QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 08 11, 12:40)
kai niekas negelbėja, pati vaikui kasau, kur labiausiai niežti. Aš bent švelniai, nes pats taip pasikaso, kad vien nuo garso man plaukai piestu šiaušias.
Dermasilk mums patiko. Turėjom bodžiuką (jei kam reikia, galiu perleisti). Maudavau išvirkščiom siūlėm. Su juo kasydavosi mažiau ir oda ryte ne tokia sausa būdavo. Nors tas šilkas toks ganėtinai šiurkštus, bet pvz su tomis pirštinytėmis veiduką, kad ir trindavo, bet nieko blogo nenutikdavau, ne taip kaip su nagiukais.
Drabužėliai turėtų būti aptempti, kad šilkas gerai liestųsi prie kūno.
O šiaip, aš už tai, kad kol nėra atrasti visi alergenai ir jie pašalinti, tol mūsų mažyliams reikalingas ilgalaikis antihistaminų vartojimas, kad nors kažkiek nurimtų organizmas ir ne tokia didelė būtų tikimybė išsivystyti astmai. Patikėkit, bėrimai, kad ir iki kraujo bei šlapiavimų, dar nėra taip baisu, kaip astma.
Dermasilk padėjo tik iš pradžių. Dedu siūlėmis į išorę (būtinai). Dabar toks vaizdas, kad priprato ir kai jau kasosi - NIEKAS nepadeda. Gaila vaiko, negali užmigti nei dieną, nei naktį ramiai. Dieną iki 30 min kasosi, o vakare gali ir valandą kol užmiega. Atrodo jau užmerkė vaikas akis ir užmigo, o tada ir prasideda...
Buvau pas dermatologą (užsienyje). Tai ta moteriškė jau 6 metus savo vaiką tepa hormoniniais tepalais, nes tik taip vaikas gali ramiai užmigti ir miegoti... Sakė 5 dienas patepa ir tada arba keliom savaitėm arba keliems mėn ramu...
Baisu, žiauru, nenoriu jų naudoti, bet pastaruoju metu nu jau taip blogai, antihistaminiai nepadeda, neužmiega, naktį kankinasi, kad jau irgi tepsiu... Dermatologė mane patikino, kad naudojant pagal instrukciją šalutinio poveikio nebūna.
Užmėtykit mane akmenimis, bet jau nebežinau, ko griebtis.