QUOTE(smargarettt @ 2014 07 23, 19:50)
Man rinktis neleido, pasake kad specialiai mamos pieno niekas neliepia atsisakyt, nebent yra priezastis ir t.t
As nenoriu jo duot, bet jau dvi alergologes ji ji liepia gert, viena israse, kita aisku nieko nekoregavo..tai kai vel i skyriu atsigulsim, o taip bus kazkada vistiek, sakys kad nesivadovavom skirtu gydymu.
As nenoriu jo duot, bet jau dvi alergologes ji ji liepia gert, viena israse, kita aisku nieko nekoregavo..tai kai vel i skyriu atsigulsim, o taip bus kazkada vistiek, sakys kad nesivadovavom skirtu gydymu.
Mažiau galvokit ką gydytojai pasakys vaikas jūsų, tai ir sprendimas jūsų
Man griežtai liepė nutraukti maitinimą, ligoninės išrašuose buvo parašyta pereiti prie Neocate, bet aš niekaip negalėjau priprasti prie mišinuko. Kaskart jį darydavau per prievartą ir kai svoris atsistatė - nebedaviau. Sugrįžau po metų į tą pačią ligoninę pas tuos pačius gydytojus vis dar maitindama, ir nieko teko jiems susitaikyti su faktu
QUOTE(smargarettt @ 2014 07 23, 21:05)
Bet ji tik iki metu kompensuoja. Kompensacja 100% bet priemoka uz viena dezute 34 lt
Pernai gegužę Santariškėse Gintarinėje vaistinėje buvo 21 lt (gydytoja sakė, kad ten visada pigiau nei kitur)
QUOTE(Fifux'e @ 2014 07 24, 10:48)
na aš tos nuomonės kad būtina maišyti maistą,negali kasdien duoti to paties,nes įsijautrins organizmas
Žinoma geriau rotuoti, bet čia kalba eina apie kūdikį, kurio primaitinimas dar neprasidėjęs. Juk sveikam vaikui neduodama kasdien kita košė, pratinama po vieną produktą O jei lėta reakcija, tai taip ir bus neaišku nuo ko beria jei kasdien vis kitas produktas