu viska AD. Jau abu pavargom be normalaus miego ir poilsio. Gal galite kas rekomenduoti? Gal kokioj privacioj klinikoj> cia Vilniuje. Aciu is anksto. 4u.gif
Atsakyti