QUOTE(GPS @ 2014 08 12, 19:14)
Tai niekas nemėtys-padedam vaikam kaip galim ir kuo galim.
Aš tai saviškę dieną užkratau vežimėly, o naktį būtinai maunu pirštinytes ir kai pradeda trint tvirtai priglaudžiu rankytes ir kojytes prie lovytes, jei veidą sukioja irgi skruostu užremiu, kai negali krutėt.čia manau gaunasi kažkas panašaus į vystymą.gaunasi kad aš pati vos ne pas ją į lovą įvirtus, bet kažkaip užmiega. Nors vakarinis migdymas bent pusvalandi dazniausiai trunka, nes užsnaudžja tada atsibunda pradeda veiduką trint ir blaškytis. tai pati save išbudina.
nežinau kokio amžiaus jūsiškis, bet gal vystymas padėtų? tavegilį bandėt?
Papildyta:
aš ir dėl šios priežasties netepu, kad ir kaip vilioja:(
o tailandietiškam juk irgi kažkiek hormono yra? kiek laiko jį vartojat?
Aš tai saviškę dieną užkratau vežimėly, o naktį būtinai maunu pirštinytes ir kai pradeda trint tvirtai priglaudžiu rankytes ir kojytes prie lovytes, jei veidą sukioja irgi skruostu užremiu, kai negali krutėt.čia manau gaunasi kažkas panašaus į vystymą.gaunasi kad aš pati vos ne pas ją į lovą įvirtus, bet kažkaip užmiega. Nors vakarinis migdymas bent pusvalandi dazniausiai trunka, nes užsnaudžja tada atsibunda pradeda veiduką trint ir blaškytis. tai pati save išbudina.
nežinau kokio amžiaus jūsiškis, bet gal vystymas padėtų? tavegilį bandėt?
Papildyta:
aš ir dėl šios priežasties netepu, kad ir kaip vilioja:(
o tailandietiškam juk irgi kažkiek hormono yra? kiek laiko jį vartojat?
Nėra ten hormonų. Bent jau gamintojai taip teigia ir atlikti tyrimai. Naudoju 2 metus. Bet kai tikrai blogai. Jei ne jie, būtų visai riesta buvę.