Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(smargarettt @ 2014 07 23, 19:50)
Man rinktis neleido, pasake kad specialiai mamos pieno niekas neliepia atsisakyt, nebent yra priezastis ir t.t
As nenoriu jo duot, bet jau dvi alergologes ji ji liepia gert, viena israse, kita aisku nieko nekoregavo..tai kai vel i skyriu atsigulsim, o taip bus kazkada vistiek, sakys kad nesivadovavom skirtu gydymu.

Mažiau galvokit ką gydytojai pasakys – vaikas jūsų, tai ir sprendimas jūsų mirksiukas.gif
Man griežtai liepė nutraukti maitinimą, ligoninės išrašuose buvo parašyta pereiti prie Neocate, bet aš niekaip negalėjau priprasti prie mišinuko. Kaskart jį darydavau per prievartą ir kai svoris atsistatė - nebedaviau. Sugrįžau po metų į tą pačią ligoninę pas tuos pačius gydytojus vis dar maitindama, ir nieko – teko jiems susitaikyti su faktu rolleyes.gif
QUOTE(smargarettt @ 2014 07 23, 21:05)
Bet ji tik iki metu kompensuoja. Kompensacja 100% bet priemoka uz viena dezute 34 lt smile.gif

Pernai gegužę Santariškėse Gintarinėje vaistinėje buvo 21 lt (gydytoja sakė, kad ten visada pigiau nei kitur) 4u.gif
QUOTE(Fifux'e @ 2014 07 24, 10:48)
na aš tos nuomonės kad būtina maišyti maistą,negali kasdien duoti to paties,nes įsijautrins organizmas g.gif

Žinoma geriau rotuoti, bet čia kalba eina apie kūdikį, kurio primaitinimas dar neprasidėjęs. Juk sveikam vaikui neduodama kasdien kita košė, pratinama po vieną produktą g.gif O jei lėta reakcija, tai taip ir bus neaišku nuo ko beria jei kasdien vis kitas produktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fokusė @ 2014 07 24, 13:31)

Žinoma geriau rotuoti, bet čia kalba eina apie kūdikį, kurio primaitinimas dar neprasidėjęs. Juk sveikam vaikui neduodama kasdien kita košė, pratinama po vieną produktą  g.gif O jei lėta reakcija, tai taip ir bus neaišku nuo ko beria jei kasdien vis kitas produktas g.gif

taip 4u.gif ne taip supratau tada. pratinant žinoma kokia savaitikę tik vienos rūšies košė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2014 07 24, 08:24)
O pas jus greito ar leto tipo alergija?

Leto tipo

QUOTE(smargarettt @ 2014 07 24, 08:33)
O cia Vilniaus Antakalnio alergologai patare? Nes man panasiai patare daryt Astrauskaite, kad kiekviena diena kita kose ar darzoviene butu, kad neisijautrintu organizmas, o CP alergologe vakar kur buvau liepia 5 dienas duot ta pati, klausyk ko nori zmogus smile.gif kaip sakant matyt per savo klaidas tik mokysiesi, tik labai norisi kad tu klaidu nebutu, kai nuo to gali nukenteti musu maziukai 4u.gif

Taip sake Antakalnio alergologai (as lankiausi pas du skirtingus, ne pas Astrasauskaite), taip pat ir dvi homeopates, Tulcina, kuri sudare maisto raciona pagal netoleravimo testa.
Del rotavimo, tai be abejo mano aprasytas metodas labiau tinkamas jau paaugusiam, o ne pradedanciam valgyti. Kaip ir rasiau, as rotacijos metoda pradejau taikyti tik po to, kai isijautrinom kazkuriam is tu keliu vartojamu "saugiu" produktu (juos pernelyg ilgai valgem tuos pacius) - nepamenu, gal nuo pusantru metuku kazkur.
Atsakyti
Mamytes,kaip jus drekinat odele po maudyniu? Pilat i vandenuka? Pvz Emolium tinka? Jei ipilu aliejuko i vonele,tai kaip paskui kremu zaizdeles tepti jei ant ju jau tas aliejukas bus? Dermatologe patare tepti zaizdotas vietas kremu,o pati kuneli istepti aliejuku,tai as galvoju kaip ta kuneli aliejuku istepti..hmm...kaip jus darot? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2014 07 24, 23:13)
Mamytes,kaip jus drekinat odele po maudyniu? Pilat i vandenuka? Pvz Emolium tinka? Jei ipilu aliejuko i vonele,tai kaip paskui kremu zaizdeles tepti jei ant ju jau tas aliejukas bus? Dermatologe patare tepti zaizdotas vietas kremu,o pati kuneli istepti aliejuku,tai as galvoju kaip ta kuneli aliejuku istepti..hmm...kaip jus darot? ax.gif  4u.gif

