Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(liepa27 @ 2014 09 11, 10:35)
4u.gif troliuke,kuo primaitineji,pabandziau bulviu tyrele duot,net purtesi,kaip slykstu jam biggrin.gif ,o vakare viduriavo.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

galvoji mano kitaip lotuliukas.gif

ziaugcioja tik sauksta paemes. tai suvalgo gal kokius 3-5 saukstelius ir viskas lotuliukas.gif

duodu kalafijora, moliuga zalios spalvos tik ( radau toki, manau LT irgi turi buti toks) triusio gabaliuka, kartais bulve idedu.

bet vistiek ziaugcioja , kaip tu sakai, net purtosi lotuliukas.gif

duodu obuoliuko , banano. obuoliuko su melynem .

kakoja jis pas mane viena kart dienoj, bet jau kaip kakoja, tai iki pilvo jau viskas, kiaurai. biggrin.gif

Na po biski, po biski, gal isivalgys.
o ka daryti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2014 09 11, 07:43)
Dėkui už pasidalinimą patirtimi, įdomu ar visoms taip pat gerai  buvo?  ax.gif

Mums 8 menesiai, pries du men daremes tyrimus tai po lopo tyrimo paraudimai mums laikesi pora geru savaiciu doh.gif

Kolkas vis dar MP draugas nr 1, primaitinti bandau jau menuo, kol kas tik galima sakyt darzoviene ivesta ir tesuvalgo po 100 ml kazkur, mesyte ismeginom triusiena, versiena, eriena...menesi laiko nebuvo berimu, va dabar eme bert zandukus, nezinau kaip atsekt nuo ko, rasausi viska atrodo...ir suprask zmogus kam isijautrino...mesyte apskritai duodu 3 sav po nedideli gabaleli, kaitaliojau ja, dabar kai zandai paberti baisu ivest antra grudine kose, nes pas mus daugumai grudu +- alergiskumas, ech....vaisiu, uogu negauna sad.gif visur ta baime tvyro ore
Atsakyti
Del odos lopo testo - na manau yra mazesne blogybe (kuris buna tik tose vietose, kur buvo salytis su alergenu) nei duoti aklai ir ziureti kas bus, nes tada jau bers ne tik ta maza skrituliuka. O ir daznai aiskiau.
Kai pamenu, kokia sunki man buvo pati pradzia kol atsirinkau kas tinka ir kas ne, tai tikrai dziaugiuosi, kad dareme lopo testus - taip maziau nugrybavau su maistu (kai atrode, kad beria nepriklausomai nuo to, ka as valgau ir t.t.). Maniskiui priklausomai nuo reakcijos berimai laikesi nuo keliu dienu iki keliu savaiciu. Jokiu agresyviu kremu isbertoms vietos nenaudojau.
Del primaitinimo - tai mano abu vaikai sunkiai maista prieme, bet nieko, po kiek laiko priprato ir valge jau normaliai.
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 09 11, 15:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

galvoji mano kitaip  lotuliukas.gif

ziaugcioja tik sauksta paemes. tai suvalgo gal kokius 3-5 saukstelius ir viskas  lotuliukas.gif

duodu kalafijora, moliuga zalios spalvos tik ( radau toki, manau LT irgi turi buti toks) triusio gabaliuka, kartais bulve idedu.

bet vistiek ziaugcioja , kaip tu sakai, net purtosi  lotuliukas.gif

duodu obuoliuko , banano. obuoliuko su melynem .

kakoja jis pas mane viena kart dienoj, bet jau kaip kakoja, tai iki pilvo jau viskas, kiaurai.  biggrin.gif

Na po biski, po biski, gal isivalgys.
o ka daryti  biggrin.gif

4u.gif oho triusi net duodi,as be 8 men mesos nezadu ivedinet,bet jis jauciu mielai kotleta patvarkytu vietoj tos bulviu koseles biggrin.gif
i maitintuva,ta su sieteliu idedu obuolio,banano,tai mielai ciulpia.reiktu kepta obuoli ar apvirta pabandyt.berimai neisibegeje praejo,matyt kazko uzvalgius buvau.tustintis pradejo retai,viduriuoja irgi reciau,matyt gefilusas padejo.turim jau kelios sdavaites 2 dantis ir jau pasikrikstijom sekmadieni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 11 rugsėjo 2014 - 19:11
QUOTE(geliuke @ 2014 09 11, 20:03)
Del odos lopo testo - na manau yra mazesne blogybe (kuris buna tik tose vietose, kur buvo salytis su alergenu) nei duoti aklai ir ziureti kas bus, nes tada jau bers ne tik ta maza skrituliuka. O ir daznai aiskiau.
Kai pamenu, kokia sunki man buvo pati pradzia kol atsirinkau kas tinka ir kas ne, tai tikrai dziaugiuosi, kad dareme lopo testus - taip maziau nugrybavau su maistu (kai atrode, kad beria nepriklausomai nuo to, ka as valgau ir t.t.). Maniskiui priklausomai nuo reakcijos berimai laikesi nuo keliu dienu iki keliu savaiciu. Jokiu agresyviu kremu isbertoms vietos nenaudojau.
Del primaitinimo - tai mano abu vaikai sunkiai maista prieme, bet nieko, po kiek laiko priprato ir valge jau normaliai.

