Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Zibute33 @ 2014 10 22, 23:41)
visai svari nugaryte turi buti ar tik kazkoks plotas? Galvoju kiek tos nugarytes svarios turi but g.gif
Savo pieneliu ir jau pradedu primaitint pradet blush2.gif
O kaip maziukui ta procedura? Manau tikrai neverta turbut daryt to kraujo tyrimo  g.gif
Buvau jau pas alergologa ir liepe daryti tyrimus,tai va ir domiuosi nuo ko pradet ir kokie buna,nes pats alergologas nelabai ka daug apie juos tepaaiskino,sako atvaziuosit ir viska patys pamatysit verysad.gif

O tai tyrimams reik patiems pleistriukus pirktis? blush2.gif

Mamytes,kaip manot kur geriau darytis tuos Lopo tyrimus: Antakalnyje ar Santariskese? blush2.gif  g.gif

Ne, patiems pirktis pleistriukų tikrai nereikia smile.gif Čia savivaliauja mamytės, norėdamos namų sąlygomis išsitirti daugiau produktų, nei tyrė ligoninėje. Ir aš noriu mažylės nugarytei duoti "paragaut" kai ko, na pvz. kakavos. O vdrug vaikui net šokolado galima??? bigsmile.gif
Mes gulėjome Antakalnyje. Sako, ir ten, ir ten savi pliusai, savi minusai. Paskaitinėkit po truputį ankstesnius pasisakymus temoje, buvo daug diskutuota apie abi ligonines. Žinau, kad laiko daug užima, bet po truputį gal kaip nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2014 10 22, 20:44)
Praejusia savaite nupirkau aviu pieno jogurto, tai ji nugesinu soda ir liuks blynai gaunasi.

Avies pienas kaip ir mėsa ar vilna priskiriami prie stiprių alergenų, atsargiai wink.gif
Atsakyti
man dar toks klausimas iskilo,ar klinikose kai daro pvz Lopo tyrimus ar kitus, paskui tepa kokiais tepalais? ar tik pasako rezultatus ir paskui tik gydyma nurodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2014 10 23, 15:11)
man dar toks klausimas iskilo,ar klinikose kai daro pvz Lopo tyrimus ar kitus, paskui tepa kokiais tepalais? ar tik pasako rezultatus ir paskui tik gydyma nurodo? g.gif

Mes iš viso niekda nebuvom jokiose klinikose, visuoemt tik privačiai važiuojam, nes į klinikas kol gautum taloną, tai vaikas ir kojas pakratytų
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 10 23, 09:18)
Avies pienas kaip ir mėsa ar vilna priskiriami prie stiprių alergenų, atsargiai wink.gif

Viską žinau, vartojam atsargiai, stebiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2014 10 23, 15:11)

Daro viska: Ir lopus deda ir krauja ima ir durio testus daro, o taip pat ir kremais tepa, jei reikia ir misinuka parenka.
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2014 10 23, 16:11)

Tepa nuo pat pirmos dienos, dar net tyrimų nepaėmę mirksiukas.gif Emolientai, cinkas, jei labai labai blogai - tai ir skiestais hormoniniais. Bet tikrai nepiktnaudžiauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oliv: 23 spalio 2014 - 21:55
QUOTE(bevardė @ 2014 10 23, 10:18)

Ar tikrai ir mesa yra didelis alergenas? Man alergologe rekomendavo, viena is maziausiai alergizuojanciy mesu, butent aviena
Atsakyti
Nenoriu kad vaika teptu hormonais dar tyrimu nepadare blink.gif schmoll.gif

Tikrai skaiciau temeles,bet vistiek aiskios nuomones neturiu kur geriau darytis tyrimus: AK ar Santariskese doh.gif g.gif Suprantu,kad eiles ir ten ir ten,bet gal kazkas daresi abejose istaigose ir gali konkreciai aprasyti trukumus ir privalumus bigsmile.gif Buciau labai dekinga blush2.gif ax.gif Privaciai zinoma geriausia,bet kiekvienas tyrimukas kiek kainuoja doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2014 10 24, 12:23)
Nenoriu kad vaika teptu hormonais dar tyrimu nepadare blink.gif  schmoll.gif

