Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(troliuke @ 2014 08 08, 19:37)
O kur ji perkat ta kremuka? Ar siunciates?  4u.gif

Siunčiuosi iš jų puslapio. Perpus pigiau nei lt pardavinėja. Tik siuntimas ten 9 svarai. Dabar kaip tik užsisakinėsiu, jei kas norit jungtis, parašykit į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 08 08, 18:28)
mums nebuvo tokių priemonių g.gif
visad miegojom su tramdomaisiai marškiniais,ir visą naktį tekdavo tramdyti vaiką kad neįsismarkuotų 4u.gif
pačiom blogiausiom akimrikom tavegilio išgerdavom

O kaip atrodo tie marškiniai? Aš rengiu Dermasilk pižamas, su uždengiamais rankogaliais, kad nenusikasytų, o šiaip, kad iki kraujo nenusivarytų kas 2 dienas nagus nudildinu. Bet kai vaikui niežti tai niežti... Bandau ir rankas prilaikyt ir kojas, na bet jau taip tai nehumaniška ir gaila vaiko verysad.gif todėl ir klausiu, gal ką esat atradę.
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2014 08 09, 00:07)
O kaip atrodo tie marškiniai? Aš rengiu Dermasilk pižamas, su uždengiamais rankogaliais, kad nenusikasytų, o šiaip, kad iki kraujo nenusivarytų kas 2 dienas nagus nudildinu. Bet kai vaikui niežti tai niežti... Bandau ir rankas prilaikyt ir kojas, na bet jau taip tai nehumaniška ir gaila vaiko  verysad.gif todėl ir klausiu, gal ką esat atradę.

Mum jokie kremai nesumazina niezulio. Musu atradimas: vezimas! Jei labai kasosi ir neina nakti uzmigdyti lovyteje: keliam i vezima ir nustoja kasytis, pavezinam ir uzmiega. Kartais vezime pramiega kelias valandas.

O jum pasiteisina Dermasilk pizama? Jus rengiat siulem prie kunu ar i isore? As nupirkau kelnes, bet jos tokios siurkscios... Ir kiek naktu su jom miegojo, man toks itarimas, kad labiau kasosi ir dar geriau pasikaso nei be jo... Gal per dideles nupirkau g.gif
Atsakyti
kai niekas negelbėja, pati vaikui kasau, kur labiausiai niežti. Aš bent švelniai, nes pats taip pasikaso, kad vien nuo garso man plaukai piestu šiaušias.

Dermasilk mums patiko. Turėjom bodžiuką (jei kam reikia, galiu perleisti). Maudavau išvirkščiom siūlėm. Su juo kasydavosi mažiau ir oda ryte ne tokia sausa būdavo. Nors tas šilkas toks ganėtinai šiurkštus, bet pvz su tomis pirštinytėmis veiduką, kad ir trindavo, bet nieko blogo nenutikdavau, ne taip kaip su nagiukais.
Drabužėliai turėtų būti aptempti, kad šilkas gerai liestųsi prie kūno.

O šiaip, aš už tai, kad kol nėra atrasti visi alergenai ir jie pašalinti, tol mūsų mažyliams reikalingas ilgalaikis antihistaminų vartojimas, kad nors kažkiek nurimtų organizmas ir ne tokia didelė būtų tikimybė išsivystyti astmai. Patikėkit, bėrimai, kad ir iki kraujo bei šlapiavimų, dar nėra taip baisu, kaip astma.
Atsakyti
Sveikos, norėčiau pasiteirauti ar daug mamyčių, kurių mažiukai turi AD, prieš pastodamos naudojo KT ? Kažin ar būtų galima čia įžvelgti kažkokį ryšį ar ne... g.gif

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2014 08 12, 08:53)
Sveikos, norėčiau pasiteirauti ar daug mamyčių, kurių mažiukai turi AD, prieš pastodamos naudojo KT ? Kažin ar būtų galima čia įžvelgti kažkokį ryšį ar ne... g.gif

Ačiū už atsakymus  4u.gif

nenaudojau, vaikas serga AD (bet jau išaugo beveik), man kontaktinis dermatitas išlindo paauglystėj, vyrui dabar atsirado taip pat dermatitas, taigi mūsų atveju vaiko AD genetika.
Atsakyti

Nevartojau
Atsakyti

Niekada KT nevartojau.
Pas mus paveldėjimas iš tėčio pusės, nors jis pats nei AD, nei alergijos neturi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2014 08 12, 07:53)

vartojau prieš abu nestuke.gif dukrai buvo BA, sūnui AD, bet nemanau, kad nuo to, nes mano mamai yra Diuringo dermatitas, aš vaikystėje-paauglystėje alergijų turėjau, vyras irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 08 11, 12:40)
kai niekas negelbėja, pati vaikui kasau, kur labiausiai niežti. Aš bent švelniai, nes pats taip pasikaso, kad vien nuo garso man plaukai piestu šiaušias.

