QUOTE(Zibute33 @ 2014 10 22, 23:41)
visai svari nugaryte turi buti ar tik kazkoks plotas? Galvoju kiek tos nugarytes svarios turi but
Savo pieneliu ir jau pradedu primaitint pradet
O kaip maziukui ta procedura? Manau tikrai neverta turbut daryt to kraujo tyrimo
Buvau jau pas alergologa ir liepe daryti tyrimus,tai va ir domiuosi nuo ko pradet ir kokie buna,nes pats alergologas nelabai ka daug apie juos tepaaiskino,sako atvaziuosit ir viska patys pamatysit
O tai tyrimams reik patiems pleistriukus pirktis?
Mamytes,kaip manot kur geriau darytis tuos Lopo tyrimus: Antakalnyje ar Santariskese?
Savo pieneliu ir jau pradedu primaitint pradet
O kaip maziukui ta procedura? Manau tikrai neverta turbut daryt to kraujo tyrimo
Buvau jau pas alergologa ir liepe daryti tyrimus,tai va ir domiuosi nuo ko pradet ir kokie buna,nes pats alergologas nelabai ka daug apie juos tepaaiskino,sako atvaziuosit ir viska patys pamatysit
O tai tyrimams reik patiems pleistriukus pirktis?
Mamytes,kaip manot kur geriau darytis tuos Lopo tyrimus: Antakalnyje ar Santariskese?
Ne, patiems pirktis pleistriukų tikrai nereikia Čia savivaliauja mamytės, norėdamos namų sąlygomis išsitirti daugiau produktų, nei tyrė ligoninėje. Ir aš noriu mažylės nugarytei duoti "paragaut" kai ko, na pvz. kakavos. O vdrug vaikui net šokolado galima???
Mes gulėjome Antakalnyje. Sako, ir ten, ir ten savi pliusai, savi minusai. Paskaitinėkit po truputį ankstesnius pasisakymus temoje, buvo daug diskutuota apie abi ligonines. Žinau, kad laiko daug užima, bet po truputį gal kaip nors