Geliuke, kaip sekasi jums darzelyje? As tai neatsidziaugu Aitvaru. Musu grupeje panasu, kad esame is sunkiuju atveju, gal net sunkiasias. Dukrytei atskiras meniu ir tik jai gamina. Neklausiau aukletoju ar grupeje yra dar tokiu vaiku, kuriuos pagal atskira meniu maitintu, bet kai tik atejome pirma diena i darzeli, tai aukletojos jau zinojo, kad ateina "nieko nevalganti mergaite" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2014 09 11, 19:13)
Geliuke, kaip sekasi jums darzelyje? As tai neatsidziaugu Aitvaru. Musu grupeje panasu, kad esame is sunkiuju atveju, gal net sunkiasias. Dukrytei atskiras meniu ir tik jai gamina. Neklausiau aukletoju ar grupeje yra dar tokiu vaiku, kuriuos pagal atskira meniu maitintu, bet kai tik atejome pirma diena i darzeli, tai aukletojos jau zinojo, kad ateina "nieko nevalganti mergaite"  ax.gif

Niekaip nesiseka, nevedam mes savojo darzan. Meniu negali pritaikyti (gal ir nenori), tai kazkaip.. O kadangi prasidejo "visko noriu, ka valgo kiti" etapas, tai darze butu be galo sunku doh.gif O del taviskes - tai labai dziugu bigsmile.gif O kiek vaikuciu grupeje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geliuke: 11 rugsėjo 2014 - 20:13
QUOTE(liepa27 @ 2014 09 11, 16:09)
4u.gif oho triusi net duodi,as be 8 men mesos nezadu ivedinet,bet jis jauciu mielai kotleta patvarkytu vietoj tos bulviu koseles biggrin.gif
i maitintuva,ta su sieteliu idedu obuolio,banano,tai mielai ciulpia.reiktu kepta obuoli ar apvirta pabandyt.berimai neisibegeje praejo,matyt kazko uzvalgius buvau.tustintis pradejo retai,viduriuoja irgi reciau,matyt gefilusas padejo.turim jau kelios sdavaites 2 dantis ir jau pasikrikstijom sekmadieni smile.gif

Sveikinam nauja krikscioni wub.gif wub.gif

O mes zinok irgi pasikrikstijom rugpjucio 29 diena wub.gif
irgi turim du dantukus biggrin.gif

Triusiuka bandau duodi kelis kart i savaite. bet nepuola, nepuola schmoll.gif

i sieteli or as idedu obuoliuka, ciulpia taip pat.

Na tikekimes isaugs. labai to tikiuosi ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(smargarettt @ 2014 09 11, 13:50)
Mums 8 menesiai, pries du men daremes tyrimus tai po lopo tyrimo paraudimai mums laikesi pora geru savaiciu  doh.gif

Kolkas vis dar MP draugas nr 1, primaitinti bandau jau menuo, kol kas tik galima sakyt darzoviene ivesta ir tesuvalgo po 100 ml kazkur, mesyte ismeginom triusiena, versiena, eriena...menesi laiko nebuvo berimu, va dabar eme bert zandukus, nezinau kaip atsekt nuo ko, rasausi viska atrodo...ir suprask zmogus kam isijautrino...mesyte apskritai duodu 3 sav po nedideli gabaleli, kaitaliojau ja, dabar kai zandai paberti baisu ivest antra grudine kose, nes pas mus daugumai grudu +- alergiskumas, ech....vaisiu, uogu negauna sad.gif visur ta baime tvyro ore

man tas pats. atrodo jau grazus , grazus ir vel sast, islenda tas berimas. kaip sakai visur ta baime tvyro ore. atrodo kad nuo visko beria. o valgau minimaliai viska doh.gif
Atsakyti
O Elidel tepaliuku galima ir veideli tept? Kaip jus mamytes apsaugot vaikus,kad su rankytem to tepalo neparagautu? Nu trina rankytem ta veideli kai tik patepu nors tu ka doh.gif

Del Lopo tyrimu, tai kiek zinau jie nevisada viska parodo verysad.gif Ju kaip ir kraujo tyrimo tikimybe nera 100proc maziukams verysad.gif Ar visoms kazin ir atitiko alergenai po Lopo, kraujo ir lasiuku - visu tyrimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2014 09 11, 10:04)

As nauja produkta ivedineju ne dazniau kaip po savaites. Jei neaisku, kartais su vienu produktu "zaidziu" ir kelias savaies kol isitikinu: tinka ar ne.

o tą bandomą produktą vieną kartą suvalgot ir stebit savaitę ar kasdien visą savaitę?
Atsakyti
QUOTE(Klaauzada @ 2014 09 11, 23:53)
O Elidel tepaliuku galima ir veideli tept? Kaip jus mamytes apsaugot vaikus,kad su rankytem to tepalo neparagautu? Nu trina rankytem ta veideli kai tik patepu nors tu ka doh.gif

Tepem ir veiduka. O del paragavimo, tai juk tepi labai plonu sluoksniu ir tepalas greit isigeria, nemanau, kad vaikiukas patrynes zandukus jo prisivalgys. Man net tokia mintis nebuvo kilusi.
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2014 09 12, 05:59)
o tą bandomą produktą vieną kartą suvalgot ir stebit savaitę ar kasdien visą savaitę?

Nauja produkta ivedus, reikia stebeti apie savaite. ar jis nealergizuoja. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2014 09 12, 08:59)

Tarkim davet pomidoro pirmadieni, tai ir stebit, ar neatsiras nauju berimu iki kito pirmadienio ir nesvarbu kiek kartu per savaite to pomidoro duosit 4u.gif
Atsakyti