As pilu vonios emulsija i vandeni (Oilatum), nes man ji kaip ir labiausiai patinka. Po maudyniu greit apsluostau ir visa istepu kremu, kuri standartiskai naudojam. Po maudyniu odele visa drekinti butinai reikia, rekomenduojama ta padaryti ne veliau nei po 3 min islipus is vandens.
Atsakyti
O kaip jus maudot vaikucius Kalio permanganate? Dengiat kazkaip vonele? Ar ispilant skysti i vonia ar kriaukle,nenusidazo pati vonia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2014 07 23, 20:26)
Jei nuolat duoti produktus, kurie yra +-, tai vaika nuolat alergizuos ir vis bers, situacija tik bloges. Ar as klystu? As kazkaip nedristu tokiu produktu duoti, nes jei lopai rodo -, kaip kurie produktai vistik netinka

Nebūtinai schmoll.gif Mes turim tik 1 produktą, kuriam ryškus - lotuliukas.gif ir tai kokosas biggrin.gif Visi kiti +-, + ir daugiau. +- ir kai kuriuos + valgom kasdien, ir jei tuo metu aplinkoje niekas nežydi, odytė ideali. Tad kiekvienam skirtingai.

Dėl MP, maniškis iki metukų valgė beveik vient MP. Labai stresavaus, o dabar tik juokas ima. Iš MP gauna viską, ko reikia. Na nebent geležies šiek tiek ima stigti, jei mėsytės papildomai negauna.

Dėl mišinių, tai nesibaidykit jų taip. Aš savo mažių MP maitinau iki 1,8 m. Vėliau pradėjom gerti mišinį ir geriam iki šiol ( beveik 3 m. vaikui). Geriam, nes iš maisto reikiamų medžiagų nesurinksi, kai produktų tiek nedaug. Vien kalcio vaikui per dieną reikia 600 mg, o mes iš valgomų produktų vos 150-200 surenkam. Net ir su mišiniu reikiamos normos nesurenkam verysad.gif Taigi mišinys mažai produktų valgančiam vaikui išsigelbėjimas (jei jau MP nebemaitinama). Tikrai MP alternatyva turėtų būti ne augaliniai pienai, o PM. Nes vaikus papildomai berti gali ir dėl tam tikrų vitaminų stygiaus. Kad ir kalcio, vit. D, cinko ir t.t.

scorad mūsų varijuoja nuo 54 iki 85...Jei valgom tik tuos kelis ganėtinai neutralius produktus, ir jei aplinkoje nėra žydėjimų, būna, kad atrodom idealiai. Labai laukiu, kada subręs žarnynas ir kada pradėsim išauginėti, nes juk negali visą gyvenimą visam maistui alergija būti...
Papildyta:
QUOTE(Zibute33 @ 2014 07 30, 00:18)
O kaip jus maudot vaikucius Kalio permanganate? Dengiat kazkaip vonele? Ar ispilant skysti i vonia ar kriaukle,nenusidazo pati vonia?  g.gif

Jis begalo sausina odytę ir dažnai alergizuoja...Reikai į vonelę įpilti kelis grūdelius, kad vanduo būtų švelniaai rožinis. Voniai nenusidažo.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
noriu paklausti, ar kam nors padėjo biorezonansinis tyrimas nustatyti alergijos priežastį, tikslesnę diagnozę ? man patarė kreiptis pas Genovaitė Vitkuvienė , ar kas nors buvo pas ją, ar padėjo?

dar labai domina, tradicinės medicinos alergologas Vilniuje, kuris nors šiek tiek mažaiau heminis, nes kiek man teko susidurti, nelabai kas gilinasi į problemą, išrašo hormonų , antihistamininių ir viskas. Ieškau tokio kuris sutiktu su manim paieškoti priežasties. Gal aš ir naivi, bet vis tikuios stebuklo, kad kaž kas gali padėti. Jei kas labai patenkintas savo alergologų, parašykit prašau kontaktus, tikrai labai reikia.
mes bvome Antakalnio alergologiniame sk. , ten nei vienas alergologas nepatiko, labai hemikai. Santariškese nei karto nebuvome, gal ten geriau? Ačiū

Atsakyti
Gal kas gali pasakyti kurie alergologai geresni: Santariskese ar Antakalnyje? ax.gif
Atsakyti
Merginos ar gali ZYRTEC lasiukai pabloginiti odeles situacija.
Na labiau sualergizuotii ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 08 01, 09:22)
Na labiau sualergizuotii ?  g.gif

Tikrai gali. Maniški visą kūna smulkiais raudonais spuogiukais nuberia. Mes perkam suaugusiųjų tabletes ir dalinam į keturias dalis. Iš begalės išmėgintų ir neslopinančių nervinės sitemos tinka tik opexa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 08 01, 10:22)
Na labiau sualergizuotii ?  g.gif

4u.gif sutapimas ar ne,bet kai nustojau vartot vitaminus,savaite net d nevartojam,to kur jus vartojat.Skruostukai kol kas grazus,tarsi ligos ne nebutu.viduriu situacija pradejo geret.Vartojam gefilus lasiukus.tikiu,kad jie padeda.
is maisto nevartoju tik raudonu,oranziniu vaisiu,uogu,darzoviu,sokolado nevalgau.miltinius produktus naudoju,pieno produktus su saiku(tik lydyto surio uztepele ir kefyra,kartais sviesto truputi).
Gal ir jus isbandykit gerasias bakterijas,atsirinkusi,kurios tinka.
Atsakyti