Tikrai skaiciau temeles,bet vistiek aiskios nuomones neturiu kur geriau darytis tyrimus: AK ar Santariskese doh.gif  g.gif  Suprantu,kad eiles ir ten ir ten,bet gal kazkas daresi abejose istaigose ir gali konkreciai aprasyti trukumus ir privalumus bigsmile.gif  Buciau labai dekinga blush2.gif  ax.gif Privaciai zinoma geriausia,bet  kiekvienas tyrimukas kiek kainuoja doh.gif  unsure.gif

Pries jusu valia niekas hormonais neteps vaiko, jei pasakysite, kad nenorite ir galesite pagristi savo nuomone kodel to nenorite.
Esame buve abejose klinikose, tai jei jus pirma karta keliaujate, tai as rinkciausi kur greiciau priima. Vis vien reikia is ankstonregistruotis i stacionara. Beje, o kas jums siuntima rasys i stacionata? Seimos gyd ar alergologas is konsultacines ar siaip alergologas? Nes jei is konsultacines, tai dazniausiai tai pats gydytojas ir guldosi pas save i skyriu. Manau nesukite per daug galvos ir gulkites darytis tyrimu, nes po keliu menesiu jei situacija negeres, o bloges galesite pasirinkti kita istaiga;)
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2014 10 24, 09:16)
Ar tikrai ir mesa yra didelis alergenas? Man alergologe rekomendavo, viena is maziausiai alergizuojanciy mesu, butent aviena

Tai cia matyt kaip visur - labai individualu. Man rekomendavo triusi, eriena, zveriena, nutrija bandyt.. Na ir ka, pradzioje tiko tik kiauliena. Veliau po truputi eriena isivedem, nutrija, po to triusi. Kadangi tiko eriena, tai ir avies pieno jogurta pabandziau (gryno nevalgom, tik blynams kepti naudojau kelis kartus ir tai po LABAI mazai)
Atsakyti
Sveikos. Keletą savaičių prieš pirmąjį gimtadienį išbėrė vaiką. Galvojau nuo varškytės Miau, nes valgė vos ne kasdien. Nutraukiau, bet bėrimai nepraėjo. Na, ir gyvenom su tuo bėrimu, kartais daugiau, kartais mažiau. Kol vieną spalio rytą vaikas neatsikėlė veik raudonais žandais.
Nufotkinau ir vienos mamos pagalba alergologė pakonsultavo nuotoliniu būdu. Na, alergologė pasakė, jog įsisenėjus alergija. Nutraukt visus pieno produktus ir kiaušinius. Ir gyvenom be pieno pr. ir kiaušinių eina dabar 4 savaitė.
Kadangi nutraukus pieno pr. ir kiaušinius, situacija negerėjo, užrašiau pas alergologę.
Buvom 4dienį. Ir šnipštas. Padarė 8 dūrio testus ir pasakė, gal šiek tiek alergiškas kiaušiniui, pieno pr. ir sojai. Nors mano akiai žiūrint visos tos dūrių vietos buvo vienodos blush2.gif Parėjus namo nei viena stipriau neišryškėjo, išvis paliko graži balta odytė.
Na, ir kaip gydytoja pasakė, jei alergijos nėra, o beria, vadinas, AD.
Perskaičiau visą temą. Prie AD niežti, vaikas nesikaso.
Išbertas veidelis, po kakliuku, kojos linkiai, biškuti kojos, pilvas.
Gėda net rašyt, nes palyginus su temoje rašytais atvejais, tai pas mus gėlytės.
Nebežinau, ką daryt tęst tą dietą be pieno pr. ir kiaušinių, ar baigt. Nes meniu tas pats per tą patį. Ir man dieta, nes maitinu.
Tepamės Bepanten kremu, bet realiai jis nieko nedaro g.gif noriu paklaust, kokie požymiai, kad kremas netinka? g.gif
Atsakyti