Dermasilk mums patiko. Turėjom bodžiuką (jei kam reikia, galiu perleisti). Maudavau išvirkščiom siūlėm. Su juo kasydavosi mažiau ir oda ryte ne tokia sausa būdavo. Nors tas šilkas toks ganėtinai šiurkštus, bet pvz su tomis pirštinytėmis veiduką, kad ir trindavo, bet nieko blogo nenutikdavau, ne taip kaip su nagiukais.
Drabužėliai turėtų būti aptempti, kad šilkas gerai liestųsi prie kūno.
O šiaip, aš už tai, kad kol nėra atrasti visi alergenai ir jie pašalinti, tol mūsų mažyliams reikalingas ilgalaikis antihistaminų vartojimas, kad nors kažkiek nurimtų organizmas ir ne tokia didelė būtų tikimybė išsivystyti astmai. Patikėkit, bėrimai, kad ir iki kraujo bei šlapiavimų, dar nėra taip baisu, kaip astma.

Dermasilk padėjo tik iš pradžių. Dedu siūlėmis į išorę (būtinai). Dabar toks vaizdas, kad priprato ir kai jau kasosi - NIEKAS nepadeda. Gaila vaiko, negali užmigti nei dieną, nei naktį ramiai. Dieną iki 30 min kasosi, o vakare gali ir valandą kol užmiega. Atrodo jau užmerkė vaikas akis ir užmigo, o tada ir prasideda...

Buvau pas dermatologą (užsienyje). Tai ta moteriškė jau 6 metus savo vaiką tepa hormoniniais tepalais, nes tik taip vaikas gali ramiai užmigti ir miegoti... Sakė 5 dienas patepa ir tada arba keliom savaitėm arba keliems mėn ramu...

Baisu, žiauru, nenoriu jų naudoti, bet pastaruoju metu nu jau taip blogai, antihistaminiai nepadeda, neužmiega, naktį kankinasi, kad jau irgi tepsiu... Dermatologė mane patikino, kad naudojant pagal instrukciją šalutinio poveikio nebūna.

Užmėtykit mane akmenimis, bet jau nebežinau, ko griebtis.
Atsakyti
Šalutinis poveikis būna turbūt visiems, nustojus tepti būna žymiai blogiau.

Kritiniu atveju mus gelbėja tailandietiški tepaliukai.
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2014 08 12, 15:38)
Dermasilk padėjo tik iš pradžių. Dedu siūlėmis į išorę (būtinai). Dabar toks vaizdas, kad priprato ir kai jau kasosi - NIEKAS nepadeda. Gaila vaiko, negali užmigti nei dieną, nei naktį ramiai. Dieną iki 30 min kasosi, o vakare gali ir valandą kol užmiega. Atrodo jau užmerkė vaikas akis ir užmigo, o tada ir prasideda...

Buvau pas dermatologą (užsienyje). Tai ta moteriškė jau 6 metus savo vaiką tepa hormoniniais tepalais, nes tik taip vaikas gali ramiai užmigti ir miegoti... Sakė 5 dienas patepa ir tada arba keliom savaitėm arba keliems mėn ramu...

Baisu, žiauru, nenoriu jų naudoti, bet pastaruoju metu nu jau taip blogai, antihistaminiai nepadeda, neužmiega, naktį kankinasi, kad jau irgi tepsiu... Dermatologė mane patikino, kad naudojant pagal instrukciją šalutinio poveikio nebūna.

Užmėtykit mane akmenimis, bet jau nebežinau, ko griebtis.

Tai niekas nemėtys-padedam vaikam kaip galim ir kuo galim.

Aš tai saviškę dieną užkratau vežimėly, o naktį būtinai maunu pirštinytes ir kai pradeda trint tvirtai priglaudžiu rankytes ir kojytes prie lovytes, jei veidą sukioja irgi skruostu užremiu, kai negali krutėt.čia manau gaunasi kažkas panašaus į vystymą.gaunasi kad aš pati vos ne pas ją į lovą įvirtus, bet kažkaip užmiega. Nors vakarinis migdymas bent pusvalandi dazniausiai trunka, nes užsnaudžja tada atsibunda pradeda veiduką trint ir blaškytis. tai pati save išbudina.

nežinau kokio amžiaus jūsiškis, bet gal vystymas padėtų? tavegilį bandėt?

Papildyta:
QUOTE(~Serpentine~ @ 2014 08 12, 19:10)
Šalutinis poveikis būna turbūt visiems, nustojus tepti būna žymiai blogiau.

Kritiniu atveju mus gelbėja tailandietiški tepaliukai.

aš ir dėl šios priežasties netepu, kad ir kaip vilioja:(
o tailandietiškam juk irgi kažkiek hormono yra? kiek laiko jį vartojat?
Atsakyti